Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar. Moralim cok bozuk. Gecen haftasonu pantolonum yirtilmisti, bugun de bir tane daha yirtildi. Daha dogrusu patladilar... Yani 8 gunde iki pantolon patlattim ben ne haldeyim boyle ya
Kilonun birde böyle dezavantajları oluyor maalesef üst bacaklarının arası ayrık olanlara hep imrenmisimdir ,pantolon sürtmez eskimez yirtilmaz ama üst bacağı kiloluysa kişinin, ki bunlardan biride benim, ham keten pantolon ilk giyiste eskir, ikinci üçüncü giyiste yırtılır birsurude para çöpe gider ama daha hevesimi bile almamıştım halbuki der uzulurdum o kadar kilo verdim diğer pantolonlar değil ama ketende aynı sorun devam ediyor

Gecen hafta yirtilan eskice bir pantolondu. Ama bugun ku daha bu sene alinmisti. Eteklerimin hicbiri olmuyo zaten. Nefret ediyorum kendimden :'(

Biraz gecmis okudum coktandir okuyamiyodum belki sık sık gelebilseydim bu kadar kotu durumda olmazdim aynaya baktim bugun sen kendine ne yaptin boyle dedim.abim geldi gecenlerde kac kilosun sen ya balon gibi oldun dedi sinirlendim ama ne diyebilirim ki sakaya vurdum gecti bi seferinde esimin yigenlerinin yaninda boyle bi patavatsizlik yapti o zaman daha fena sinirlendim ama konusmaya firsatim olmadi.isin tuhaf tarafi ilk diyete baslama sebebeimdr abimdi bana soyledigi seylerdi ve 18 kilo vermistim ve korudum 2 sene ama ne yazikki hamile kalinca hrrsey altust oldu emzirme donemindeyim o yuzden boyle sacma bi beslenme aliskanligina basladim bu sekilde gitmeyecek biliyorum ama baslayamiyorum biryere gidince utaniyorum simdi biri daha kilo almissin diyecek diye

Rabbim başka dert vermesin.

Abin yada diğer insanlar çokta önemli degil.
Önemli olan öncelikle senin sagligin.
Evet zor kilo vermek ve bi daha almamak ama yedikce bu iş daha çok zorlaşıyor.
Bugün pazartesi hadi bakalım ne yapcan bi karar ver.

Nasıl zayifliyabiliyorsun?
18 kiloyu nasıl verdin bi söyle bakalım?

Selam kızlar cok yogunum.bu aralar bakıcı daariyorum kafam cok mesgul.diyet moduna girebildim.en azında yedierimi görüyorum.liste icin de tesekkurler E eboe emegine saglik kilo veren kizlari da tebrik ediyrum.ama böyle sporsuz olmuyo.aksama dis randevum.kulagm agriyi dr ameliyat diyo.boyle yuvarlanip gidirz.ha mini mini birlerim okumayi ogrendi son bikac harf onu da bitirirsek karneye kadar daha mutlu olacam.resmen okulda sarj oluyorum cocuklarla.onların okudugunu görmek büyük bi mutluluk gercekten..

18kiloyu burada verdim suan o irade yok ama yapmak zorundayim 85 ile doguma gittim suan 90kilo civarindayim ne aci

Cok gecmis olsun canim.ilac tedavisi uygulaniyo mu su an.bi daha tekrarlamaz insaallah

Gecmis olsun derincim

Derin çok geçmiş olsun ya.. Kıyamam güzel gözlü kızıma.. Allah acil şifalar versin..

Geçmiş olsun ,Allah şifa versin canlar

Canım Rabbim yardımcınız olsun.

Zayif olmayi istiyoruz ama çogumuz yenemiyoruz iste. Galiba ben demek istedigim seyi anlatamiyorum

Cok uzuldum Rabbim şifa versin

Ah derincim insan ne diyeceğini bilemiyor nasıl olucak nasıl toparlanıcak bu çocuk dr. Ne diyor ilaç filan kullanıyorsunuz değil mi

Gunaydin kizlarr

Gecmis olsun kizlarr

Toplu kiz aliminda indirim yapiyorlarmiymis

Gecmis olsun cnm insallah bir daha tekrarlamaz
çok tesekkurler arkadaşlar dr kan tahlili istedi uzak buraya kadar gelmeyin dedi...hepsi güzel çıktı çok şükür...biraz şurubun dozunu yükseltti dr bugün...birgün önce cimnastik antremanı vardı çok yorulmuş ondan olabilir yada nazar başka bişey yol şükürler olsun... cunki birgün önce okulda çok sevdiler onu gözler masmavi çok tatlı zilli aynı ben herkesle muhabbet ediyor ....bir sürü dua okuttum yastığının altında hepsi inşallah atlatır yavrum...

Atlatir inşallah uzme kendini

Hocam benimde büyük kızım 1.sinif başta baya bi bocaladik sonra toparlandi.

Bugün
Kahvaltı: 2 has.yum ,2 dal marul, çeyrek turp ,3 zeytin, biraz çiğ badem

Öğlen: 1 kase Yoğurtlu corba,1 küçük köfte,
Bi parça has tavuk,1 d. Y.elma

Aksam:1 k.yogurt, 6 y.k kapuska

Ara sade kahve
2 litre su
Yürüyorum şimdi dk yazarim.

Guzel olmus cnm boyle devam edersen guzel bi eksi gelir ama suyu artirmaya calis

Masallah cnm sende bol bol oku ufle kizina. Biraz sikintili gunler ama insallah hepsi gececek cnm. Buyudugunde anlatacaksin butun bunlari ona. Hele insallah evlenip cocuk sahibi oldu mu senin kiymetini daha iyi anlicak daha cok degerleneceksin onun icin. (Cunku bendede ayni seyler oldu ☺ )

Guzel olmus cnm boyle devam edersen guzel bi eksi gelir ama suyu artirmaya calis

45 dk yürüdüm canım yarim litre suyuda oturup yavaş yavaş içtim.

Artık - olsun 3 gün var tartiya.

Bide canım 2 gündür acayip bi şişlik var.

3 y.k bulgur ve yaninda turp yedim onlarmi yapiyor bilemedim.Gobegimde sanki topla geziyorum.

Tabiki onlar sislik yapar cnm
Boyle seyleri cuma tartidan sonra pazartesiye kadar ye sonrasinda yememeye calis
Dukan bira yapabilirsin bugun, persembe

Cok sukur benim iyi gidiyor :)
Ins. Bu hafta guzel bi eksi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…