İnşallah canım.Çok ihtiyacım var kilo vermeye.
Bu arada motive olabilmek için ;çalışırken giydiğim ve şun tabii ki üzerime olmayan bir eteğimi çıkarıp gardırob un üzerine astım.Her dakka görüyorum.
Boy 1.72 kaptanımSenin boyun kacti tatlim hedefin ne
22 ay yazdirdim cnm 7 aralik 2020 is basiNe güzel. ..
Iznin ne kadar ?
Benimi bekliyon yoksa12.7 harika bir kilosüpersin vallahi ben de az kımıldasam iyi olacak. bu hafta silkelenecem inşallah
Boyumuz ayni sayilirBoy 1.72 kaptanım
Hedef 72 sonra 65
Cogunluk yazmadigi icin yazmiyorum cnmMefkurem sen buraya menülerini yazıyor muydun azcık baksam
Fulya senin hayat seklinde hangisini yapabileceksen oyle yap cnmaslında biliyor musunuz benim kafam karıştı ondan birşey yapamıyorum. bir yandan aklım karatayda bir yandan kan grubu diyetinde bir yandan İF de vs. kastım kendimi onu farkettim. sonuç olarak bulunduğum noktaya çakıldım kaldım. hatta bu aralar artıdayım
Tane fasulye kuru fasulyemi oluyor cnmIyi geceler kizlar
Yatmadan menu vereyim dedim
Sabah yulaf lapasi. 4 yk yulaf 1 sb sut 2 gun kurusu kayisi 4 kuru yaban mersini 4 cig badem
Ara 3/4 elma1/4unu meryem hanima yedirdim
Ogle tane fasulye yogurt
Ara filtre kahve
Aksam tane fasulye salata yogurt
Ara yesil cay
22 ay yazdirdim cnm 7 aralik 2020 is basieger dara dusmezse sonuna kadar kullancam ama zorlanirsam dilekce verip geri donerim
Daha iyi olursun inşallah ♡♡Dün akşam nurofen içtim. üşümemi titreme mi giderdi canım
Tane fasulye kuru fasulyemi oluyor cnm
Günaydınlar gönlünüzce geçireceğiniz bir hafta diliyorum
Fena grip oldum evde yatıyorum kaslarım ağrıyor 2 portakal sıktım içtim birde nurofen
Ben bugün Besmele yi çektim dünden bugüneBoyumuz ayni sayilir
2 cm min hesabi olmaz :))
Benimde oyle hedef bakalim
cokcgecmis olsun cnmGünaydınlar gönlünüzce geçireceğiniz bir hafta diliyorum
Fena grip oldum evde yatıyorum kaslarım ağrıyor 2 portakal sıktım içtim birde nurofen
anladim cnm :)Annem bahcesine ekiyor cnm bolu fasulyesi diye geciyormus bazisini yesil olarak atiyor dondurucuya bazisini tane olarak atiyor kuru fasulyenin tazesi gibi barbunyadan daha yumusak ama rengi beyaz ve daha guzel tadi
Ooo cok guzelBen bugün Besmele yi çektim dünden bugüne
900 gr gitmiş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?