Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Once uyari verirsin cnm
Ayni sekilde sorumsuzluk devam ederse
Izine cikaracagini soylersin

Kurallara uymayan tabiki diskalifiye edilebilir
Once editore bildirmen gerekiyor
O onaylarsa oyle
Valla hatunun biri cumadan beridir girmiyor
Kasım ayında izinliydi perşembe geldi devam etcem dedi tamam dedim ama yazmıyor kural zaten Gun de 5 msj
Bugün uyardım gerekirse alamiycam listeye zaten izin kilosunun çok Üstünde suan

Masallah canım,ben 2. Seviyedeki bas dönmesinde panikledim,aclik hissetmedim hic, birde kalp carpintisi beni korkuttu.Sen yasadin mi boyle şeyler, 2.seviyede nasıl yol izledin,hurma cerez mi yoksa sade hurma mi yedin. Meyve olayını cozdügümde bbaslayabilirim. Şimdilik karatay tarzi yapiyorum

hurma yeşilçay olarak birebir uyguladım..şuan hangi seviyede ne olmuştu hatırlamıyorum ama bi dönem bikaç gün geçmeyen başağrıları oldu...ara ara başdönmeleride oldu ve oluyo...bi dönem bikaç gün çarpıntı oldu geçti...bikaç gün gene nefes darlığı oldu geçti...bir ay adetim 10 kadar gecikti....ara ara yumurtalıklarımda ağrı oldu adet harici...birde eklemlerde sırayla ağrı oldu ve geçti...şimdilik aklıma gelenler bunlar ama kitaptata o programdada kişinin vucudundaki rahatsızlıklara yönelik ağrılar bi dönem arttığında o rahatsızlığın onarıldığına dair bişeyler yazıyodu oyüzden endişeye kapılmadım...şimdi ağrıyo ama şifa olucak diyerek motive ettim kendimi...sonuç olarak tamamen geçmesede önceki yıllara oranla eklem ağrılarım da romatizma ağrılarımda ciddi azalma var ağrıdan acıdan ağlamadan duramıyodum ama bu sene rahat geçti...

İlaveten yemeği abartmadığım sürece sürekli yaşafığım mide şikayetlerim azaldı...şişkinliğim bitti gibi...malum oğlan yüzünden bölük pörçük uykulara rağmen uyuduğum kadarıyla dinlenmiş olarak uyanıyorum...sinirlilik halim azaldı...zihnim daha net...aklıma gelenler bunlar...

Günaydın

Çocuklar okumayı unutup gelmiş Tenefüslerde bile okuma yaptırıyorum, akşam da temizlik yemek ancak yatma vakti alıyorum telefonu çoğu zaman.

Gelemesem de aklım burda. Bi yerden tekrar başlayacağız biliyorum..

Bulamiyorum çok iyi gidiyorsun canım. menülerine bayıldım

Kimdi hatırlamıyorum kızımı sormuştunuz. Alerjik bazı durumları vardı, halıları kaldırdım evden, odasında sadece yatak var, dolapları eşyaları çıkarttım, sürekli süpürüp siliyorum vs. işim çok yani. şimdi daha iyi çok şükür.

Tesekkur ederim cnm

Slm kizlar
Iftarda tarhana corba ve firinda sebze

Firinda sebze: brokoli karnibahar kapya biber patates sogan havuc mantar. Butun malzemeleri legende karistirdim. Kucuk bir kaba sarimsak rendeledim biraz tuz attim zeytin yag ilave edip cirptim. Cirpilmis zeytin yagini sebzelerin uzerine dokup legende guzelce harmanladim. Firin tepsisine aktardum ve uzerine salcali su doktum. Afiyet olsun

Sabah 10.00
1 portakal
Saat 11.30
Soğanlı yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
3 cherry

Ara 17.10
14 çiğ fıstık 1 fincan Türk kahvesi

Akşam 18.15
1 kepçe domates çorbası
1 tabak pırasa
1 kase salata
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 15 dk yürüyüş 1 mil Leslie

benim bugün başım çatladı

ara 10.00
sade Türk kahvesi

sabah-öğlen 12.30
2 küçük boy köy yumurtası
1 dilim hellim peyniri
1/2 kk parmesan peyniri
1/2 domates, tere, roka, maydanoz, kırmızı biber
7 zeytin
3 ceviz

ara 15.00
sade Türk kahvesi

akşam 19.20
3 parça pirzola
4 kaşık bulgur pilavı
yeşil salata

yatana kadar 2 lt su
az sonra 1 kupa ıhlamur çayı

spor yok r.... oldum fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…