Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı akşamlar
Tatili hic iyi degerlendiremedim, sabit kalmak icin ugrasiyorum. Genelde aparatif atistirmalik seylerle günü geciriyorum,pazartesi inşallah sıkı bir düzen olusturacagım kendime,93 ü gormüştüm,ilk hedefim 92 olmak. Kilomu bildireyim
Gecen hafta 97.5 diye hatirliyorum
Bu hafta 97.8
Fark +300 gr
E eboe
Bulamiyorum menülerine bayıldım,motivasyonumuzu artırıyor,devam et örnek olsun bize, kilo verişinde süper,tebrik ederim

maalesef irademize sahip insanlar değiliz. nefsimize çabuk yeniliyoruz.
canın sıkkındır senin. naptın canım boşanma davası açtın mı?

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız biraz yoğunluktan büsürü mesaj kaçırdım kusura bakmayın ....

Şubat ayı içinde düğünümüz var. yatılı misafirim gelicek daha bir koşuşturmalı yoğun günler beni bekliyor gelemiyorum ve düzenli beslenemiyorum diye sizede haksızlık yaptığımı biliyorum o yüzden mahçubum

şubat sonuna kadar izinli olmak istiyorum yada tablodanda bir süre çıkartabilirsiniz nasıl kolayınıza gidiyorsa

E eboe Bonus

maalesef irademize sahip insanlar değiliz. nefsimize çabuk yeniliyoruz.
canın sıkkındır senin. naptın canım boşanma davası açtın mı?
Evet actim canim ama problemler hat safada malesef..ayrılık aşamasında ne kadar cirkinlesilebilir adlı bir filmin içinde gibiyim..çocuğum resmen bu sürece alet ediliyor,bi orada bi burada..ben evladimi bu süreçten en az hasarla kurtarmak isteerken,mal mülk eşya para nafaka senaryoları dönüyor..umarim hayırlısı olur.

inşallah canım. Rabbim kolaylık versin. çok dua et. faydasını görürsün.

Slm kızlar
Arada 3 sarı kuru kayısı ve 5 çiğ badem yedim işim vardı resim atamadım

Akşam narlı salata 4 köfte 1 kase yoğurtlu buğday corbasi

Sağol cnm hep beraber verelim inşallah

Allah yardımcın olsun cnm zor bir süreç

Slm kızlar
Yrn çok işim var eşim evdeyken çocukları ona bırakıp temizlik ütü yapcam
Şimdi mutfak toplamaya girdim yarının yemeginide koyayım pissin bir yandan dedim çorba da var bugünden akşam dondurucudan enginar cikarmistim onları yapayım dedim

İzmire gitmeden önce günüm vardı balkabakli muhallebi yapmıştım kalan balkabağı ı dondurucuya atmıştım bozulmasın diye onu da çıkarıp pişirdim eşim yer diye ama ben yemedim

eline sağlık hasibecim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…