Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi için girdim kilom aynı..
kızım 4 gün ara ile ikinci nöbeti gecirdi
pazartesi akşamı izmirden doktorumuz çağırdı yeni bir ilaç eklicez dedi gittik yeni ilâhımızı aldık yurt dışından gelicek ilaç inşallah nöbetlerimiz durur bu ilaçla ...4 gecedir uyumuyoruz ateşler içinde yaniyor yavrum enfeksiyon tetikliyo heralde .,.

Slm kizlar
Saat 3 te tartildim 105.6 ciktim

Hic keyfim yok, esimin yengesi vefat etti geride 3 cocuk, perisan eş... Daha gencecik 38 yasinda bir kadin. Cok uzgunum
Kilomda 100...

Basiniz sagolsun cnm Allah sabir versin.

Bi arkadasimin kuzeni hamileydi bir gun ruya gormus annesine anne bir ruya gordum ne oldugunu sorma ama digumdan sonra anlatcam demis. Doguma 3 gun kala kalp krizi gecirdi 3 yasindaki cocugunun onunde. Apar topar 112 gelmis cpr yapmislar hastaneye kaldirmislar. Acil sezeryanla dogumu yaptirip benegi yogunbakima gonderdiler cunku bebek oksijensiz kalmisti. Kadin bir sure yogunbakimda yatti ama bilinci hic yerine gelmedi sonrada vefat etti. Bende hamileydim o donem cok etkilenmistim. Arkadasimla konusuyordum abla sukrani aklimdan cikaramiyorum ya bende oyle olursam cocuklarim annesiz kalirsa diye. Dusuncesi bile korkunc bir sey. Allah geride kalanlara dayanma gucu versin.

Gecmis olsun cnm insallah yeni ilacla daha iyi olursunuz

Ins. Yeni ilac daha iyi gelir cnm

Oyyy canım benim çok değil iki sene önce aynı duygularla ağlayıp üzülüp bu yola baş koydum bende ,insan isteyince herşeyi basarir

Hic keyfim yok, esimin yengesi vefat etti geride 3 cocuk, perisan eş... Daha gencecik 38 yasinda bir kadin. Cok uzgunum
Kilomda 100...
Basınız saolsun çok üzüldüm

Arkadaşlar sizi çok özledim gruptaki dayanismamizi güzel dilekleri. Diyetsynme hala devam edyrm inşallah bebeğim doğduktan sonra yine aranızda olacağım.
84 kıloyum bu arada 130 dakika spor
Hayırlısıyla yavrunu kucağına al dönersin aramıza canım sağlıcakla dogur hamileliğin tadını çıkar harika bir duygu

O kisir donguden hic hic kurtulamiyoruz ki zaten ((

İyi geceler kızlar

Hasibenin güzel yazısını okuyodum tam sonuna geldim kisiri görünce tüm okuduklarım aklımdan ucuverdiOnun üstüne isilduru onun üstüne aijo yarın kısır yapmak bana farz oldu günahı mabalı sizin boynunuza insan bu topikte yazdıklarına azıcık bi dikkat eder

@mefkurem evet doğru hatirliyorsun 85 e dusmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…