Ben iyiyim kaptanım yaKiz ben sende durumlar nasil diye sormak istemistim :) ) basladinmi tekrar dikkat etmeye
Takimda paylasim olmayinca sikinti oluyor cnm haklisin
Hedeflere ulaşınca fit hatunlar topigi açalımGunaydinnnn gelecegin eksi 90 hatunlari
-90 ne cano ya hepimiz yok oluruzGunaydinnnn gelecegin eksi 90 hatunlari
Kızanim sen nerelerdesin özlendin, okula döndünmü hala izindemisin, ortaaam bak yaz geliyor hizla ,yanıma gel topigi bırakma başlayalım yenidenSelam kızlar.ben geldim.artk internetim de var.daha sık ugrayacagim.hattta yarindan menü yazsam iyi olacak.yoksa ipin ucu kaciyo.YENA iki gözüm dogum günün kutlu olsun.cocklarinla nice sağlıklı ve kaliteli bi hayat diliyorum
Maşallah canım sana açlık derken hiçbir şeymi yemiyorsun 3 gün inanılmaz geliyor kulağa
Bu şekilde vücut kanserli hastalarda yenilenme yapıyormuş diye bir yerde okumuştum yani açlık sayesinde öncelikle kanser hücrelerini vücut yok ediyormuş bu şekilde sağlıklı insanlarda da varsa herhangi bir hastalık oda temizlenir yenilenme olur kanimca
ilk etapta evet öyle geliyo ama o seviyeye gelene kadar vucut alışmış oluyo bi çok şeye oyüzden çok zor olmuyo ama dediğim gibi üçüncü günler baş dönmesi ve halsizlik olmuştu ilk seferlerde sonra oda geçti gibi....
Aynen öyle yazıyo kitaptata...10 günlük açlıkta vucutta nekadar hastalık varsa yok oluyomuş ama o çok zormuş çünkü ağrılar varsa yaralar falan atağa kalkıyomuş açlıktan çok o ağrılar titremeler yorucu oluyomuş tabi hastalığa göre değişiyo bu süreç sonunda bitiyomuş hastalıklar...denemek lazım bigün onada niyetim var ama şuan yapamam...
bir haftadır tartılamadım şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama en son 25 kilo vermiştim şuan 27 olmuştur diye umuyorum canım...
Bizim buralara da hah tmm dedik 3 gün hava guzeldi bugun güneş yok sicak hava dalgasının icinde 9 derece yani nasil gezen bi soguk hava varsa mahvediyoİzmir'de 3 gündür muhteşem bir yaz havası var canlanma geldi herkese ,kış bitti gibi ilkbahara girdik buralarda sizlerin memleketler nasıl acep soğuk devam ediyormu?
Allasen nolur su kitabın adını veeeerrrrr
:)) surekli bende bir merak uyandiriyorsun yazdiklarinla
Cook tesekkur ederim face kullanmıyorum kitabı temin edeyim insallah:))) aidin salih gerçek tıp kitabın adı...ama uyguladım program facebookta yitikşifayı ücretsiz bulanlar diye bir gurup ordan bakıp okuyabilirsin....bu kitap ve bunun gibi bikaç kitaptan daha derlemeler yapıp programı hazırlamış adam...
SölimemmmAhahaha naapican anlatsana
Once uyari verirsin cnmBen iyiyim kaptanım ya
Haftaya cuma listedeyim insallah izin bitiyor
Kaptanım ya listede olup da günlerdir girmeyene diskalifiye uygulanabiliyo mu
Yani herkes 90 alti olacak :))))-90 ne cano ya hepimiz yok oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?