Sagol canim. İstanbul da,eczane actık,onun hazirliklari vardı,tatil boyuncada buradayimhergaf canım hayırlı olsun. Kızına is kuruyormussunuz. . Istanbul disimi?
Hayırlı olsun kaptanligin canim, inşallah kepinide takarsinSağol tatlım
Inşallah öyle olur da
Yaza kepli kaptan olurum
Ne güzel kararlar almışsın,hakkında hayırlı olsun canım,sıkıntılarından da biran önce kurtulursun insSelam kizlar haftasonu çok gelemedim. Zor bir dönemden geçiyorum. Eşimle sorunlarımız var. Ama bu durumu kendimi geri çekerek içime kapanarak atmiycam. Aksine daha da dışa vurarak... Bu akşam konuştum diyetisyene başlicam. Yarin merve bilge atalayin ddetoksunu yapcam. Kizimin aşisi var kendimde kan verip degerlerime baktircam diyetisyene oyle gidicem. Bende haberler boyle. Daha sık ugricam insallah
Inşallah tatlım çok teşekkür ederimSagol canim. İstanbul da,eczane actık,onun hazirliklari vardı,tatil boyuncada buradayim
Hayırlı olsun kaptanligin canim, inşallah kepinide takarsin
Ne güzel kararlar almışsın,hakkında hayırlı olsun canım,sıkıntılarından da biran önce kurtulursun ins
Bombasin Hasibe devlet memurlarına hastayım iki yıl izin sonra aynı göreve dönüş daha ne olsundu :))Iyi geceler kizlar
Yatmadan menu vereyim dedim
Sabah yulaf lapasi. 4 yk yulaf 1 sb sut 2 gun kurusu kayisi 4 kuru yaban mersini 4 cig badem
Ara 3/4 elma1/4unu meryem hanima yedirdim
Ogle tane fasulye yogurt
Ara filtre kahve
Aksam tane fasulye salata yogurt
Ara yesil cay
22 ay yazdirdim cnm 7 aralik 2020 is basieger dara dusmezse sonuna kadar kullancam ama zorlanirsam dilekce verip geri donerim
Geçmis olsun canımGünaydınlar gönlünüzce geçireceğiniz bir hafta diliyorum
Fena grip oldum evde yatıyorum kaslarım ağrıyor 2 portakal sıktım içtim birde nurofen
Yanlız misin üç kızla KV yada annen varmı?Saatte 5i gecmis
Kalkayimda yemek yapayim esim 6 bucukta geliyor sofra hazir olsun
yokBenimi bekliyon yoksa
Cogunluk yazmadigi icin yazmiyorum cnm
ben şu aralar bozduğum için yazmıyorum. çok sıkmıyorum kendimi. ama yazanları okuyorum. bence yaz örnek olur, motive olur bize.Sen zaten biliyon benim menuleri :)
Fulya senin hayat seklinde hangisini yapabileceksen oyle yap cnm
aynenOrtak nokta az karbon bol protein sebze
Günaydınlar gönlünüzce geçireceğiniz bir hafta diliyorum
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
Fena grip oldum evde yatıyorum kaslarım ağrıyor 2 portakal sıktım içtim birde nurofen
Bombasin Hasibe devlet memurlarına hastayım iki yıl izin sonra aynı göreve dönüş daha ne olsundu :))
Yanlız misin üç kızla KV yada annen varmı?
Cekirdek yiyerekmi gaza geldin :)))yoksenden önde olmaya karar verdim. şu 12.7 gaza getirdi beni
NOT: şu an çekirdek çitliyorum
Masallah hasibecim cok guzel gidiyosun sakin bozma
Masallah hasibecim cok guzel gidiyosun sakin bozma
Sadece tartiya yakin sislik yaoacak seyler tuketmemeye calis cnmOgle yemegi: mantarli tavuk sote yogurt turp
Eki Görüntüle 2229824
Sagol cnm insallah boyle devam eder hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?