Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yemicem cnm su an kucuk kizimin ayaklarini yiyorum onu unuttum bile

Yarın kara gidelim diyor bizimkiler,bende istiyorum hem kendim için,hem erva için iyi olur hic kar görmedi daha bakalım ne yapacak:)) sorun şu ki menü sucuk ekmek..ortama uymak istesem ucu kaçacak,kendime yemek gotursem o kokuya nasil dayanir insan..keşke biz sağlıklı beslenmeye çalışırken çevremiz de azıcık duyarlı olsa..gerçi kara gidip de brokoli lahana da yenmez ki

sagolasin tatlim

Ne diyim ins. Bu sefer korumayida basarabilirim :)

yeşil çay içiyorum ve de bol su
bu kez olacak insallahhhhh

Kendine tb ekmek ve salata goturursen sucukla yiyebilirsin
Biri tüy dikmek mi dedi benim o

Utanmaktan gelemiyorum

Yeni kilom 105.8
gelirsen o rakamlar asagi inmeye baslar cnm
Kacmak cozum degil

Ahah versek de korumasi kalsa
öyle deme canım. evet kilo vermek de çok kolay değil bunu en iyi ben anlarım ama inan koruması da çok önemli. 30 kilo verdiğini düşün. incecik oldun. diyeti bıraktığın andan ve eski düzenine döndüğün andan itibaren tartıdaki rakam yukarı çıkıyor. ve kendini frenlemezsen inan nasıl olduğunu bile anlamadan 0 30 kiloyu aynen geri alırsın. o zaman moralin daha çok bozulur.

Tabii ki oyle. O kadar kastim ki kendimi ilk kez boyle istikrarli olmaya calisiyorum. Ve sonuc gormek istiyorum

Tabii ki oyle. O kadar kastim ki kendimi ilk kez boyle istikrarli olmaya calisiyorum. Ve sonuc gormek istiyorum
kasmadan kendini beslen. çok sıkınca kilo verme duruyor azalıyor. doğru besinleri ye. önemli olan o. bir de tabi günde en az 30 dk yürüyüş, leslie falan yaparsan iyi olur. diyet diye düşünme. ben düşündüğüm zaman mutlaka bozuluyor bir süre sonra. sporunu yap, doğru ve kararında beslen ve sonucu bekle. kazanan sen olursun

Bekliyorum yarin tarti günüm bakalim bekledigime degecek mi :)

sabah-öğlen 12.40
2 küçük yumurtadan füme etli kuşkonmazlı mozzarellalı omlet
domates, 1 küçük kırmızı kapya biber
7 çiğ fındık

aralarda 2 kupa yeşil çay

akşam 19.00
ciğer tava
marul havuç turp salatası
sumaklı soğan

yatana kadar 2,5 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı

işlerim vardı leslie yapmak istedim olmadı. gözüm alırsa belki yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…