Teşekkür ederim cnmOy nasıl bir kilo vermektir bukafana koydugunu yapiyorsun
Hic keyfim yok, esimin yengesi vefat etti geride 3 cocuk, perisan eş... Daha gencecik 38 yasinda bir kadin. Cok uzgunum
Kilomda 100...
Gecmis olsun cnm insallah yeni ilacla daha iyi olursunuzkilo bildirimi için girdim kilom aynı..
kızım 4 gün ara ile ikinci nöbeti gecirdi
pazartesi akşamı izmirden doktorumuz çağırdı yeni bir ilaç eklicez dedi gittik yeni ilâhımızı aldık yurt dışından gelicek ilaç inşallah nöbetlerimiz durur bu ilaçla ...4 gecedir uyumuyoruz ateşler içinde yaniyor yavrum enfeksiyon tetikliyo heralde .,.
Ins. Yeni ilac daha iyi gelir cnmkilo bildirimi için girdim kilom aynı..
kızım 4 gün ara ile ikinci nöbeti gecirdi
pazartesi akşamı izmirden doktorumuz çağırdı yeni bir ilaç eklicez dedi gittik yeni ilâhımızı aldık yurt dışından gelicek ilaç inşallah nöbetlerimiz durur bu ilaçla ...4 gecedir uyumuyoruz ateşler içinde yaniyor yavrum enfeksiyon tetikliyo heralde .,.
Nisancim sen bikac ay once 8 lere dusmusmuydun ben yanlismi hatirliyorum
Oyyy canım benim çok değil iki sene önce aynı duygularla ağlayıp üzülüp bu yola baş koydum bende ,insan isteyince herşeyi basarirIyi geceler kizlar
Ikisinede yaptim cnm 2013 agustosta emine dogmustu 2014 ocakta buraya katilmistim 90kusurdum bi ara 86lara dustum ama sonra aldim yine iste. Hatta o donem soguk lipolizede gitmistim 42 beden kot pantalona giriyordum heyyy gidi gunler heyyyy simdi 48 beden kot giyiyorum gerci o eskiydi yenisini kac beden alirim Allah bilir.
Bugun saat 15te tartildim 9 saat acliktan sonra 105.7 ciktim 20 kilo var arada.
Bazen arkadaslarla sohbet ederken evlendigimde 83 kiloydum zayiftim diyorum guluyorlardi bana (samimi arkadaslarim espiri yaptigim icin guluyorlardi kiloma degil yani) dur o zamanlarin fotisunu bulursam atayim sana ozelden
Dedim ki ben gelince izban grevde olursa yenayla nasil buluscaz. Korktum gorusemicez diye neyseki izban grevi erteledi. Gorusunce lutfen bana bol bol gaz verin hatta eski sisko hallerinizin resimlerinide getirin imreneyim size iyice
Duydun mu sendeISILDURU
Basınız saolsun çok üzüldümHic keyfim yok, esimin yengesi vefat etti geride 3 cocuk, perisan eş... Daha gencecik 38 yasinda bir kadin. Cok uzgunum
Kilomda 100...
Hayırlısıyla yavrunu kucağına al dönersin aramıza canım sağlıcakla dogur hamileliğin tadını çıkar harika bir duyguArkadaşlar sizi çok özledim gruptaki dayanismamizi güzel dilekleri. Diyetsynme hala devam edyrm inşallah bebeğim doğduktan sonra yine aranızda olacağım.
84 kıloyum bu arada 130 dakika spor
O kisir donguden hic hic kurtulamiyoruz ki zatenKızlar yerken dayanamayip yiyorum birazda kilo verdim diye tolere ederim diyorum, ama yedikten sonra dahada çok yiyesim geliyor kısır döngü oluşuyor en doğrusu aklımı başıma toplamak zaten hepsinin tadını biliyorum(
Cok gecmis olsun canm.cabucak iyilesin.Çok şükür geçmiş ...
Eşim dişin da hepimiz kırılıyoruz fena etkiledi grip... ben ,kızım , oğlum
Başınız sagolsun.çok genc Allah kalanlara sabir versinHic keyfim yok, esimin yengesi vefat etti geride 3 cocuk, perisan eş... Daha gencecik 38 yasinda bir kadin. Cok uzgunum
Kilomda 100...
Hic keyfim yok, esimin yengesi vefat etti geride 3 cocuk, perisan eş... Daha gencecik 38 yasinda bir kadin. Cok uzgunum
Kilomda 100...
Kilo bildirimi
Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?