Günaydın anlattığın bu durumu bende yaşıyorum. dün çok rahatsız oldum, bu sabah uyanır uyanmaz sıcak suyuma bir çay kaşığı bal ekledim işe yarıyor birazcık normalde her sabah limon, sirke,tarçın, karanfil ekliyorum. haftada 1,2 günde bağrırsaklarımı hareketlendirsin diye bal katıyorumKaptanım kabızlık kroniklesti sanki
Wc gidiyorum o halde hâlâ şişlik var
Meto bana oyun oynuyo gibi
Aslında diyetisyen bana da yazmıştı ama ben nasıl yapılacağını unuttumGünaydın anlattığın bu durumu bende yaşıyorum. dün çok rahatsız oldum, bu sabah uyanır uyanmaz sıcak suyuma bir çay kaşığı bal ekledim işe yarıyor birazcık normalde her sabah limon, sirke,tarçın, karanfil ekliyorum. haftada 1,2 günde bağrırsaklarımı hareketlendirsin diye bal katıyorum
Kolaygelsin canım işlerinde yardımcı edinmen lazım gibi görünüyor, senin işin sürekli büyüyen bir iş ve bahara doğru dahada yoğunlaşacak bunu sende biliyorsun eve yardımcı alıyormusun bariii Allah kolaylıķ versin ne diyelim bendede oluyor abur cubur çılgınlığımutsuzum , sadece deli gibi çalışıyorum ve işler yetişmiyor
günde yaklaşık 14 saat pc başındayım , kalanı oğlum ve uyku olarak dağılıyor
gece 3 de uyuyup 8 de uyanıyorum
oturmaktan sürekli pc de olmaktan dolayı hep abur cubur yiyorum
eski kilom 90 a geldim
bu sabah başlıcam kararlıyım diyorum en fazla ikindiye kadar sürüyor
sonrası inanılmaz bi iştah, aç gözlülük, aş erme
diyetisyene gitsem değişen bişey olmayacak yine
Senin listende neler var yazarmısın bizde örnek alalım, bayadır listeye bakmadığınız göre konturolede gitmiyorsun herhaldeAslında diyetisyen bana da yazmıştı ama ben nasıl yapılacağını unuttum
Bayadır listeyi uygulamadım çünkü
Iyi geceler kizlar
Menu vereyim
Sabah 1 yumurta 1 yk lor peyniri 3 cerry domates 1 dlm ekmek
Ogle tarhana corba 3 kuru kofte yogurtlu mir lahana
Ara 3 ceviz 3 sari kuru kayisi
Aksam tarhana corba tavuk goguslu koz patlicanli koz kirmizi biberli yogurtlama
Ara nescafe
30 dk yuruyus
Canım ben 2 sene önce falandı diyetisyen gittiğimSenin listende neler var yazarmısın bizde örnek alalım, bayadır listeye bakmadığınız göre konturolede gitmiyorsun herhalde
Gayet güzel olmuş canımIyi geceler kizlar
Menu vereyim
Sabah 1 yumurta 1 yk lor peyniri 3 cerry domates 1 dlm ekmek
Ogle tarhana corba 3 kuru kofte yogurtlu mir lahana
Ara 3 ceviz 3 sari kuru kayisi
Aksam tarhana corba tavuk goguslu koz patlicanli koz kirmizi biberli yogurtlama
Ara nescafe
30 dk yuruyus
Amanda aman kilodaşında ne güzel başlamış. ben desen kör topal bi şeyler yapmaya çalışırım mesela 6 dan sonra bişey yemiycem dedim ama dün akşam kestane fazla kaçtıISILDURU bebişim listeden çıkıyosan koru muhakkak bi daha 80 olma.
Bulamiyorum kilodaşım
@aijoo geçmiş olsun canım noldu size öyle
huzurunmeraklisi sen herşeye yetiş sana kim yetişsin hacı?
Çok güzel çeşitlemeler canım arada hatırlamak lazım insan ne yiyeceğini şaşırıyor :)Canım ben 2 sene önce falandı diyetisyen gittiğim
Hamile kalınca yapmadım tekrar gitmedim hamileyim yapamam diye
Haliyle liste falan kalmadı
Ama diyetisyen benim sevdiğim yiyecekleri sorarak liste yapmıştı
Aklımda kalanlar
Bulgur pilavı 6 kaşık
Pirinç pilavı 2 kaşık
Tam tahilli makarna (sossuz)4 kaşık
Bunlar varken ekmek yok
Aynı gün sadece birini seciyorum hem öğle pilav olsun hem aksam makarna olsun yok yani
Çikolataya çok bağlıyım bana gun de 1 minik kare hakkın var demişti mesela
Evet canım ve düşünsene hem canının istediğini yiyosun hem de zayifliyosun güzel bisey benceÇok güzel çeşitlemeler canım arada hatırlamak lazım insan ne yiyeceğini şaşırıyor :)
Evet canm yirmilik diş.normalde öyle nazli biri degilimdir.ama ağrı cok zorluyo.mecburen parol iciyorumGeçmiş olsun canım yirmilik diş mi neden bu kadar zorladı acaba, zor gerçi diş ağrısı insan hayatını çok kalitesizleştiriyor: (
Neyin var bonus.cabucak toparlan.biz de seni seviyoruz kuzum.Hayırlı cumalar
Hepinizi çok seviyorum
İyi değilim bu aralar burda da bir işe yarayamadım özür dilerim hepinizden.
İçime kapansam da geçici bir süre olur kopamam burdan.
Dünden beri de ayrıca bir yoğunluklar...
Neyin var bonus.cabucak toparlan.biz de seni seviyoruz kuzum.
Yeni kanatlar cabucak çıksın o zaman.teşekkürler canm
Var benim ganatlar kırılmak :)
Geçmiş olsun sanada kuzu diş çok pis ağrır.
Cok guzel olmus cnm sabaha yesillikde iyi olur
Tesekkur ederimGayet güzel olmuş canım
ISILDURU bebişim listeden çıkıyosan koru muhakkak bi daha 80 olma.
Bulamiyorum kilodaşım
@aijoo geçmiş olsun canım noldu size öyle
huzurunmeraklisi sen herşeye yetiş sana kim yetişsin hacı?
Amanda aman kilodaşında ne güzel başlamış. ben desen kör topal bi şeyler yapmaya çalışırım mesela 6 dan sonra bişey yemiycem dedim ama dün akşam kestane fazla kaçtı
Hasibeg in listesi hele hele yürüyüşü 10 numara 5 yıldız doğrusu benimse senin desteğine ihtiyacım var! hadi sende gel 6 dan sonra bişey yemiyelim gece boş mideyle rahat uyuyalım
Tamam mı
Aminn cnm insallahHep birlikte guclu durursak daha guzel sonuclar aliriz tatlim
Evet canm yirmilik diş.normalde öyle nazli biri degilimdir.ama ağrı cok zorluyo.mecburen parol iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?