Oncekine gore tabi cok sukur cnmaynen ya valla
sen ne güzel biraz yükünü attın. vücudun rahatlamıştır
Esine gecmis olsun cnmKizlari yatirdim kendime bi sade neacafe yaptim esimde hasta o da ara odada yatti meryemle sana bulastirmayayim dedi. Herkes yatti bi ben kaldim ooohhhhh bi kafa dinleyeyim simdi. Kahvem bitince utu yapcam benim keyif bu kadar. Cocuklar yataga hasibe ise.
Oy tatli demeGelsin menü
Kahvaltı 11.00
2 yumurta ile yağsız kıymalı yumurta
1 yk krem peynir
1 ince dilim yufka ekmek
Yeşilçay
15.00
2 dilim kadar ayva
Aksam18.30
1 tbk yesil mercimek yemeği
6 elma dilimi fırınlanmis patates
Tatlı krizine girince 22.30
1 elma+1muz+1tk kakao+hindistan cevizi ve tarçın+2 de ceviz ile muhteşem bir tatlı yaptım efsane oldu heeama varin kalorisini sız hesap edin..hepsini yedim pişman miyim????
Yooooooogggg
Esine gecmis olsun cnm
Bu arada takima girmisin hayirli olsun
Gelsin menü
Kahvaltı 11.00
2 yumurta ile yağsız kıymalı yumurta
1 yk krem peynir
1 ince dilim yufka ekmek
Yeşilçay
15.00
2 dilim kadar ayva
Aksam18.30
1 tbk yesil mercimek yemeği
6 elma dilimi fırınlanmis patates
Tatlı krizine girince 22.30
1 elma+1muz+1tk kakao+hindistan cevizi ve tarçın+2 de ceviz ile muhteşem bir tatlı yaptım efsane oldu heeama varin kalorisini sız hesap edin..hepsini yedim pişman miyim????
Yooooooogggg
Harika vermissin tebrik ederim canim. Bende sîkcam artikGunun ilk bildirimi benden gelsin o zaman sahurdan once tartildim.
Bu hafta: 102.4
Gecen hafta: 104.1
Fark: - 1.7
Yuzde: -1.633
Teşekkür ederim canım benim.ben pek gece yemesi yapmam ama olunca gözüm döndü sanirimIyi geceler kizlarrr
Sagol cnm. Girdim takima bakalim insallah hakkini verebilirim
Afiyet olsun cnm. Gecen benimde tatli istemisti canim 1 bardak tarcinli sut yanina 3 kayisi 3 ceviz yemistim. Yazistigim bir grupta uyari aldim. Gece yenilen meyveli ara ogunler yaga donusur denildi ve ondan sonra gece meyveli ara yapmamaya calistim cok acikirsm sut cay kahve ayran vs ictim ya da yogurt yedim. Sanada ileteyim dedim yanlis anlamazsan eger
Harika vermissin tebrik ederim canim. Bende sîkcam artik
Lahana sislik yapar cnmKizlar sIkI diyette 3. Gunum daha oncesinde de 1 aydir dikkat ediyorum da. Bugun sabahtan beri karnim semsert ne oldu bilmiyorum. Marul kalmadi evde 2 gundur mor lahana ile salata yapiom surekli dokunur mu o.
Hava güzel oralarda o zaman,burasi soguk yağıslı ben de cikacam birazdan,kapalı bir mekanda arkadaslarla bulusacagiz,yemeli icmeli,yememeyi düsünüyorum basarabilirsemMutlu hafta sonları herkese jimnastik dersine geldik her hafta sonu olduğu gibi beklemedeyim kızlar ciksada Karşıyaka çarşıda gezsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?