Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hastalariniza sifa dilerim.
Maşallah sizede nazar degmesin.

Slm kizlar
Iyi haftalar diliyorum hepimize
E eboe eline saglik kuzum kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi kutlarim

Motivasyon yazıları ve resimler icin tesekkürler,bunlarin ceyregi olsak yeter

Kiz ceyregi olsak anoreksiadan ölürüz

Hosgeldin cnm
Basiniz sagolsun Allah tekrarini yasatmasin

Canim bende moralim bozuk olunca mutfakta ne varsa götürürüm.
Dün gece de moralim bozuktu bu sefer müziği açıp yürüdüm 60 dk daha iyi geldi.

Harika

Son sinifta 1.donemin son stajini kadindogumda yapmistim preeklampsi odasinda bir kadin vardi ikiz gebelikti 10 sene sonra olmustu cocuklari 1 ay sonra 2. Donemin ilk stajini psikiatride yapmistim bi gittim o kadinda orda dogum yaptiktan 1 hafta sonra kaybetmis ikisinide bu sefer psikiatriye yatirmislar 1 ay orda kaldim ben ordan gitmeden once iyilesme belirtileri vermeye baslamisti. Bu arada hemsireyim ben. Demem o ki biliyorum yasadigin cok zor Allah sabir versin ama daha kotuleride var halimize sukretmek lazim. Insan olaylarin sicakligiyla dogal olarak bunu dusunemiyir ama sonradan diyorsun ya beyin kanamasi gecirmis olsaydim ya yogunbakimda bilincsizce yatsaydim ya olseydim vs vs vs iste. Neyse cnm cok yazdim yine Allah bir daha yasatmasin insallah saglikli bebeklerine kavusursun.

Gecmis olsun cnm

Spor yapmamak icin sosyal medyayi birakirsak

Merhaba canolar benim kızlar hasta evdeler okulada gitmediler delirmece hiç bitmeyen hastalık yapmışlar kaç aydır sürünüyoruz bitti derken gene geliyor
Ayy cnm gecmis olsun bu sene bi kurtulmadiniz bizde bir ara oyleydik Allah sifa versin

Eline emeğine sağlık kaptanim

Geçmiş olsun canım zor vallahi çocukların hasta olması : (
Sağol canım teşekkürler
Saol canım teşekkürler bir bitmedi valla şimdide büyük kız yoğun bir grip , küçük zaten dun gece uyutmadi kulak ağrısı tekrarlıyor diğer kulağa geçti ağrı ,üstelik antibiyotik biteli 3-4 gün oldu

Bu sene hastaliklar cok arsiz
Geldilermi gitmiyolar :) gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…