Evimdeyim canım..
Mezun olmana çok çok sevimdim.Başardın sonunda tebrik ederim..
Artık kilo vermem mecburi..Bahsettiğim rahatsızlıklarım var.
Doğrusu annem gittikten sonra ben pek toparlanamadım..3 yıl oldu.Umarım artık toparlanır sağlıklı bir kilo da olurum.Umut işte...
Guruba katılırsam şartlarını yerine getirebilme konusunda endişelerim var.Şimdilik böyle gitsin bakalım ne olacak.
Sana güzel bir haber vereyim(belki face de görmüş olabilirsin ablam paylaştı) Rabbim lütfetti hacca gittim.Çok mutluyum.
15 gün kaldım.Yattım uyudum diyemem devamlı görevlerimiz için yürüme durumundaydım.Hasta olarak gitmiştim ve yemek bile yiyemedim doğru dürüst ve bomba dönüşte bir tartıldım ancak 1.5 kg gitmiş.Buna da şükür.
Heee bir ben varım benden içeri
Kendine hayri dokunmayan kaptancik
Her zaman buradakilere de kapım açık ♡♡♡♡♡ cepten girince pek bakamasamda buranın bende yeri çok özel
Selam kizlar haftasonu çok gelemedim. Zor bir dönemden geçiyorum. Eşimle sorunlarımız var. Ama bu durumu kendimi geri çekerek içime kapanarak atmiycam. Aksine daha da dışa vurarak... Bu akşam konuştum diyetisyene başlicam. Yarin merve bilge atalayin ddetoksunu yapcam. Kizimin aşisi var kendimde kan verip degerlerime baktircam diyetisyene oyle gidicem. Bende haberler boyle. Daha sık ugricam insallah
Sagolasin bitanemYettim. ...
Önce maşallah diyeyim
Kuzum nasıl seviniyorum ne güzel ilerliyorsun
Senin boyun kacti tatlim hedefin neSağol tatlım
Inşallah öyle olur da
Yaza kepli kaptan olurum
Sagolasin bitanem
Kolay oluyor desem yalan soylemis olurum :) baya zorlaniyorum
Ama şu veya bu sekilde 7 lere dusmeden rahat olmicam
Sagolasin cnm esim trde simdi ona ismarlayimhepfitim diyet uzun vadeye yayılınca motive kayboluyor. bu bir gerçek. o yüzden başlayınca her hafta 1,5 kilo vermeli. o net. sıkıntılı durumlarda en az 1 kilo olmalı. ben bunu bilirim. yoksa motive, azim falan kalmıyor. 2 haftada çok dağıtma ama. bak ben de 3 haftadır yokum buralarda bir dağıttım hala toplayamadım
ilk kitap 'tek şişman beyniniz' ikinci kitap 'tek suçlu beyniniz'. kesinlikle tavsiye ederim canım. üçüncü de var ama sorun değil. ilk ikisini oku onlar bile yeter. kişisel gelişim üzerinden bilimsel olarak kanıtlanmış şekilde düşünce şeklini değiştirerek zayıflamayı anlatıyor. beynin ağızdan çıkan hangi sözleri veya akıldan geçen hangi düşünceleri nasıl algılayıp kilo vermen konusunda vücudunu nasıl yönlendirdiğini falan çok açık ve sürükleyici bir şekilde anlatıyor. ben her kitabı onaylamam. ama gerçekten çok faydalı bir kitap. aslında bunu okurken kasımda diyete başladım verdim de 4-5 kilo. ama hastalık girmesi ve 3 hafta sürmesi durdurdu beni. kitabı da bıraktım elimden. yeniden okuyacağım.
evet son 3 haftadır yanlış beslendim. doğru. çok karbonhidrat yedim.
bir de tek suçlu beyniniz var
Tabiki oyle cnmKolay olurmu hiç. Emek olmadan yemek olmaz derler ya çok doğru. .
Nasıl farkediliyormu kıyafetlerın hareketlerin epey rahatlamissindir.♡
Amin inşallah.Rabbim haccini kabul etsin ♡♡♡♡ Aminnnn
Darısı bizlerin de başına. ...Aminnn
Guzel karar vermisin cnm ne olursa olsun kendinden vazgecme hatta daha cok onemseSelam kizlar haftasonu çok gelemedim. Zor bir dönemden geçiyorum. Eşimle sorunlarımız var. Ama bu durumu kendimi geri çekerek içime kapanarak atmiycam. Aksine daha da dışa vurarak... Bu akşam konuştum diyetisyene başlicam. Yarin merve bilge atalayin ddetoksunu yapcam. Kizimin aşisi var kendimde kan verip degerlerime baktircam diyetisyene oyle gidicem. Bende haberler boyle. Daha sık ugricam insallah
Tabiki oyle cnm
Yalniz dolu dolu yiyipte guzel verenlere imreniyorum
Ben cuma gunu ufak bi kacamak yaoiyorum onun harici sifir kacamak
Buna ragmen persembe detoksla falan anca eksiye dusebiliyorum
Tabi farketti biraz katlarim azaldi :)) simdilik 12.7 gitti sukur
Allah kabul etsin cnmEvimdeyim canım..
Mezun olmana çok çok sevimdim.Başardın sonunda tebrik ederim..
Artık kilo vermem mecburi..Bahsettiğim rahatsızlıklarım var.
Doğrusu annem gittikten sonra ben pek toparlanamadım..3 yıl oldu.Umarım artık toparlanır sağlıklı bir kilo da olurum.Umut işte...
Guruba katılırsam şartlarını yerine getirebilme konusunda endişelerim var.Şimdilik böyle gitsin bakalım ne olacak.
Sana güzel bir haber vereyim(belki face de görmüş olabilirsin ablam paylaştı) Rabbim lütfetti hacca gittim.Çok mutluyum.
15 gün kaldım.Yattım uyudum diyemem devamlı görevlerimiz için yürüme durumundaydım.Hasta olarak gitmiştim ve yemek bile yiyemedim doğru dürüst ve bomba dönüşte bir tartıldım ancak 1.5 kg gitmiş.Buna da şükür.
Tekrar teşekkürler YENA cığım.Yoo gormedim facede.. çoook sevindim canım watsapta bahsetmistin öyle hatırlıyorum .. Allah kabul etsin haccını..
Annecigine Allah rahmet eylesin tekrar .. mekanı cennet olsun ♡
Bende hic istemiyorum aslinda cnm ama artida olunca mecbur kaliyorumAslında detoksa alistirmasan kendini ..
Maşallah kuzum çok iyi gitmiş ...
Yaza baya baya hafiflemiş olucaksın ♡
Teşekkürler.Allah razı olsun.Allah kabul etsin cnm
Ins. Sende kisa surede kurtulursun fazlaliklardan
Teşekkürler.Allah razı olsun.
Umarım makul boyutlara inebilirim.
Hepimizin arzusu o yonde :))Teşekkürler.Allah razı olsun.
Umarım makul boyutlara inebilirim.
İnşallah canım.Çok ihtiyacım var kilo vermeye.Inersin tabii beyzuşsun sen
Tabiki oyle cnm
12.7 harika bir kiloYalniz dolu dolu yiyipte guzel verenlere imreniyorum
Ben cuma gunu ufak bi kacamak yaoiyorum onun harici sifir kacamak
Buna ragmen persembe detoksla falan anca eksiye dusebiliyorum
Tabi farketti biraz katlarim azaldi :)) simdilik 12.7 gitti sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?