Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esine gecmis olsun cnm
Bu arada takima girmisin hayirli olsun

Sabah 11.15
Peynirli omlet
1 dilim tbe
Zeytin
3 domates
Yarım muz
2 adet cezerye ceviz büyüklüğünde ( regli yüzünden tatlı krizi mahvediyor )

Ara 16.00
1 fincan sütlü kahve

Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
Avuç içi büyüklüğünde fırında tavuk
4 yk bulgur pilavı
Cacık

Su 2-2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Gelsin menü
Kahvaltı 11.00
2 yumurta ile yağsız kıymalı yumurta
1 yk krem peynir
1 ince dilim yufka ekmek

Yeşilçay

15.00
2 dilim kadar ayva

Aksam18.30
1 tbk yesil mercimek yemeği
6 elma dilimi fırınlanmis patates

Tatlı krizine girince 22.30
1 elma+1muz+1tk kakao+hindistan cevizi ve tarçın+2 de ceviz ile muhteşem bir tatlı yaptım efsane oldu hee ama varin kalorisini sız hesap edin..hepsini yedim pişman miyim????
Yooooooogggg

Oy tatli deme cok istiom

Iyi geceler kizlarrr

Esine gecmis olsun cnm
Bu arada takima girmisin hayirli olsun

Sagol cnm. Girdim takima bakalim insallah hakkini verebilirim

Afiyet olsun cnm. Gecen benimde tatli istemisti canim 1 bardak tarcinli sut yanina 3 kayisi 3 ceviz yemistim. Yazistigim bir grupta uyari aldim. Gece yenilen meyveli ara ogunler yaga donusur denildi ve ondan sonra gece meyveli ara yapmamaya calistim cok acikirsm sut cay kahve ayran vs ictim ya da yogurt yedim. Sanada ileteyim dedim yanlis anlamazsan eger

Teşekkür ederim canım benim.ben pek gece yemesi yapmam ama olunca gözüm döndü sanirim

Slm kizlar
Oglen komsumda okuma var oraya gecicem.
Mevlut pilavi yaparlarmi bilmem ama yapsalar bile orucluyum yiyemicem israr edemicekler olmadi alir eve gelir kizlara yediririm. ( ne de guzel olur ama o pilav )

Harika vermissin tebrik ederim canim. Bende sîkcam artik

Tesekkur ederim cnm

Kizlar sIkI diyette 3. Gunum daha oncesinde de 1 aydir dikkat ediyorum da. Bugun sabahtan beri karnim semsert ne oldu bilmiyorum. Marul kalmadi evde 2 gundur mor lahana ile salata yapiom surekli dokunur mu o.
Lahana sislik yapar cnm

Mutlu haftasonlari hanimlar
Persembe gecesi kacamaktan sonra cok moralim bozuldu 4 günümü heba ettim.cuma günü moralsiz ve hastaydim yattim erkenden etkisi bugune kadar surdu,iki gündür yiyorum yine istemiyorum ama, oysa persembeye kadar ne güzel dikkat etmistim,arkadaslarim ne güzel zayifladin diyorlardi ,iki gün bile fark ediyor dikkat edince,yardım edin bana,kendime getirin,gercekten vicdan azabı yasiyorum,kendimden sıkıldım,
Kilom cuma günü 98.0,bugün 98.5( üc hanelilere cikmak istemiyorum)
Gecen haftayi bilmiyorum
E eboe
YENA
Mefkurem
Bonus
Bir el atın bana

Mutlu hafta sonları herkese jimnastik dersine geldik her hafta sonu olduğu gibi beklemedeyim kızlar ciksada Karşıyaka çarşıda gezsek
Hava güzel oralarda o zaman,burasi soguk yağıslı ben de cikacam birazdan,kapalı bir mekanda arkadaslarla bulusacagiz,yemeli icmeli,yememeyi düsünüyorum basarabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…