Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiz ben sende durumlar nasil diye sormak istemistim :) ) basladinmi tekrar dikkat etmeye

Takimda paylasim olmayinca sikinti oluyor cnm haklisin
Ben iyiyim kaptanım ya
Haftaya cuma listedeyim insallah izin bitiyor
Kaptanım ya listede olup da günlerdir girmeyene diskalifiye uygulanabiliyo mu

Kızanim sen nerelerdesin özlendin, okula döndünmü hala izindemisin, ortaaam bak yaz geliyor hizla ,yanıma gel topigi bırakma başlayalım yeniden

Maşallah canım sana açlık derken hiçbir şeymi yemiyorsun 3 gün inanılmaz geliyor kulağa

ilk etapta evet öyle geliyo ama o seviyeye gelene kadar vucut alışmış oluyo bi çok şeye oyüzden çok zor olmuyo ama dediğim gibi üçüncü günler baş dönmesi ve halsizlik olmuştu ilk seferlerde sonra oda geçti gibi....

Aynen öyle yazıyo kitaptata...10 günlük açlıkta vucutta nekadar hastalık varsa yok oluyomuş ama o çok zormuş çünkü ağrılar varsa yaralar falan atağa kalkıyomuş açlıktan çok o ağrılar titremeler yorucu oluyomuş tabi hastalığa göre değişiyo bu süreç sonunda bitiyomuş hastalıklar...denemek lazım bigün onada niyetim var ama şuan yapamam...

bir haftadır tartılamadım şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama en son 25 kilo vermiştim şuan 27 olmuştur diye umuyorum canım...

Allasen nolur su kitabın adını veeeerrrrr
:)) surekli bende bir merak uyandiriyorsun yazdiklarinla

İzmir'de 3 gündür muhteşem bir yaz havası var canlanma geldi herkese ,kış bitti gibi ilkbahara girdik buralarda sizlerin memleketler nasıl acep soğuk devam ediyormu?
Bizim buralara da hah tmm dedik 3 gün hava guzeldi bugun güneş yok sicak hava dalgasının icinde 9 derece yani nasil gezen bi soguk hava varsa mahvediyo

Allasen nolur su kitabın adını veeeerrrrr
:)) surekli bende bir merak uyandiriyorsun yazdiklarinla

:))) aidin salih gerçek tıp kitabın adı...ama uyguladım program facebookta yitikşifayı ücretsiz bulanlar diye bir gurup ordan bakıp okuyabilirsin....bu kitap ve bunun gibi bikaç kitaptan daha derlemeler yapıp programı hazırlamış adam...

Cook tesekkur ederim face kullanmıyorum kitabı temin edeyim insallah

Slm kizlar dunden beri giremedim
Eve geldim carsiya ciktim isim vardi sonra komsum aradi annesini doktora goturebilirmiyiz dedi tmm dedim carsidan gelince hemen onlari aldim doktora gidip geldik aksam yemek ye cocuklarla ilgilen derken uyudum kaldim

Aksam 2 enginar yedim ve ayran ictim resim cekemedim

Simdi aksam yemegi pisirip yicez yatmadan bugunun menusunu atarim

Ben iyiyim kaptanım ya
Haftaya cuma listedeyim insallah izin bitiyor
Kaptanım ya listede olup da günlerdir girmeyene diskalifiye uygulanabiliyo mu
Once uyari verirsin cnm
Ayni sekilde sorumsuzluk devam ederse
Izine cikaracagini soylersin

Kurallara uymayan tabiki diskalifiye edilebilir
Once editore bildirmen gerekiyor
O onaylarsa oyle

Sabah 10.00
7 şer adet badem fındık
3 dilim portakal

Saat 11.15
2 adet yağda yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
3 cherry domates

Ara 15.15
1 fincan Türk kahvesi
Yarım şişe maden suyu

Akşam 18.15
1 kase domates çorbası
1 tabak Madımak
Küçük kase yoğurt
Küçük kase salata

Kahve içerim

Su 2-2.5 lt
Spor daha yapmadım 1 mil Leslie yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…