Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

y.o.l.c.u merak ettim seni,bitti mi seviyelerin. Tekrar yapasim var, seni gorünce . Bize deneyimlerini anlatsan canim,korkularim azalir tekrar başlarimK.t ve 3 günlük acliklardan korkuyorum,nasil gecti senin bu seviyeler.
daha önce yaptın gene yaparsın bence.bide ilerisini şimdiden düşünme sen 1 .seviyeye başla vakti geldikçe her seviyeyi ve altındaki yorumları raporları okuyarak motive olursun.ben şuan 6.seviye yani üç günlük açlıkların dördüncüsünü yapıcam gayet iyiyim sağlık anlamında ve kilo olarakta baya rahatladım.3 günlük açlıkta sadece ilk iki hafta üçüncü gün yoğun başdönmesi ve aşırı halsizlik oldu açlık hissetmedim.üçüncü hafta üçüncü günde rahattı hatta bissürü işgüç yaptım evde o derece yani öncekilerde sadece yatmak istemiştim.dörsüncü hafta dahada rahat olur diye umuyorum.ben iyiki başlamışım mutluyum.sende yaparsın diye düşünüyorum...ne çok yazmışım gene

Eboenin kızı rahatsızdı.

y.o.l.c.u bildirim yapamadı evinde değildi.

Frida bir süre izinli olucak yazmış zaten.

Beyleyken beyle.
evet evde yoktum tartılamadım şimdide misafirim var yatılı bende merak ediyorum kilomu artık nezaman tartılabilirsem yazarım...bu arada çolkk sayfa birikmiş okuyamadım etiketlere baktım sadece herkes iyidir inş...
Bu arada YENA nilüfer ablacım Rabbim hyırlı sağlıklı bir ömür versin çok seviyorum seni iyiki tanımışım iyi yolumu size çıkarmış rabbim

Ne var ne yok nasil gidiyor kaptancim :)
Valla iyi kaptanım ya
Sadece katılım olmuyo takımda ona canım sıkılıyo
Hadi yeni üyeyi deneme sürecin olmadı de gönder
Eskileri napim bilemedim
Hepsi degilde bikaci var ama yetiyo takımı alaşağı etmeye

Maşallah canım sana açlık derken hiçbir şeymi yemiyorsun 3 gün inanılmaz geliyor kulağa

Bu şekilde vücut kanserli hastalarda yenilenme yapıyormuş diye bir yerde okumuştum yani açlık sayesinde öncelikle kanser hücrelerini vücut yok ediyormuş bu şekilde sağlıklı insanlarda da varsa herhangi bir hastalık oda temizlenir yenilenme olur kanimca

Hosgeldin baharcim
Kac kilosun

Dakka bir gol bir

Urkutme ceylanı ..
YENA'CIĞIM;

Doğum günün kutlu olsun.Tüm sevdiklerinle nice güzel yıllar diliyorum.Hep mutlu ol...

Beyzusum canım benim teşekkür ederim

Hocam çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah..

YENA cım doğum günün kutlu olsun ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşların olsun inşallah

Fulyacim cook teşekkürler

Canım benim tesekkur ederim. Daha sık gel artık

Tesekkur ederim kuzum

Kiz ben sende durumlar nasil diye sormak istemistim :) ) basladinmi tekrar dikkat etmeye

Takimda paylasim olmayinca sikinti oluyor cnm haklisin

Teşekkür ederim canım

Hayirli sabahlar

:)

YENA
Evet Mefkurem beni ürkütüyor:))

Ahahaha ya bahar ne güldüm
Hayirli sabahlar kizlar

E eboe ellerin dert gormesin
YENA seni ve aileni mutlu edicek bir yaş geçirirsin inş

Amin canım
Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…