Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oruclarima niyetlendim basladim bugun bismillah diyip

Sahurda
4 dlm tb ekmek yedim biraz fazla oldu ama aksam yemem
2 yumurta kirdim
1 dlm beyaz peynir
1 parca burgu peynir
2 siyah 2 yesil zeytin
1 cay kasigi kadar acika
Yaklasik 2 yk kadar kusburnu marmelati
1 bardak cay

Iftara ne pisireyim bilemiyorum. Pazara kardan dolayi cikamadim. Firinda patates kofte salata mi yapsam. Taze fasulye ya da bamya salata yogurt mu yapsam. Bir fikir verin bana

Gunaydinnn mutlu persembeler

“Bir gün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.” Paulo Coelho

Çok etkilendim elin dert görmesin

Kuzum gel bi sarılayım sana ablan sayılırım :)))
Ağlayak zırlayak sonra güleriz nasılsa .

Arttım bende iyice aynen dediğin gibi görmeye başladım yine kendimi.
Sen ilk diyosun ben çok gördüm böyle.

3 çocuk zor her türlü ben seni çok iyi anlıyorum.
Yeni pantolon al kendine senden kıymetlimi verene kadar perişanmı gezelim?
Canın sağolsun da güle güle eskit.

Yemek içinde köfte bamya salata hepsi olur. 4 dilim için çok deme fazla yediğinde ondan kat kat çok yiyosun.

Bugünü temiz bitirmek istiyorum bende akşam temiz diye yazarsam inş başlangıcım olsun.
Dr da hep diyor yapamadıklarınıza üzülüp vakit kaybetmeyin. Yaptığınızın en iyisini yapın diye.

Canım Allah kabul etsin benimde borclarim var ben Ramazan'da genelde kilo alirim.
Akşam gözüm döner.

Yarın tartı günü patates yapma bence.

Alinti...

4 haftada bedenindeki değişimi kendin görürsün.
8 haftada arkadaşların ve ailen fark eder.
12 haftada da kalan herkes...

Başarıdan 12 hafta uzaksın.
Devam et.
Yeni baştan başlamak, devam etmekten daha zordur.
Pes etme, devam et.
Başaracaksın.
Fit vücut, %100 irade işidir.
Zihnin vücudunu kontrol etmezse,
Vücudunu zorlamazsan,
vücudun olması gereken yere ulaşamaz.
Disiplinin kas ağrısı, pişmanlığın acısına yeğdir. Hangi acı ile baş edeceğini sen seç!

Şu an imkansız gördüğün hareketler, bir gün senin ısınma egzersizin olacak.
Pes etmek üzereysen, neden bu yola girdiğini hatırla.
Neden sağlıklı yaşamı seçtiğini anımsa.
Ne kadar yavaş ilerlersen ilerle, koltuğuna çöküp televizyon izleyenlerden hızlı ve öndesin.
Başarı bir gecede gerçekleşmez. Gözünü ödülünden ayırma, amacına odaklan.
Unutma, gelecek yılki bedenin "spora keşke geçen yıl başlasaydım" diyecek.
Bir sene sonra, spora bugün başlamış olmayı dileyeceksin.
Onun yerine bugün başla!
Bugün!
Yarın değil, erteleme yok. Şimdi!

Spor ve sağlıklı yaşama alışırken; başta hiçbir şey değişmiyor gibi hissedecek, olduğun yerde sayıyormuş gibi düşüneceksin. İşte tam gerçek değişim o anda başlar. Sabret, devam et.

Acıyacak mı? Evet.
Ağrıyacak mı? Evet.
Zor mu olacak? Fazlasıyla.
Değecek mi tüm bu çileye? Kesinlikle!

Her gün amacına bir adım daha yakınlaşacaksın. Sakın bugün pes etme.
Devam ettikçe pişmanlık yaşamayacaksın. Bıraktığın anda pişman olacaksın.

Eğer senin için önemliyse, bir yol bulursun.
Eğer değilse, bir mazeret bulursun.

Kendini kandırma. Yapabilirsin.
Yapacaksın!

Yaz için değil, güzel görünmek için değil, eski sevgilin ya da zayıf arkadaşını çatlatmak için değil.
Kendin, sağlığın ve bedenin için yap!

Mutlu olacaksın. Sağlıklı olacaksın. Güzel hissedeceksin. Hastalanmayacak, bitkin düşmeyeceksin. Enerjik olacağın sabahları ve mutlu, olumlu, neşeli bir ömrü seç!

Herkes başarmak ister; ama sadece bunu gerçekten isteyenler, bu meydan okumada aşacağı engellerin zorluklarından haberdardır ve sadece bunu gerçekten isteyenler, mücadele edip başarıya ulaşır.

İstediğini almak için tek yapman gereken, ödemen gereken bedeli çalışarak ve vazgeçmeyerek ödemektir.
Buna hazır mısın?
Gerçekten bunu istiyor musun?
Yapman gerekeni biliyorsun. Asla durmamak, başaramayacağını söyleyenlere inat devam etmek ve başarabileceğini kanıtlamak!
Başkalarına değil,
kendine.

Günün motivasyonu, fit anne diye geçen Maria Kang. 2009, 2010 ve 2011'de doğan çocuklarını büyütürken fiziğine ve sağlığına da dikkat ediyor. Annelik vicdan azabı yaşamamak için çocukları uyuduktan sonra sporunu yapıyor. Haftada 50 saatin üstünde çalışıyor ve yine de haftada 4-5 kez spor yapıyor. Kötü anne olduğuna dair yorumlar yapıldı, çok eleştirildi ve hepsinin üstünden geldi. Yüzlerce bedava çalışma grubu var ve 25 ülkede yer alıyor bunlar. Hepsine yetişiyor.

Haftada 3 gün, tüm mazeretleri alt edebilirsiniz diyor. Ayda 3 hafta, yeni yemek alışkanlıkları yaratabilirsiniz diyor. Ve 3 ayda tüm bedende değişim geçireceğinizi söylüyor.Ömür boyu sağlıklı bir hayat için haftada birkaç saatlik düzenli çalışma yeterli.

Harika ya

Bugunde olmadi deme cnm ben 2014ten beri sen bendende eski yerimizde sayip duruyoruz hatta uzerine ekledi bile. Hadi bu sefer bizim zamanimiz olsun kiralim su seytanin bacagini

Bugunde olmadi deme cnm ben 2014ten beri sen bendende eski yerimizde sayip duruyoruz hatta uzerine ekledi bile. Hadi bu sefer bizim zamanimiz olsun kiralim su seytanin bacagini

Olsun inş hasibe sen ilkine diş buğdayı yaptıydın resim atmıştın buraya o resimlerde 80 lerdeydin dimi öyle hatırladım bi an.

Ne çok şey yaşamışsın. .♡
Hastane de neden yattiniz?

Allah bir daha yasatmasin saglik huzur diliyorum hepimize

Gunaydinnn mutlu persembeler

“Bir gün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.” Paulo Coelho

Harika...

Off mekfurem 12 den vurdun bugünde olmadı yazmaya gelmiştim.
Bahanem yok.

Çok üzgünüm o eski halime dönmek istemiyorum.
Vazgeçmiş uğraşmayan bonus.

Her yeni gün yeniden deniycem.

Her gün yeniden dene canım...
Elbet olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…