- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Bu ara tadım yok gelemiyorum havalardan heralde herkes hasta.k.pederim gene hastanede yatıyo kaç gün oldu annem ve kvalidede hasta bi yandan küçük oğlan dün biraz fazla huysuzdu bugun daha iyi haliyle hiç bişey yapmak gelmiyor içimden zaten vakitte bulamıyorum.bende durumlar böyle...diyete devam ama onda bi aksama yok olmazda inş...bugun 6.seviyeye başladım...
Motivasyon yazıları ve resimler icin tesekkürler,bunlarin ceyregi olsak yeter
Hosgeldin cnmMerhaba arkadaşlar geçen ay 25 haftalikken preeklampsi nedeniyle erken doğum yapıp bebeğimi 2 gün sonra kaybettim acı içinde kivranıyorum hergün aklımda nasıl atlatacagimi da bilmiyorum ve kilo vermem gerekiyor bende buraya katılayım dedim belki sizleri okuyarak daha bilinçli kilo verebilirim.. Kilom 92.
Canim bende moralim bozuk olunca mutfakta ne varsa götürürüm.
Dün gece de moralim bozuktu bu sefer müziği açıp yürüdüm 60 dk daha iyi geldi.
Son sinifta 1.donemin son stajini kadindogumda yapmistim preeklampsi odasinda bir kadin vardi ikiz gebelikti 10 sene sonra olmustu cocuklari 1 ay sonra 2. Donemin ilk stajini psikiatride yapmistim bi gittim o kadinda orda dogum yaptiktan 1 hafta sonra kaybetmis ikisinide bu sefer psikiatriye yatirmislar 1 ay orda kaldim ben ordan gitmeden once iyilesme belirtileri vermeye baslamisti. Bu arada hemsireyim ben. Demem o ki biliyorum yasadigin cok zor Allah sabir versin ama daha kotuleride var halimize sukretmek lazim. Insan olaylarin sicakligiyla dogal olarak bunu dusunemiyir ama sonradan diyorsun ya beyin kanamasi gecirmis olsaydim ya yogunbakimda bilincsizce yatsaydim ya olseydim vs vs vs iste. Neyse cnm cok yazdim yine Allah bir daha yasatmasin insallah saglikli bebeklerine kavusursun.Evet tansiyonum yüksekti ultrasonda da kan akışında bozulma var dedi son zamanlarda da bebegimin hareketlerinde azalma vardı bende de aşırı şişlikler oldu kemik ağrıları falan oldu bu olaydan 5 gün öncesinde özeldeki doktora da sormuştum ama doktor normal dedi preeklampsi falan demedi 5 gün sonra devlet hastanesine gittim beni hemen yatirdilar beyin kanaması geçireceksin haberin yok dediler falan filan kabus dolu günler işte sonucunda da en büyük acı bebeğimi kaybettim.. Senin adına çok sevindim tekrar ikizlerin olmasına Rabbim sağlık versin sana bağışlasın. Sizin preeklampsi değildi değil mi? Hobi konusuna gelince henüz bir uğraş edinmedim doğum yapalı 1 ay olmadı yaranın bi nebze iyi olmasını bekliyorum.
Gecmis olsun cnmBu ara tadım yok gelemiyorum havalardan heralde herkes hasta.k.pederim gene hastanede yatıyo kaç gün oldu annem ve kvalidede hasta bi yandan küçük oğlan dün biraz fazla huysuzdu bugun daha iyi haliyle hiç bişey yapmak gelmiyor içimden zaten vakitte bulamıyorum.bende durumlar böyle...diyete devam ama onda bi aksama yok olmazda inş...bugun 6.seviyeye başladım...
Spor yapmamak icin sosyal medyayi birakirsakGünün Motivasyonu
Fit, sağlıklı ve kusursuzca biçimli bir vücut istiyorsan bunu hak etmen gerekiyor.
Başarı, olduğun yerde dururken sana gelmeyecek. Başarıyı en azından yolun yarısında karşılamak için harekete geçmen şart.
Her gün uğraşmak zorundasın, istediğine ulaşmak için her gün çalışmalısın.
Defalarca yeniden başlamaktansa, bu kez sonuna kadar gideceksin.
Kaldığın yerden, bozduğun yerden devam edeceksin.
Mükemmeliyeti değil, devamlılığı esas al.
Bu kez durmak ve geriye dönmek yok.
Kararlı olmalısın.
Oturup motive olmak için bekleyemezsin, sen kendi kendinin motivasyonusun.
İstemesen de kalkmak ve istediğine ulaşmak için çabalamak zorundasın.
Her geçen gün, hedefine düne göre bir gün daha yakınsın.
Hak et. Facebook'a bakmak istiyorsan 100 kez Jumping Jack yap. Bunu yapmadan o siteye girmeyi hak etmiyorsun.
2 Jumping Jack, 1 kalori yakmaya eşit.
Twitter'a mı gireceksin, 1 dakika plank pozisyonunda dur. Maillerine mi bakacaksın, 10 kez şınav çek. Instagram, tumblr fark etmez, günlük girdiğin her sitenin bir bedeli olsun. 20 kez burpee, 20 mekik, 20 squat, 1 dakika olduğun yerde koşu...
Yapamayacağını söyleyen herkese inat, "Sen zayıfladın mı?" sözünü duymak için, yaz vakti bikinilerle salınmak için, ağrı çekmeyen bir sırt için, skinny pantolonlar için, merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak için, her şeyden önce sağlıklı ve sağlam bir beden için.
Bu ay ne yersen, bu ay ne kadar spor yaparsan; bu senin gelecek ayki vücudun olacak.
Gelecek ayki vücudun, geçen ay aldığın kararlar için sana minnettar olacak
Alinti....
Ayy cnm gecmis olsun bu sene bi kurtulmadiniz bizde bir ara oyleydik Allah sifa versinMerhaba canolar benim kızlar hasta evdeler okulada gitmediler delirmece hiç bitmeyen hastalık yapmışlar kaç aydır sürünüyoruz bitti derken gene geliyor
11 OCAK KİLO TABLOSU
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR][TD]No[/TD]
[TD]+90 Güzelleri[/TD]
[TD]Başlangıç kilo[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]ISILDURU [/TD]
[TD]103 [/TD]
[TD]74.6[/TD]
[TD]-1.1[/TD]
[TD]74.6[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD]74.6[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]60kiloyum [/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]81.8[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]81.6[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]82.4[/TD]
[TD]+0.8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] E eboe [/TD]
[TD]92.4[/TD]
[TD]84.7[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD]bildirmedi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]83.4[/TD]
[TD]-1.3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Bulamiyorum [/TD]
[TD]1o3[/TD]
[TD]87.8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]86.1[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]huzurunmeraklısı [/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]86.8[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]87.4[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]bildirmedi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Bulamiyorum [/TD]
[TD]123[/TD]
[TD]87.1[/TD]
[TD]-1.3[/TD]
[TD]87.2[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD]87.3[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]y.o.l.c.u [/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]90.3[/TD]
[TD]-1.6[/TD]
[TD]89.1[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD]87.6[/TD]
[TD]-1.5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD] E eboe [/TD]
[TD]90[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Bulamiyorum [/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]91.7[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD]92.2[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]91.2[/TD]
[TD]-1.1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Bulamiyorum [/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]90.9[/TD]
[TD]+3.6[/TD]
[TD]91.3[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD]91.4[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Bulamiyorum [/TD]
[TD]123[/TD]
[TD]96.6[/TD]
[TD]-2.2[/TD]
[TD]96.9[/TD]
[TD]+o.3[/TD]
[TD]94.6[/TD]
[TD]-2.3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Hergaf [/TD]
[TD]121 [/TD]
[TD]97.1[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]96.1[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]+0.9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD] E eboe [/TD]
[TD]100.8[/TD]
[TD]bildirmedi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]98.9[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]+1.1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD] E eboe [/TD]
[TD]109 [/TD]
[TD]102.8[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]101.8[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD]+1.2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]109 [/TD]
[TD]102.9[/TD]
[TD]+1.6[/TD]
[TD]103.3[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD]104.6[/TD]
[TD]+1.3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD] E eboe [/TD]
[TD]107 [/TD]
[TD]104.4[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD]104.6[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]105.6[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]74FRIDA [/TD]
[TD]136 [/TD]
[TD]bildirmedi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Bulamiyorum [/TD]
[TD]135[/TD]
[TD]127.5[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]127.5[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD]127.5[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE]
HAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si........................Mefkurem ........................ -2.3 kg
Haftanın 2.si.......................... @y.o.l.c.u .......................... -1.5 kg
Haftanın 3.sü...................... @maralgozlu ...................... -1.3 kg
Eline emeğine sağlık kaptanimSPOR TABLOSU
[TABLE="class: grid, width: 860"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]@caroline84 [/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]@bengisu022 [/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR][/tr][/TABLE][TR][/tr]
Slm hoş geldin :)
Hos buldumm araniza kayilabilotmiyimSlm hoş geldin :)
Sağol canım teşekkürlerGeçmiş olsun canım zor vallahi çocukların hasta olması : (
Saol canım teşekkürler bir bitmedi valla şimdide büyük kız yoğun bir grip , küçük zaten dun gece uyutmadi kulak ağrısı tekrarlıyor diğer kulağa geçti ağrı ,üstelik antibiyotik biteli 3-4 gün olduSlm kizlar
Iyi haftalar diliyorum hepimize
E eboe eline saglik kuzum kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi kutlarim
Kiz ceyregi olsak anoreksiadan ölürüz
Hosgeldin cnm
Basiniz sagolsun Allah tekrarini yasatmasin
Harika
Son sinifta 1.donemin son stajini kadindogumda yapmistim preeklampsi odasinda bir kadin vardi ikiz gebelikti 10 sene sonra olmustu cocuklari 1 ay sonra 2. Donemin ilk stajini psikiatride yapmistim bi gittim o kadinda orda dogum yaptiktan 1 hafta sonra kaybetmis ikisinide bu sefer psikiatriye yatirmislar 1 ay orda kaldim ben ordan gitmeden once iyilesme belirtileri vermeye baslamisti. Bu arada hemsireyim ben. Demem o ki biliyorum yasadigin cok zor Allah sabir versin ama daha kotuleride var halimize sukretmek lazim. Insan olaylarin sicakligiyla dogal olarak bunu dusunemiyir ama sonradan diyorsun ya beyin kanamasi gecirmis olsaydim ya yogunbakimda bilincsizce yatsaydim ya olseydim vs vs vs iste. Neyse cnm cok yazdim yine Allah bir daha yasatmasin insallah saglikli bebeklerine kavusursun.
Gecmis olsun cnm
Spor yapmamak icin sosyal medyayi birakirsak
Ayy cnm gecmis olsun bu sene bi kurtulmadiniz bizde bir ara oyleydik Allah sifa versin
Tabi canımHos buldumm araniza kayilabilotmiyim
Ayyy cok.tesekkur edrimmTabi canım
Herkese açık bi grup hoş geldin
Ne oldu cnm hayirdirKizlar bu ara hic ugrayamiyorum. Kizim cok agir hasta oldu hic vakit bulamiyorum malesef
Bu sene hastaliklar cok arsizSağol canım teşekkürler
Saol canım teşekkürler bir bitmedi valla şimdide büyük kız yoğun bir grip , küçük zaten dun gece uyutmadi kulak ağrısı tekrarlıyor diğer kulağa geçti ağrı ,üstelik antibiyotik biteli 3-4 gün oldu
Hosgeldin cnm seni taniyabilirmiyizAyyy cok.tesekkur edrimm
Ay hangi birini sayayim. Kendimi çok yorgun hissediyorum :/ kabizlik bir yandan, diş cikariyor bir yandan vee bombaa bronşit geciriyor cok fena hiriltisi var nefesi gidiyor. 3 gecedir uyku yokNe oldu cnm hayirdir
Hepsi ust uste gelmisAy hangi birini sayayim. Kendimi çok yorgun hissediyorum :/ kabizlik bir yandan, diş cikariyor bir yandan vee bombaa bronşit geciriyor cok fena hiriltisi var nefesi gidiyor. 3 gecedir uyku yok
Nasil tanisiyoruzHosgeldin cnm seni taniyabilirmiyiz
Burda cogunluk bu kilolarda zaten cnmCok kiloluyum ve cok mutsuzum hep ayni seyleri giyiyorum 105 kiloyumm 2 cocuk annesyim buyugum 3 yasnda kucigum 1 hala emziriyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?