Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablacım yapma nolur ben iyice kötü oldum 100 gördükten sonra.
Böğüre böğüre ağladım o gün.
Buraya yazmadım iyi görünmeye çalıştım ama kendi içimden gittim.
Çünkü en çok üzüldüğümüz şeylerden .....en çok çözemediğimiz şeylerden bu...

Ben seni unutmuyorum arada bir sessizleşiyorum ama bırakmıyorum.

Kuzum basliyorum her seferinde sonra ne oluyorsa bana kendimi birakiyorum,carsamba,persembe günü herkes ne kadar zayifladin dedi,nazara mi geliyorum diyecem normal kilodada bir insan evladi degilim:)diyenler benden zayif yani, gece arkadaslarla kafede bir sekilsuz kurabiyeye yenildim,cuma sabah iyiydi,aksam evdeki kahve cikolatalarini yedim,ekmek yedim,bu sabah da tüy diktim desem yeridir.

Sana ne diyebilirim ki aynı durumdayız sürekli tüy dikiyorum :))

Tamam sabah tüy dikmişsin bırak o dursun öyle bozma süsünü

Akşama ne yiycen önceden onu konuşalım

Bitanem biliyosun hepimiz ayni durumlari yasayiyoruz, yasadik
Bunun gercekten baska bi cozumu olsa zaten bu kilolara cikmazdik
Ama buna senin dur demen lazim
Bu yiyeceklerin senin mutsuz ettigini biliyorsun, o anda dikkatini baska seylere vermeye calis
Tartida gorecegin mutlulugu dusun
Seni ne motive ediyorsa onlari yapmaya calis
Bu buzdolabina resim asmak olur yada kucuk beden bi kiyafeti yatak odasina asmak vs.
Kilo verme hikayelerini oku

Bide bence daha disiplinli olmak icin bi takima gir
8 e gidebilirsin mesela cok kalabalikta degil hem burdan kizlarda var orda
Duzenli katilirsan mutlaka faydasini gorursun

ISILDURU kizzzz bende olsamda gezsek kskde cok gezesim var bu geldigimde gezemedim hava yagmurluydu ya icimde kaldi. Yaza cikarcam acisini insallah

Bırak onu çabuk hasibe torbaya koy ,madem kızlara götürücen sakin sakin torbaya kaldır :))

Yapma hasibe sen daha iyilerini gördün kıytırık bi mevlüt pilavınamı kaldın

Tövbe estagfurullah çarpılmam inş benim çarpığımda fena olur

Nasil birakayim kiz mutfagimda masamin uzerinde duruyorlar 2 tabak birden hemde yemicem ama aksama miss gibi kofte yapip yanina bol eksili salata yemeyi planliyorum

Oncekine gore tabi cok sukur cnm
Ama max. 75 78 gormeden kendimi iyi hissetmicem
Bu kiloda hic mutlu degilim
evet çok şükür halimize. inşallah 75 leri de görürsün. ama maşallah iyi gidiyorsun. zamanla ulaşırsın o kiloya ben inanıyorum sana. çünkü 3 yıloldu sanırım seninle tanışalı, aynı takımdaydık da iyice tanıdım artık. kararlı ve azimlisin. tek hatan başarıya ulaştıktan sonra hemen salman. o zaman hızla kiloların yukarı tırmanıyor. korumayı öğreneceksin ve o konuda da azimli ve kararlı olacaksın o kadar.

gülbecim afiyet olsun. tatlı ihtiyacı için evde şekersiz fıstık ezmesi yap. nette tarifler var. ben de burada da yazmıştım sanırım çok kolay. kavanoza koy. tatlı istediğin zaman 2 kuru kayısının arasına ya da 2 orta boy hurmanın arasına 1 er çay kaşığı fıstık ezmesi koy ve kahveyle hatta bence 1 kupa kabuk tarçın çayıyla hüplet. valla tatlı ihtiyacı falan kalmıyor. ama 2 den fazla yeme. sınırda kal.
cezeryeyi ben de çok severim. ama az da yesen içinde rafine şeker var. kan şekerini fena hüpletir.

Aman tanrim didimmmm cok guzel kokuyor
sakın yeme hasibe lütfen. emeklerini heba etme. bak ben 3 gündür işyerinde ikramlara hayır diyorum. bitter çikolata bile yemedim. tatlı geldi yemedim. patates kızartması almışlar yemedim. sakın yeme kuzum. kafanı çevir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…