İnşallah:)Mutlu haftasonları
Kilo verenlere maşallahvermeyenlere inşallah
En çok özlediklerime gelsin...
hergaf
E eboe
baharnaz
Amethyst_1
huzurunmeraklisi
ISILDURU
bengisu022
74FRIDA
y.o.l.c.u
İyi geldi
hergaf
E eboe
baharnaz
Amethyst_1
huzurunmeraklisi
ISILDURU
bengisu022
74FRIDA
y.o.l.c.u
Mutlu haftasonlari hanimlar
Persembe gecesi kacamaktan sonra cok moralim bozuldu 4 günümü heba ettim.cuma günü moralsiz ve hastaydim yattim erkenden etkisi bugune kadar surdu,iki gündür yiyorum yineistemiyorum ama, oysa persembeye kadar ne güzel dikkat etmistim,arkadaslarim ne güzel zayifladin diyorlardi ,iki gün bile fark ediyor dikkat edince,yardım edin bana,kendime getirin,gercekten vicdan azabı yasiyorum,kendimden sıkıldım,
Kilom cuma günü 98.0,bugün 98.5( üc hanelilere cikmak istemiyorum)
Gecen haftayi bilmiyorum
E eboe
@YENA
Mefkurem
Bonus
Bir el atın bana
Kuzum basliyorum her seferinde sonra ne oluyorsa bana kendimi birakiyorum,carsamba,persembe günü herkes ne kadar zayifladin dedi,nazara mi geliyorum diyecem normal kilodada bir insan evladi degilim:)diyenler benden zayif yani, gece arkadaslarla kafede bir sekilsuz kurabiyeye yenildim,cuma sabah iyiydi,aksam evdeki kahve cikolatalarini yedim,ekmek yedim,bu sabah da tüy diktim desem yeridir.
Ablacım yapma nolur ben iyice kötü oldum 100 gördükten sonra.
Böğüre böğüre ağladım o gün.
Buraya yazmadım iyi görünmeye çalıştım ama kendi içimden gittim.
Çünkü en çok üzüldüğümüz şeylerden .....en çok çözemediğimiz şeylerden bu...
Ben seni unutmuyorum arada bir sessizleşiyorum ama bırakmıyorum.
Çok teşekkürler canım içi
hergaf
E eboe
baharnaz
Amethyst_1
huzurunmeraklisi
ISILDURU
bengisu022
74FRIDA
y.o.l.c.u
Sana ne diyebilirim ki aynı durumdayız sürekli tüy dikiyorum :))Kuzum basliyorum her seferinde sonra ne oluyorsa bana kendimi birakiyorum,carsamba,persembe günü herkes ne kadar zayifladin dedi,nazara mi geliyorum diyecem normal kilodada bir insan evladi degilim:)diyenler benden zayif yani, gece arkadaslarla kafede bir sekilsuz kurabiyeye yenildim,cuma sabah iyiydi,aksam evdeki kahve cikolatalarini yedim,ekmek yedim,bu sabah da tüy diktim desem yeridir.
Tamam sabah tüy dikmişsin bırak o dursun öyle bozma süsünüKuzum basliyorum her seferinde sonra ne oluyorsa bana kendimi birakiyorum,carsamba,persembe günü herkes ne kadar zayifladin dedi,nazara mi geliyorum diyecem normal kilodada bir insan evladi degilim:)diyenler benden zayif yani, gece arkadaslarla kafede bir sekilsuz kurabiyeye yenildim,cuma sabah iyiydi,aksam evdeki kahve cikolatalarini yedim,ekmek yedim,bu sabah da tüy diktim desem yeridir.
Sana ne diyebilirim ki aynı durumdayız sürekli tüy dikiyorum :))
Bırak onu çabuk hasibe torbaya koy ,madem kızlara götürücen sakin sakin torbaya kaldır :))
Bitanem biliyosun hepimiz ayni durumlari yasayiyoruz, yasadikMutlu haftasonlari hanimlar
Persembe gecesi kacamaktan sonra cok moralim bozuldu 4 günümü heba ettim.cuma günü moralsiz ve hastaydim yattim erkenden etkisi bugune kadar surdu,iki gündür yiyorum yineistemiyorum ama, oysa persembeye kadar ne güzel dikkat etmistim,arkadaslarim ne güzel zayifladin diyorlardi ,iki gün bile fark ediyor dikkat edince,yardım edin bana,kendime getirin,gercekten vicdan azabı yasiyorum,kendimden sıkıldım,
Kilom cuma günü 98.0,bugün 98.5( üc hanelilere cikmak istemiyorum)
Gecen haftayi bilmiyorum
E eboe
@YENA
Mefkurem
Bonus
Bir el atın bana
Kokoş olsak yemeden içmeden hirsimizi almayiz giyinir kuşanir süslenir gezeriz bizimki başka bişeykokoşlar
Bırak onu çabuk hasibe torbaya koy ,madem kızlara götürücen sakin sakin torbaya kaldır :))
Yapma hasibe sen daha iyilerini gördün kıytırık bi mevlüt pilavınamı kaldın
Tövbe estagfurullahçarpılmam inş benim çarpığımda fena olur
Oncekine gore tabi cok sukur cnm
evet çok şükür halimize. inşallah 75 leri de görürsün. ama maşallah iyi gidiyorsun. zamanla ulaşırsın o kiloya ben inanıyorum sana. çünkü 3 yıloldu sanırım seninle tanışalı, aynı takımdaydık da iyice tanıdım artık. kararlı ve azimlisin. tek hatan başarıya ulaştıktan sonra hemen salman. o zaman hızla kiloların yukarı tırmanıyor. korumayı öğreneceksin ve o konuda da azimli ve kararlı olacaksın o kadar.Ama max. 75 78 gormeden kendimi iyi hissetmicem
Bu kiloda hic mutlu degilim
Sabah 11.15
gülbecim afiyet olsun. tatlı ihtiyacı için evde şekersiz fıstık ezmesi yap. nette tarifler var. ben de burada da yazmıştım sanırım çok kolay. kavanoza koy. tatlı istediğin zaman 2 kuru kayısının arasına ya da 2 orta boy hurmanın arasına 1 er çay kaşığı fıstık ezmesi koy ve kahveyle hatta bence 1 kupa kabuk tarçın çayıyla hüplet. valla tatlı ihtiyacı falan kalmıyor. ama 2 den fazla yeme. sınırda kal.Peynirli omlet
1 dilim tbe
Zeytin
3 domates
Yarım muz
2 adet cezerye ceviz büyüklüğünde ( regli yüzünden tatlı krizi mahvediyor )
Ara 16.00
1 fincan sütlü kahve
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
Avuç içi büyüklüğünde fırında tavuk
4 yk bulgur pilavı
Cacık
Su 2-2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Aman tanrim didimmmm cok guzel kokuyor
sakın yeme hasibe lütfen. emeklerini heba etme. bak ben 3 gündür işyerinde ikramlara hayır diyorum. bitter çikolata bile yemedim. tatlı geldi yemedim. patates kızartması almışlar yemedim. sakın yeme kuzum. kafanı çevir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?