Hoş geldin canım
Gecmis olsun Rabbim sabir versin ve
Tekrar yasatmasin inşallah
Başın sağolsun canım meleğin cennet kapısında seni bekleyecek onun melek olduğunu düşünürek kendini rahatlar ve neden diye isyan etmemeye dayan ben babamı 3 yaşında kaybettim ve kendime sürekli hatırlattığın birşey Rabbim sevdiklerini erken alırmış onları çok sevdi bize de şefaat ederler inşallahMerhaba arkadaşlar geçen ay 25 haftalikken preeklampsi nedeniyle erken doğum yapıp bebeğimi 2 gün sonra kaybettim acı içinde kivranıyorum hergün aklımda nasıl atlatacagimi da bilmiyorum ve kilo vermem gerekiyor bende buraya katılayım dedim belki sizleri okuyarak daha bilinçli kilo verebilirim.. Kilom 92.
Başın sağolsun canım meleğin cennet kapısında seni bekleyecek onun melek olduğunu düşünürek kendini rahatlar ve neden diye isyan etmemeye dayan ben babamı 3 yaşında kaybettim ve kendime sürekli hatırlattığın birşey Rabbim sevdiklerini erken alırmış onları çok sevdi bize de şefaat ederler inşallah
Mutlu iradeli başarılı bir hafta olsun hanımlar
Mefkurem hiç beğenmedim bu kadınları kemikleri sayılıyor. Kadın dediğin etli butlu olur
Bugün diyete başladım hakkımda hayırlısı olsun. Bu defa muvaffak olabilmeyi çok istiyorum. Yiyemedigim zamanlarda kendimi eksık ve mutsuz hissediyorum ama olsun birkaç ay disimi sikicam. Velhasıl emek vermeden bir sonuca ulaşılamıyor
Merhaba arkadaşlar geçen ay 25 haftalikken preeklampsi nedeniyle erken doğum yapıp bebeğimi 2 gün sonra kaybettim acı içinde kivranıyorum hergün aklımda nasıl atlatacagimi da bilmiyorum ve kilo vermem gerekiyor bende buraya katılayım dedim belki sizleri okuyarak daha bilinçli kilo verebilirim.. Kilom 92.
Merhaba arkadaşlar geçen ay 25 haftalikken preeklampsi nedeniyle erken doğum yapıp bebeğimi 2 gün sonra kaybettim acı içinde kivranıyorum hergün aklımda nasıl atlatacagimi da bilmiyorum ve kilo vermem gerekiyor bende buraya katılayım dedim belki sizleri okuyarak daha bilinçli kilo verebilirim.. Kilom 92.
Canım bende ikiz hamileyken cinsiyetlerini ogrenmeye gittim doktor ölmüşler diyince yıkılmistim.
Çok zor Rabbim sabır versin.
Hayırlısi olsun.
Yaşınız kaç başka cocugunuz varmi?
Çok geçmiş olsun...
Allah sabır versin
Ve hoşgeldiniz
çok çok geçmiş olsun.cennete bir meleğin var sabrı zor ama mukafatı büyük rabbim güldürsün seni en yakın zamanda sağlıkla.Aynen çok zor.. 30 yaşındayım ilk gebeligimdi. Hayırlısı olsun bakalım..
Aynen çok zor.. 30 yaşındayım ilk gebeligimdi. Hayırlısı olsun bakalım..
SPOR TABLOSU
[TABLE="class: grid, width: 860"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]YENA [/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YENA [/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR][/tr][/TABLE][TR][/tr]
Ben daha sık tartiliyorum cnm ama takim da bildirim gunleri oyleBi pazartesi bi cumami tartiliyorsun?
Süper canım nazar degmesin.
balik kizartma degilse guzel gorunuyor cnmBugün
Kahvaltı: 2 yum. 2 y.k lor. 2 köz biber,3 ceviz çeyrek muz ve mandalin uzerine kokoo ve Hindistan cevizi
Öğlen: 4 y.k k.fasulye ,3 y.k yogurt
Firinda bal kabağı yagli kagit serdim.
Akşam salata balık
2 litre su
60 dk yürüyüş
Mefkurem
Hepinize iyi geceler
bence tartida eksileri gormek daha mutlu edecektir seni:)Mutlu iradeli başarılı bir hafta olsun hanımlar
Mefkurem hiç beğenmedim bu kadınları kemikleri sayılıyor. Kadın dediğin etli butlu olur
Bugün diyete başladım hakkımda hayırlısı olsun. Bu defa muvaffak olabilmeyi çok istiyorum. Yiyemedigim zamanlarda kendimi eksık ve mutsuz hissediyorum ama olsun birkaç ay disimi sikicam. Velhasıl emek vermeden bir sonuca ulaşılamıyor
Gecmis olsun basin sagolsun cnmMerhaba arkadaşlar geçen ay 25 haftalikken preeklampsi nedeniyle erken doğum yapıp bebeğimi 2 gün sonra kaybettim acı içinde kivranıyorum hergün aklımda nasıl atlatacagimi da bilmiyorum ve kilo vermem gerekiyor bende buraya katılayım dedim belki sizleri okuyarak daha bilinçli kilo verebilirim.. Kilom 92.
Ellerine emegine saglik cnmHAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si........................Mefkurem ........................ -2.3 kg
Haftanın 2.si..........................y.o.l.c.u .......................... -1.5 kg
Haftanın 3.sü......................maralgozlu ...................... -1.3 kg
Hoşgeldin, Geçmiş olsun canım yaşadığın üzüntü daha çok yeni sağlıkla kilonu verdikten sonra zamanla tekrardan bebek sahibi olursunMerhaba arkadaşlar geçen ay 25 haftalikken preeklampsi nedeniyle erken doğum yapıp bebeğimi 2 gün sonra kaybettim acı içinde kivranıyorum hergün aklımda nasıl atlatacagimi da bilmiyorum ve kilo vermem gerekiyor bende buraya katılayım dedim belki sizleri okuyarak daha bilinçli kilo verebilirim.. Kilom 92.p
Teşekkür ederim Amin insallah.Allah hepimizin yüzünü güldürsün kimseye evlat acısı tattirmasın inşallah.çok çok geçmiş olsun.cennete bir meleğin var sabrı zor ama mukafatı büyük rabbim güldürsün seni en yakın zamanda sağlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?