Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet tansiyonum yüksekti ultrasonda da kan akışında bozulma var dedi son zamanlarda da bebegimin hareketlerinde azalma vardı bende de aşırı şişlikler oldu kemik ağrıları falan oldu bu olaydan 5 gün öncesinde özeldeki doktora da sormuştum ama doktor normal dedi preeklampsi falan demedi 5 gün sonra devlet hastanesine gittim beni hemen yatirdilar beyin kanaması geçireceksin haberin yok dediler falan filan kabus dolu günler işte sonucunda da en büyük acı bebeğimi kaybettim.. Senin adına çok sevindim tekrar ikizlerin olmasına Rabbim sağlık versin sana bağışlasın. Sizin preeklampsi değildi değil mi? Hobi konusuna gelince henüz bir uğraş edinmedim doğum yapalı 1 ay olmadı yaranın bi nebze iyi olmasını bekliyorum.

ellerine sağlık elifcim kızlar tebrikler

Bu ara tadım yok gelemiyorum havalardan heralde herkes hasta.k.pederim gene hastanede yatıyo kaç gün oldu annem ve kvalidede hasta bi yandan küçük oğlan dün biraz fazla huysuzdu bugun daha iyi haliyle hiç bişey yapmak gelmiyor içimden zaten vakitte bulamıyorum.bende durumlar böyle...diyete devam ama onda bi aksama yok olmazda inş...bugun 6.seviyeye başladım...

Hepinize cok gecmis olsun cnm

Masallah cok guzel devam ediyorsun

hafta sonum kötü geçti mağlesef moralim bozuldu kendimee, dün bütün gün evde yattım akşam saat 20:30 gibide evdekilerle kahvaltı yaptım. halbuki karnım tok gibiydi ufak çayın yanına bir ara ile geçiştirebilirdim

bir karar aldım artık akşamları saat 18:00 den sonra yemek yemiyeceğim dayanamasam belki sağlıklı bir ara oda ölçülüü size sorarım olmadı dün gece yediğim o kahvaltıyla dolu mideyle uyuyamadım sabaha kadar

neyse bu sabahta 2 haşlanmış yumurta, peynir,5 adet zeytin, domates salatalıkla, ekmeksiz kahvaltı yaptım

öğlen 14:00 gibide mercimekli köfte ve 2 çiçek karnıbahar yedim mercimekli köfteler biraz fazla kaçtı şimdide kahvemi içiyorum size bakayım dedim

Günün Motivasyonu

Fit, sağlıklı ve kusursuzca biçimli bir vücut istiyorsan bunu hak etmen gerekiyor.
Başarı, olduğun yerde dururken sana gelmeyecek. Başarıyı en azından yolun yarısında karşılamak için harekete geçmen şart.
Her gün uğraşmak zorundasın, istediğine ulaşmak için her gün çalışmalısın.
Defalarca yeniden başlamaktansa, bu kez sonuna kadar gideceksin.
Kaldığın yerden, bozduğun yerden devam edeceksin.
Mükemmeliyeti değil, devamlılığı esas al.
Bu kez durmak ve geriye dönmek yok.

Kararlı olmalısın.
Oturup motive olmak için bekleyemezsin, sen kendi kendinin motivasyonusun.
İstemesen de kalkmak ve istediğine ulaşmak için çabalamak zorundasın.
Her geçen gün, hedefine düne göre bir gün daha yakınsın.

Hak et. Facebook'a bakmak istiyorsan 100 kez Jumping Jack yap. Bunu yapmadan o siteye girmeyi hak etmiyorsun.
2 Jumping Jack, 1 kalori yakmaya eşit.
Twitter'a mı gireceksin, 1 dakika plank pozisyonunda dur. Maillerine mi bakacaksın, 10 kez şınav çek. Instagram, tumblr fark etmez, günlük girdiğin her sitenin bir bedeli olsun. 20 kez burpee, 20 mekik, 20 squat, 1 dakika olduğun yerde koşu...

Yapamayacağını söyleyen herkese inat, "Sen zayıfladın mı?" sözünü duymak için, yaz vakti bikinilerle salınmak için, ağrı çekmeyen bir sırt için, skinny pantolonlar için, merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak için, her şeyden önce sağlıklı ve sağlam bir beden için.

Bu ay ne yersen, bu ay ne kadar spor yaparsan; bu senin gelecek ayki vücudun olacak.
Gelecek ayki vücudun, geçen ay aldığın kararlar için sana minnettar olacak

Alinti....

Sabahlari ekmek yemediginde mutlaka kuruyemis ye cnm
Eger saglikli dolu bi kahvalti yapmazsak bu bizim diger ogunlerdede surekli aclik hissetmemize neden oluyor

Ellerine sağlık canım teşekkürler

Sabahlari ekmek yemediginde mutlaka kuruyemis ye cnm
Eger saglikli dolu bi kahvalti yapmazsak bu bizim diger ogunlerdede surekli aclik hissetmemize neden oluyor
İki yumurta yiyince kuruyemişe gerek duymadım. gerçi, öğlen mercimekli köfteyi abartım saat 6 'yı geçti tarçınlı süt ve 4 tane kuru erik düşünüyorum

Tablolar için elllerine sağlık canım öpüyorum

Haftanın başılılarınada alkış :)

Ben daha sık tartiliyorum cnm ama takim da bildirim gunleri oyle

balik kizartma degilse guzel gorunuyor cnm

bence tartida eksileri gormek daha mutlu edecektir seni:)

Gecmis olsun basin sagolsun cnm

Ellerine emegine saglik cnm

Canım hamsiydi kizartmadan kastin yagin icine atmadik.misir unuyla az yag ile
annem yapti.
10 tane yememisindir.

Canim bende hamileligimde balon gibi sisiyodum.
Belki inanamazsin burnum bile sisiyodu o kadar hep preelamksi diye bakiyodular.

Tansiyonum aksine düşük cikiyodu ordan biliyorum.

Benimkinde hiç bi sey yoktu.
Ozeldeki doktorada yuh yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…