- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Biseye baslamicaksin cnmIyi aksamlar
Başlayamıyorum((
Cok guzel baslangic cnmara 10.00
sade Türk kahvesi
sabah-öğlen 12.30
2 küçük boy köy yumurtası
1 dilim hellim peyniri
1/2 kk parmesan peyniri
1/2 domates, tere, roka, maydanoz, kırmızı biber
7 zeytin
3 ceviz
ara 15.00
sade Türk kahvesi
akşam 19.20
3 parça pirzola
4 kaşık bulgur pilavı
yeşil salata
yatana kadar 2 lt su
az sonra 1 kupa ıhlamur çayı
spor yok r.... oldum fenayım
Cnm tatli istedi 3 kayisinin arasina 3 ceviz koydum 1 bardak tarcinli sut hazirladim kocam ise tatli istegi icin yandaki paketi acti ve ben yemedimEki Görüntüle 2233243
Ay ne güzel,insallah bütün hastaliklarina sifa olur. Ben de tatil de cok karbon yedim,yeni beslenme düzeni olusturmaya calisiyorum,siteyi takip ediyorum,raporlari okuyorum, hazir oldugumda baslamak istiyorum. Belki yeni bir grup baslar,onlarla yaparim,ramazan denk gelince sorun olur mu kihurma yeşilçay olarak birebir uyguladım..şuan hangi seviyede ne olmuştu hatırlamıyorum ama bi dönem bikaç gün geçmeyen başağrıları oldu...ara ara başdönmeleride oldu ve oluyo...bi dönem bikaç gün çarpıntı oldu geçti...bikaç gün gene nefes darlığı oldu geçti...bir ay adetim 10 kadar gecikti....ara ara yumurtalıklarımda ağrı oldu adet harici...birde eklemlerde sırayla ağrı oldu ve geçti...şimdilik aklıma gelenler bunlar ama kitaptata o programdada kişinin vucudundaki rahatsızlıklara yönelik ağrılar bi dönem arttığında o rahatsızlığın onarıldığına dair bişeyler yazıyodu oyüzden endişeye kapılmadım...şimdi ağrıyo ama şifa olucak diyerek motive ettim kendimi...sonuç olarak tamamen geçmesede önceki yıllara oranla eklem ağrılarım da romatizma ağrılarımda ciddi azalma var ağrıdan acıdan ağlamadan duramıyodum ama bu sene rahat geçti...
Gecmis olsun canım,sen ve minik iyi olun gerisi hallolur ins.Günaydın
Çocuklar okumayı unutup gelmişTenefüslerde bile okuma yaptırıyorum, akşam da temizlik yemek ancak yatma vakti alıyorum telefonu çoğu zaman.
Gelemesem de aklım burda. Bi yerden tekrar başlayacağız biliyorum..
Bulamiyorum çok iyi gidiyorsun canım. menülerine bayıldım
Kimdi hatırlamıyorum kızımı sormuştunuz. Alerjik bazı durumları vardı, halıları kaldırdım evden, odasında sadece yatak var, dolapları eşyaları çıkarttım, sürekli süpürüp siliyorum vs. işim çok yani. şimdi daha iyi çok şükür.
Tesekkur ederim cnm hep beraber verelim insallahharika gidiyorsun bozma sakin. Firinda sibze yemegin güzel gorunuyor,yarin bende mi yapsam ki
Ay ne güzel,insallah bütün hastaliklarina sifa olur. Ben de tatil de cok karbon yedim,yeni beslenme düzeni olusturmaya calisiyorum,siteyi takip ediyorum,raporlari okuyorum, hazir oldugumda baslamak istiyorum. Belki yeni bir grup baslar,onlarla yaparim,ramazan denk gelince sorun olur mu ki
Burqlardaym kuzum.evet okula basladm eylülden beri gidiyrm.hem Bebis hem okul gem ev yorucu canm.yogunluktan gelemedm.bundan sonra daha sık burdaym.bu defa70 leri görmeye kararlymsenin kilona da cok sevindim.dikkat et koru hatta daha da inKızanim sen nerelerdesin özlendin, okula döndünmü hala izindemisin, ortaaam bak yaz geliyor hizla ,yanıma gel topigi bırakma başlayalım yeniden
Cnm tatli istedi 3 kayisinin arasina 3 ceviz koydum 1 bardak tarcinli sut hazirladim kocam ise tatli istegi icin yandaki paketi acti ve ben yemedimEki Görüntüle 2233243
İnşallah canım teşekkürler, 4 gündür gram gitmedi hiç kaçamak yapmadığım halde ,dün gecede sapittim biskrem kurabiye derken sabah hemen +2 olmuş bunyem çok alemBurqlardaym kuzum.evet okula basladm eylülden beri gidiyrm.hem Bebis hem okul gem ev yorucu canm.yogunluktan gelemedm.bundan sonra daha sık burdaym.bu defa70 leri görmeye kararlymsenin kilona da cok sevindim.dikkat et koru hatta daha da in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?