Yagmurlumu ? Kız hava çok güzel su an.Gunaydinnn , yağmurlu bir İzmir sabahından kahveler geldiiiiikoşun kızlar
Oy oy şahane görünüyor ..
Karşıyaka yağmurlu canım sabahtan beri çiliyorYagmurlumu ? Kız hava çok güzel su an.
Bekleriz efendim ne demek:))) kaç yaşındasın boyun kaçSelam kizlar bende geldim araniza 04.12.2018 104.9 dan 03.01.2019 100.6 ya dustum pazar tartilmistim en son bu pazar tekrar tartilcem 100 un altina dustum diye umut eder bu gruba dahil olmayi temenni ederim :)
165 boy yas martta 31Bekleriz efendim ne demek:))) kaç yaşındasın boyun kaç
Selam kizlar bende geldim araniza 04.12.2018 104.9 dan 03.01.2019 100.6 ya dustum pazar tartilmistim en son bu pazar tekrar tartilcem 100 un altina dustum diye umut eder bu gruba dahil olmayi temenni ederim :)
Hadi hayırlı olsun canım..inşallah en kısa zamanda ideal.kilona inersin.165 boy yas martta 31
Teşekkür ederim umidim o yondeHadi hayırlı olsun canım..inşallah en kısa zamanda ideal.kilona inersin.
Diyetiysen bi kitapcik verdi onunla basladim iki hafta surdu 15 tatilde koye gittik hep beraber kendime gore yapamadim yemekleri sonuc 4.3 gitti pszar tartildim en son 100.6 idi ekmek sadece kahvaltida yiyordum bugun hic yememeye basladim sabah 1 yumurta az peynir 5_6 zeytin. Diger ogunler salata agirlikli az yemekti. Yine bugun 2 ogun beslenme diye basladik bi grupta 2.5 lt su birde yatmaya yakin yogurt pul biber limon :) bu arada meyveyide cok yiyodum onu da azalttimBiz de seni aramızda görmekten mutlu oluruz :
Neler yaptın nasıl bir yol izliyorsun ?
Cok guzel baslangic cnm
saol canım. bunu kasım ayı başında da yapmıştım. dayandım, kendimi yarım gün oruçlu gibi düşündüm. su, kahve, çay içtim. ama ilk 3 gün başım ağrıdan çatlamıştı ve müthiş halsizlik yapmıştı. vücuduma ağırlık binmişti sanki. sonra normale dönmüştü. hatta sabah yiyemiyordum.Sen erken kalkiyorsunya işte oglene kadar zor olmuyormu
Universiteyken avon yapiyordum belli bir miktarda satis yaparsan hediyeler geliyirdu. Bu pasta takimida ordan gelmisti bana. Kirmizi cizgili cam tabak 6 tane. 1 tane duz kirmizi buyuk cam servis tabagi ve 6 tane cam kirmizi cay tabagi. Ceyizimde cok parca var avondan gelenOy oy şahane görünüyor ..
Aynı tabaktan benim de var. Bim sağolsun
Slm cnm hosgeldin165 boy yas martta 31
Sen ne zmndir diyettesinSlm kizlar
Iftarim dunle ayni oldugu icin resim cekmedim bugun ekstra yogurt yedim dunden farkli olarak
Iftar:1 kase tarhana corbasi 1 kase yogurt 1 tabak firinda karisik sebze
Cocuklari yatirinca bi filtre kahve yaparim
Universiteyken avon yapiyordum belli bir miktarda satis yaparsan hediyeler geliyirdu. Bu pasta takimida ordan gelmisti bana. Kirmizi cizgili cam tabak 6 tane. 1 tane duz kirmizi buyuk cam servis tabagi ve 6 tane cam kirmizi cay tabagi. Ceyizimde cok parca var avondan gelen
Slm cnm hosgeldin
Yasit sayiliriz ben de agustosta 31 olcam 168 boyum ve carsamba tartildim 102.9dum
Ben kendimi bildim bileli diyetteyimSen ne zmndir diyettesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?