Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaptanım kabızlık kroniklesti sanki
Wc gidiyorum o halde hâlâ şişlik var
Meto bana oyun oynuyo gibi
Günaydın anlattığın bu durumu bende yaşıyorum. dün çok rahatsız oldum, bu sabah uyanır uyanmaz sıcak suyuma bir çay kaşığı bal ekledim işe yarıyor birazcık normalde her sabah limon, sirke,tarçın, karanfil ekliyorum. haftada 1,2 günde bağrırsaklarımı hareketlendirsin diye bal katıyorum

Aslında diyetisyen bana da yazmıştı ama ben nasıl yapılacağını unuttum
Bayadır listeyi uygulamadım çünkü

Kolaygelsin canım işlerinde yardımcı edinmen lazım gibi görünüyor, senin işin sürekli büyüyen bir iş ve bahara doğru dahada yoğunlaşacak bunu sende biliyorsun eve yardımcı alıyormusun bariii Allah kolaylıķ versin ne diyelim bendede oluyor abur cubur çılgınlığı

Sana tavsiyem mümkün olduğunca kaliteli alışveriş yap yanii dur bir kaç örnek yazayım
kuru elma al,
kuru dut,
Kayısı
Badem
Fıstık
Çok tatlı istersen bitter çukulata gibi gibiii bu daha çok örneklendirilebilir

Senin listende neler var yazarmısın bizde örnek alalım, bayadır listeye bakmadığınız göre konturolede gitmiyorsun herhalde
Canım ben 2 sene önce falandı diyetisyen gittiğim
Hamile kalınca yapmadım tekrar gitmedim hamileyim yapamam diye
Haliyle liste falan kalmadı
Ama diyetisyen benim sevdiğim yiyecekleri sorarak liste yapmıştı
Aklımda kalanlar
Bulgur pilavı 6 kaşık
Pirinç pilavı 2 kaşık
Tam tahilli makarna (sossuz)4 kaşık
Bunlar varken ekmek yok
Aynı gün sadece birini seciyorum hem öğle pilav olsun hem aksam makarna olsun yok yani
Çikolataya çok bağlıyım bana gun de 1 minik kare hakkın var demişti mesela

Gayet güzel olmuş canım

Amanda aman kilodaşında ne güzel başlamış. ben desen kör topal bi şeyler yapmaya çalışırım mesela 6 dan sonra bişey yemiycem dedim ama dün akşam kestane fazla kaçtı

Hasibeg in listesi hele hele yürüyüşü 10 numara 5 yıldız doğrusu benimse senin desteğine ihtiyacım var! hadi sende gel 6 dan sonra bişey yemiyelim gece boş mideyle rahat uyuyalım

Tamam mı

Çok güzel çeşitlemeler canım arada hatırlamak lazım insan ne yiyeceğini şaşırıyor :)

Neyin var bonus.cabucak toparlan.biz de seni seviyoruz kuzum.

Sabah 9.30
Yarım elma 4 gün kurusu çok ekşi
11.15
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 avuç çekirdek

Ara 15.00
1 bardak sıcak süt 2 kare bitter olmamalı idi

Akşam 19.00
Kapuska
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 1 mil Leslie

Kahve içerim

Slm kizlar
Cok sukur sagsalim vardik izmire cocuklar cok zorlamadi
Yolculuktan dolayi menu olmadi biraz ama yinede vereyim. Ev yemekleri yapan bi dinlenme tesisi vardi benim arkada biraz icim gecince esim kacirmis orayi ondan bi bilmedigimiz yerden yememek icin cocuklarda huzursuzlanmadi diye biskuviyle gecistirdik.

Sabah 1 dlm ekmek 1yumurta 1 yk lor
Ogle bir kac cesit biskuvi toplasan 1 paket biskuvi yemisimdir
Aksam 1 kase yogurtlu bugday corbasi firinda 2 tavuk baget 1 dlm patates 1 kase yogurt
Ara cay cay cay ve cay

Spor 8 saat arkada 3 cocukla yolculuk

Cok guzel olmus cnm sabaha yesillikde iyi olur

Tesekkur ederim cnm Izmire gelcem diye pazar yapmadim evdekilerle idare ettim

Gayet güzel olmuş canım
Tesekkur ederim

Kilodasimmmm

Tesekkur ederim cnm
Aslinda tam memlekete gelince ters bir zamanda basladim ama bu isi burda halledersem evde hayli hayli yaparim. Azim gelmisken kacirmayalim dedim. Birde ertele ertele nereye kadar sozde 30 yasima fit girecektim he heyyyy nerdeeee bari 31 olmadan bir seyler yapayim

Hep birlikte guclu durursak daha guzel sonuclar aliriz tatlim
Aminn cnm insallah

Evet canm yirmilik diş.normalde öyle nazli biri degilimdir.ama ağrı cok zorluyo.mecburen parol iciyorum

Gecmis olsun cnm. Parol kesiyorsa agrisini iyi. Ben hayatimda 1 kere dis agrisi cektim 20lik kirilmis hava aliyordu. Ilk defa yok pardon ikinci defa bir agridan dolayi istemsizce aglamistim. Ilki yandigim zamandi. Dogum sancilarimda bile aglamadim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…