Valla hatunun biri cumadan beridir girmiyorOnce uyari verirsin cnm
Ayni sekilde sorumsuzluk devam ederse
Izine cikaracagini soylersin
Kurallara uymayan tabiki diskalifiye edilebilir
Once editore bildirmen gerekiyor
O onaylarsa oyle
Masallah canım,ben 2. Seviyedeki bas dönmesinde panikledim,aclik hissetmedim hic, birde kalp carpintisi beni korkuttu.Sen yasadin mi boyle şeyler, 2.seviyede nasıl yol izledin,hurma cerez mi yoksa sade hurma mi yedin. Meyve olayını cozdügümde bbaslayabilirim. Şimdilik karatay tarzi yapiyorumdaha önce yaptın gene yaparsın bence.bide ilerisini şimdiden düşünme sen 1 .seviyeye başla vakti geldikçe her seviyeyi ve altındaki yorumları raporları okuyarak motive olursun.ben şuan 6.seviye yani üç günlük açlıkların dördüncüsünü yapıcam gayet iyiyim sağlık anlamında ve kilo olarakta baya rahatladım.3 günlük açlıkta sadece ilk iki hafta üçüncü gün yoğun başdönmesi ve aşırı halsizlik oldu açlık hissetmedim.üçüncü hafta üçüncü günde rahattı hatta bissürü işgüç yaptım evde o derece yani öncekilerde sadece yatmak istemiştim.dörsüncü hafta dahada rahat olur diye umuyorum.ben iyiki başlamışım mutluyum.sende yaparsın diye düşünüyorum...ne çok yazmışım gene
Masallah canım,ben 2. Seviyedeki bas dönmesinde panikledim,aclik hissetmedim hic, birde kalp carpintisi beni korkuttu.Sen yasadin mi boyle şeyler, 2.seviyede nasıl yol izledin,hurma cerez mi yoksa sade hurma mi yedin. Meyve olayını cozdügümde bbaslayabilirim. Şimdilik karatay tarzi yapiyorum
Afiyet olsun cnmGünaydın kızlar kahveye buyrunşekersiz türk kahvesi saati :)
Günaydın
Çocuklar okumayı unutup gelmişTenefüslerde bile okuma yaptırıyorum, akşam da temizlik yemek ancak yatma vakti alıyorum telefonu çoğu zaman.
Gelemesem de aklım burda. Bi yerden tekrar başlayacağız biliyorum..
Bulamiyorum çok iyi gidiyorsun canım. menülerine bayıldım
Kimdi hatırlamıyorum kızımı sormuştunuz. Alerjik bazı durumları vardı, halıları kaldırdım evden, odasında sadece yatak var, dolapları eşyaları çıkarttım, sürekli süpürüp siliyorum vs. işim çok yani. şimdi daha iyi çok şükür.
benim bugün başım çatladıhurma yeşilçay olarak birebir uyguladım..şuan hangi seviyede ne olmuştu hatırlamıyorum ama bi dönem bikaç gün geçmeyen başağrıları oldu...ara ara başdönmeleride oldu ve oluyo...bi dönem bikaç gün çarpıntı oldu geçti...bikaç gün gene nefes darlığı oldu geçti...bir ay adetim 10 kadar gecikti....ara ara yumurtalıklarımda ağrı oldu adet harici...birde eklemlerde sırayla ağrı oldu ve geçti...şimdilik aklıma gelenler bunlar ama kitaptata o programdada kişinin vucudundaki rahatsızlıklara yönelik ağrılar bi dönem arttığında o rahatsızlığın onarıldığına dair bişeyler yazıyodu oyüzden endişeye kapılmadım...şimdi ağrıyo ama şifa olucak diyerek motive ettim kendimi...sonuç olarak tamamen geçmesede önceki yıllara oranla eklem ağrılarım da romatizma ağrılarımda ciddi azalma var ağrıdan acıdan ağlamadan duramıyodum ama bu sene rahat geçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?