Benim kizim da 6 aylikken rota geçirdi, tam bir sene oldu ama asla unutamiyorum cok cok uzulmustum. Rabbim butun hastalara sifa versin su mubarek gunlerdeÇok sagolun teşekkür ederim.
Büyük kızım rota virüs gecirdi sonra küçük kızım geçirdi.
Geçti gitti elhamdulillah.
Siz nasılsınız?
Hic keyfim yok, esimin yengesi vefat etti geride 3 cocuk, perisan eş... Daha gencecik 38 yasinda bir kadin. Cok uzgunum
Kilomda 100...
Sulalecek cok uzgunuz bugun defnediliyor işteof çok gencmis. Allah rahmet eylesin, sabır versin sevdiklerine
Neden vefat etti ?
Evet cnm
Basiniz sagolsun cnm cok uzucuHic keyfim yok, esimin yengesi vefat etti geride 3 cocuk, perisan eş... Daha gencecik 38 yasinda bir kadin. Cok uzgunum
Kilomda 100...
Cok gecmis olsunocnmDimi grip gibi değil sanki..
Benim bir de tam iyilestim gibi oldu sonra yeniden nüksetti. ..
Çalışınca iyileşmek daha da geçikiyor. .
Haklısın bunalmakta. Çocuklar ufakken büyüsün diyoruz sanki sihirli değnek dokunacak hersey farkli olacak birden masal alemine fokuslanicaz zannederiz çocuklar büyür başka başka sorunlar çıkar. Bunun adı yaşamak işte ...
Başınız sağ olsun.yalan dünya allah geridekilere sabır versinHic keyfim yok, esimin yengesi vefat etti geride 3 cocuk, perisan eş... Daha gencecik 38 yasinda bir kadin. Cok uzgunum
Kilomda 100...
Kilo bildirimi
Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37
Sulalecek cok uzgunuz bugun defnediliyor iştebir aydan fazladir yogun bakimdaydi memleketten istanbula sevk edildi. En son bu hafta cok agirdi, makinalardan ayirip ameliyata alamadilar. Narkoz verdigimiz an ölür dediler zaten 2. Gun vefat etti. Akciger yada kalp yetmezligi emin degilim..
Demistim gecen haftanin acisini cikaracam diyeYaaaa seni çılgın .. Bu ne..
Cok tebrikler cok guzel gitmis cnmHepinize hayırlı cumalar dilerim.
G.h: 92.3
B.h: 91.2
Fark: -1.1
Spor: 220 dk.
Masallah canim cok güzel vermişsin. 80 ler göz kırpiyor gibiHepinize hayırlı cumalar dilerim.
G.h: 92.3
B.h: 91.2
Fark: -1.1
Spor: 220 dk.
Gecmiş olsun kuzum,Çok şükür geçmiş ...
Eşim dişin da hepimiz kırılıyoruz fena etkiledi grip... ben ,kızım , oğlum
Bence eksilmissindir. Gec yatman odem yapmis.Günaydınlar
Kilo bildirimim aynı hatta 100 gr. Kadar artım var ama gece hiç uyumadım 2 de yattım 5 de kalktım ondan olabilir tamam çok kaçmaksız bir hafta değildi ama en azından eksi bir bekliyordum son 2,3 günde beslenmem de iyiydi ....
Olmadı olduramadım size bir göz atayım mefkuşun güzel motivasyon yazılarını okuyayım :)
Başiniz sagolsun,Allah rahmet etsinHic keyfim yok, esimin yengesi vefat etti geride 3 cocuk, perisan eş... Daha gencecik 38 yasinda bir kadin. Cok uzgunum
Kilomda 100...
Oy nasıl bir kilo vermektir buKilo bildirimi
Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37
İvit okudum okulda, yazamadim ama,birde sahur yaptigim icin zaman biraz gecsin istedim o sekilde +900 gr cikti,mazallah sabah tartilsam kac ccikardimhergaf bi ara okuyordu ama kilosunu yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?