- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Cok tebrikler cok guzel gitmis cnm
Aynen boyle devam et
Masallah canim cok güzel vermişsin. 80 ler göz kırpiyor gibi
Gecmiş olsun kuzum,ortalik kiriliyor bugün 9 ogrencim yoktu,coğu hasta.
Bence eksilmissindir. Gec yatman odem yapmis.
Başiniz sagolsun,Allah rahmet etsin
Oy nasıl bir kilo vermektir bukafana koydugunu yapiyorsun
İvit okudum okulda, yazamadim ama,birde sahur yaptigim icin zaman biraz gecsin istedim o sekilde +900 gr cikti,mazallah sabah tartilsam kac ccikardim
kilo bildirimi için girdim kilom aynı..
kızım 4 gün ara ile ikinci nöbeti gecirdi
pazartesi akşamı izmirden doktorumuz çağırdı yeni bir ilaç eklicez dedi gittik yeni ilâhımızı aldık yurt dışından gelicek ilaç inşallah nöbetlerimiz durur bu ilaçla ...4 gecedir uyumuyoruz ateşler içinde yaniyor yavrum enfeksiyon tetikliyo heralde .,.
Kız kısır döngü dedim ben, kısır yapta ye demedim :))İyi geceler kızlar
Hasibenin güzel yazısını okuyodum tam sonuna geldim kisiri görünce tüm okuduklarım aklımdan ucuverdiOnun üstüne isilduru onun üstüne aijo yarın kısır yapmak bana farz oldu günahı mabalı sizin boynunuza insan bu topikte yazdıklarına azıcık bi dikkat eder
@mefkurem evet doğru hatirliyorsun 85 e dusmustum
Arkadaşlar sizi çok özledim gruptaki dayanismamizi güzel dilekleri. Diyetsynme hala devam edyrm inşallah bebeğim doğduktan sonra yine aranızda olacağım.
84 kıloyum bu arada 130 dakika spor
Kabızlık baş gösterdi bikac haftadır canım yaCanım her hafta kilo veremezsin.
Vücudun eminim toparlaniyordur.
Ben çok bi kilo vermedim ama sanki Karnım buraz toparlandi.
Canım sorma biraz yogunluktayim birgün annemi acile kaldırdım birgün ufak oğlumu acile kaldırdım bu arada işe başladım sonra tekrar izne ayrıldım hastaların dr kontrolleri derken yoğunluktan buraya pek uğrayamadım ama diyetim çok güzel gidiyor 100.2 oldum bu hafta toplamda 8.5 kilo vermiş oldum 27 kasımda 108.8 ile başlamıştım yavas ama iyi gidiyorum ayyyy çok uzun yazdım dimi
Canım ben 106 ile eylül ayında doğuma girdim kasımda tartilidigimda 108.8 kiloydum bebegimde çok emmedigi halde sütüm artsın diye habire yedim hayatımda hiç bukadar olacağımı tahmin etmezdim hep iriydim ama 110 kilo olmaz herhalde dimi şimdi 100.2 iyim kasımdan bu yana 8.5 kilo verdim amacım mart ayına 80leri görebilmek burada hep beraber inşallah kiloları veririzYaaa kizlar ben ilk defa boyle hissediyorum. O kadar cirkin ve sisko buldum ki kendimi tamam kiloluydum ama hic o kadar hissetmiyordum. Evde boy aynasi yok ondan hic kendimi butun olarak goremedim. Ben daha gencim yaa boyle sisko olmamam lazim. Bu gidisle hastalanicam ve evlatlarim annesiz kalacak. O kadar igrendimki kendimden kelimelere dokemiyorum.
Gecen gun camasir topladim esim katliyordu camasirlari bende baska isler yapiyordum. Kotumun bacak arasi erleyip yirtilmis dedi kendine yenisini al. Hic gidipte yenisini almak gelmiyor icimden. Dedim idare ediyorum. Siyah bi hamile pantalonum vardi kumas belini iyice siktim onu kullaniyorum. Emine artik sisko zayif kavramini ogrendi ara sira bana anne sen sisko musun diyor. Yaa ne bileyim tarif edilemez duygular icerisindeyim icimde firtinalar var resmen. Neden bu hale geldim ne kadar siskosun ne kadar iradesizsin nefsinin esiri olmussun sisko olarak oleceksin vs vs vs
Bunlari yazarken dusunurken gozyaslarin akip gidiyor dirduramiyorsun ama hala harekete gecemiyorsun. Sonra kabulleniyorsun ve biraz daha yiyorsun. Boyle bir kisir dongude devirdaim yapip duruyorsun iste...
Mide bulantm geçince inşallahHayırlısıyla yavrunu kucağına al dönersin aramıza canım sağlıcakla dogur hamileliğin tadını çıkar harika bir duygu
Amin canımMaşallah canım Rabbim tamamina erdirsin Inşallah.
Canım sorma biraz yogunluktayim birgün annemi acile kaldırdım birgün ufak oğlumu acile kaldırdım bu arada işe başladım sonra tekrar izne ayrıldım hastaların dr kontrolleri derken yoğunluktan buraya pek uğrayamadım ama diyetim çok güzel gidiyor 100.2 oldum bu hafta toplamda 8.5 kilo vermiş oldum 27 kasımda 108.8 ile başlamıştım yavas ama iyi gidiyorum ayyyy çok uzun yazdım dimi
Sen neler yapiyorsun
İyi geceler kızlar
Hasibenin güzel yazısını okuyodum tam sonuna geldim kisiri görünce tüm okuduklarım aklımdan ucuverdiOnun üstüne isilduru onun üstüne aijo yarın kısır yapmak bana farz oldu günahı mabalı sizin boynunuza insan bu topikte yazdıklarına azıcık bi dikkat eder
@mefkurem evet doğru hatirliyorsun 85 e dusmustum
Kız kısır döngü dedim ben, kısır yapta ye demedim :))
Sen neler yapiyorsun
Canım ben 106 ile eylül ayında doğuma girdim kasımda tartilidigimda 108.8 kiloydum bebegimde çok emmedigi halde sütüm artsın diye habire yedim hayatımda hiç bukadar olacağımı tahmin etmezdim hep iriydim ama 110 kilo olmaz herhalde dimi şimdi 100.2 iyim kasımdan bu yana 8.5 kilo verdim amacım mart ayına 80leri görebilmek burada hep beraber inşallah kiloları veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?