Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pek ugramiyolar artik
Sen ne yaptin cnm toparladinmi biraz

evet çok sakinleşmiş buralar. aslında hareketlense motivasyon yüksek olur.

ben daha iyiyim canım. ama tabi biraz kilo aldım. ödem de var. kasım ayı başında iki öğünle hem İF gibi hem karatay gibi yapmıştım. güzel kilo vermiştim. o uzun süreli rahatsızlanmamdan kaynaklı beslenmem değişti. o zaman da bıraktım. sonra toplayamadım. Allahın izniyle yine ona başlayacağım. midem de çok rahattı. yaza kadar kilo problemim bitsin istiyorum artık.

Yaza kadar vermek istiyorsan biran once baslaman lazim cnm

Selsm kizlar ben geldim memelekete gidip döndüm.diş ağrısı ve bebekle yolculuk yordu baya.dun gece ağrı iyice tavan yapınca bugün tekrar dişçiye gittim.cekilen dis yeri tekrar temizlendi.çıkışta dayanamadm acilden bi de igne vurundum.ama bu defa yanagim kocaman şişti.güya sorun yaşamamak icin özel e gitmistm boyleyken böyle iste

Niye boyle uzun surduki cnm

Yaza kadar vermek istiyorsan biran once baslaman lazim cnm
Allah izin verirse yarın başlamak istiyorum. ilk üç gün zorlar beni sonra alışırım. çok düşündüm. aldığım kıyafetleri giymek istiyorum artık. geçen yıl aldığım biri uzun biri kısa iki tane çok şık mont kabanımı bu yıl kış bitmeden giymek istiyorum. bazı kazaklarımı da. 6 kilo bile yeter onları giymem için.

geçmiş olsun bengisu. diş ağrısı zor. Rabbim şifa versin.

Zaten bu kiyafet aşkı olmasa hic zayiflicagimiz yok bizim :))))

Niye boyle uzun surduki cnm
Ben de anlamadm ki.diş korkum vardı iyice arttı.4defadr igne yapiliyo gece uykusuz ağrılı aglamalarimi da hic anlatmayaym.once yirmilik diş icin doktor çürümüş dedi koruyucu biseyler sürdü ve yanindaki dise dolgu yapıldı.ağrı normaldir geçer diye bekledim.yok dayanilacsk gibi degildi bi daha gittim yirmilik dis cekildi.tamam bitti kurtuldum dedim. Yok hala siddetli ağrı gece dayanadm esimi eczaneye gonderdm ağrı kesici yle sabahi zor ettim.dr bu defa cikarilan diş yuvasında artiklar birikmis pıhtilanmamis kapanmamis dedi.dis alveolit olmus dedi.resmen tekrar cekim yapılmış gibi ağrı hissedyrm ins bu defa biter bu ağrı

Ins. Gecer cnm zor bi surec olmus
Bende eskiden cektirmistim ama hic boyle olmadi sukur

Sabah 12.00
2 haşlama yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
Taze soğan
1 elma
Yarım avuç kuruyemiş

Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak Madımak yemeği
Turp
1 küçük incir kuru

Su 2.5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş

Yorum yapayimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…