Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Harika .. 80 li kilolardaydın hatırlıyorum ...

aslında biliyor musunuz benim kafam karıştı ondan birşey yapamıyorum. bir yandan aklım karatayda bir yandan kan grubu diyetinde bir yandan İF de vs. kastım kendimi onu farkettim. sonuç olarak bulunduğum noktaya çakıldım kaldım. hatta bu aralar artıdayım

Iyi geceler kizlar
Yatmadan menu vereyim dedim

Sabah yulaf lapasi. 4 yk yulaf 1 sb sut 2 gun kurusu kayisi 4 kuru yaban mersini 4 cig badem
Ara 3/4 elma 1/4unu meryem hanima yedirdim
Ogle tane fasulye yogurt
Ara filtre kahve
Aksam tane fasulye salata yogurt
Ara yesil cay

Ne güzel. ..
Iznin ne kadar ?
22 ay yazdirdim cnm 7 aralik 2020 is basi eger dara dusmezse sonuna kadar kullancam ama zorlanirsam dilekce verip geri donerim

Fulya senin hayat seklinde hangisini yapabileceksen oyle yap cnm
Ortak nokta az karbon bol protein sebze

Tane fasulye kuru fasulyemi oluyor cnm

Slm kizlar

Tane fasulye kuru fasulyemi oluyor cnm

Annem bahcesine ekiyor cnm bolu fasulyesi diye geciyormus bazisini yesil olarak atiyor dondurucuya bazisini tane olarak atiyor kuru fasulyenin tazesi gibi barbunyadan daha yumusak ama rengi beyaz ve daha guzel tadi

Günaydınlar gönlünüzce geçireceğiniz bir hafta diliyorum

Fena grip oldum evde yatıyorum kaslarım ağrıyor 2 portakal sıktım içtim birde nurofen

Gecmis olsun cnm

Günaydınlar gönlünüzce geçireceğiniz bir hafta diliyorum

Fena grip oldum evde yatıyorum kaslarım ağrıyor 2 portakal sıktım içtim birde nurofen
cokcgecmis olsun cnm
Bitki cayini corbani icip yat dinlen

Annem bahcesine ekiyor cnm bolu fasulyesi diye geciyormus bazisini yesil olarak atiyor dondurucuya bazisini tane olarak atiyor kuru fasulyenin tazesi gibi barbunyadan daha yumusak ama rengi beyaz ve daha guzel tadi
anladim cnm :)

Ben bugün Besmele yi çektim dünden bugüne
900 gr gitmiş çok şükür
Ooo cok guzel
Listeden cikmayi bekliyomusun demekki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…