- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Yemicem cnm su an kucuk kizimin ayaklarini yiyorum onu unuttum bileevet çok şükür halimize. inşallah 75 leri de görürsün. ama maşallah iyi gidiyorsun. zamanla ulaşırsın o kiloya ben inanıyorum sana. çünkü 3 yıloldu sanırım seninle tanışalı, aynı takımdaydık da iyice tanıdım artık. kararlı ve azimlisin. tek hatan başarıya ulaştıktan sonra hemen salman. o zaman hızla kiloların yukarı tırmanıyor. korumayı öğreneceksin ve o konuda da azimli ve kararlı olacaksın o kadar.
gülbecim afiyet olsun. tatlı ihtiyacı için evde şekersiz fıstık ezmesi yap. nette tarifler var. ben de burada da yazmıştım sanırım çok kolay. kavanoza koy. tatlı istediğin zaman 2 kuru kayısının arasına ya da 2 orta boy hurmanın arasına 1 er çay kaşığı fıstık ezmesi koy ve kahveyle hatta bence 1 kupa kabuk tarçın çayıyla hüplet. valla tatlı ihtiyacı falan kalmıyor. ama 2 den fazla yeme. sınırda kal.
cezeryeyi ben de çok severim. ama az da yesen içinde rafine şeker var. kan şekerini fena hüpletir.
sakın yeme hasibe lütfen. emeklerini heba etme. bak ben 3 gündür işyerinde ikramlara hayır diyorum. bitter çikolata bile yemedim. tatlı geldi yemedim. patates kızartması almışlar yemedim. sakın yeme kuzum. kafanı çevir.
Yemicem cnm su an kucuk kizimin ayaklarini yiyorum onu unuttum bile
sagolasin tatlimevet çok şükür halimize. inşallah 75 leri de görürsün. ama maşallah iyi gidiyorsun. zamanla ulaşırsın o kiloya ben inanıyorum sana. çünkü 3 yıloldu sanırım seninle tanışalı, aynı takımdaydık da iyice tanıdım artık. kararlı ve azimlisin. tek hatan başarıya ulaştıktan sonra hemen salman. o zaman hızla kiloların yukarı tırmanıyor. korumayı öğreneceksin ve o konuda da azimli ve kararlı olacaksın o
bu kez olacak insallahhhhhyeşil çay içiyorum ve de bol su
Kendine tb ekmek ve salata goturursen sucukla yiyebilirsinYarın kara gidelim diyor bizimkiler,bende istiyorum hem kendim için,hem erva için iyi olur hic kar görmedi daha bakalım ne yapacak:)) sorun şu ki menü sucuk ekmek..ortama uymak istesem ucu kaçacak,kendime yemek gotursem o kokuya nasil dayanir insan..keşke biz sağlıklı beslenmeye çalışırken çevremiz de azıcık duyarlı olsa..gerçi kara gidip de brokoli lahana da yenmez ki
gelirsen o rakamlar asagi inmeye baslar cnmBiri tüy dikmek mi dedibenim o
Utanmaktan gelemiyorum
Yeni kilom 105.8
sagolasin tatlim
Ne diyim ins. Bu sefer korumayida basarabilirim :)
bu kez olacak insallahhhhh
Kendine tb ekmek ve salata goturursen sucukla yiyebilirsin
gelirsen o rakamlar asagi inmeye baslar cnm
Kacmak cozum degil
öyle deme canım. evet kilo vermek de çok kolay değil bunu en iyi ben anlarım ama inan koruması da çok önemli. 30 kilo verdiğini düşün. incecik oldun. diyeti bıraktığın andan ve eski düzenine döndüğün andan itibaren tartıdaki rakam yukarı çıkıyor. ve kendini frenlemezsen inan nasıl olduğunu bile anlamadan 0 30 kiloyu aynen geri alırsın. o zaman moralin daha çok bozulur.Ahah versek de korumasi kalsa
Tabii ki oyle. O kadar kastim ki kendimi ilk kez boyle istikrarli olmaya calisiyorum. Ve sonuc gormek istiyorumöyle deme canım. evet kilo vermek de çok kolay değil bunu en iyi ben anlarım ama inan koruması da çok önemli. 30 kilo verdiğini düşün. incecik oldun. diyeti bıraktığın andan ve eski düzenine döndüğün andan itibaren tartıdaki rakam yukarı çıkıyor. ve kendini frenlemezsen inan nasıl olduğunu bile anlamadan 0 30 kiloyu aynen geri alırsın. o zaman moralin daha çok bozulur.
kasmadan kendini beslen. çok sıkınca kilo verme duruyor azalıyor. doğru besinleri ye. önemli olan o. bir de tabi günde en az 30 dk yürüyüş, leslie falan yaparsan iyi olur. diyet diye düşünme. ben düşündüğüm zaman mutlaka bozuluyor bir süre sonra. sporunu yap, doğru ve kararında beslen ve sonucu bekle. kazanan sen olursunTabii ki oyle. O kadar kastim ki kendimi ilk kez boyle istikrarli olmaya calisiyorum. Ve sonuc gormek istiyorum
Bekliyorum yarin tarti günüm bakalim bekledigime degecek mi :)kasmadan kendini beslen. çok sıkınca kilo verme duruyor azalıyor. doğru besinleri ye. önemli olan o. bir de tabi günde en az 30 dk yürüyüş, leslie falan yaparsan iyi olur. diyet diye düşünme. ben düşündüğüm zaman mutlaka bozuluyor bir süre sonra. sporunu yap, doğru ve kararında beslen ve sonucu bekle. kazanan sen olursun
bence olur. dikkat ettiysen yediklerine mutlaka eksi gelirsinBekliyorum yarin tarti günüm bakalim bekledigime degecek mi :)
Su kaynio geliom hemen :)Buyrun kizlar yesil cay icelim
Gel gel missss gibi yesil caySu kaynio geliom hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?