Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok guzel baslangic cnm
Sen erken kalkiyorsunya işte oglene kadar zor olmuyormu

Ay ne güzel,insallah bütün hastaliklarina sifa olur. Ben de tatil de cok karbon yedim,yeni beslenme düzeni olusturmaya calisiyorum,siteyi takip ediyorum,raporlari okuyorum, hazir oldugumda baslamak istiyorum. Belki yeni bir grup baslar,onlarla yaparim,ramazan denk gelince sorun olur mu ki

Gecmis olsun canım,sen ve minik iyi olun gerisi hallolur ins.

yakında ahmet apa kendi başlatıcak yeni bi grubu henüz gün vermedi ona katılırsın belki ramazana göre hesap yapıp ayarlayıp haber vericem diyordu...

Kızanim sen nerelerdesin özlendin, okula döndünmü hala izindemisin, ortaaam bak yaz geliyor hizla ,yanıma gel topigi bırakma başlayalım yeniden
Burqlardaym kuzum.evet okula basladm eylülden beri gidiyrm.hem Bebis hem okul gem ev yorucu canm.yogunluktan gelemedm.bundan sonra daha sık burdaym.bu defa70 leri görmeye kararlymsenin kilona da cok sevindim.dikkat et koru hatta daha da in

Burqlardaym kuzum.evet okula basladm eylülden beri gidiyrm.hem Bebis hem okul gem ev yorucu canm.yogunluktan gelemedm.bundan sonra daha sık burdaym.bu defa70 leri görmeye kararlymsenin kilona da cok sevindim.dikkat et koru hatta daha da in
İnşallah canım teşekkürler, 4 gündür gram gitmedi hiç kaçamak yapmadığım halde ,dün gecede sapittim biskrem kurabiye derken sabah hemen +2 olmuş bunyem çok alem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…