Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine ve emeğine sağlık canım
Ilk 3 e giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum

eline sağlık canım.

Çekilin menü yazıyorum

09:00
2 kupa filtre kahve

11:00
2 dilim beyaz ekmek
8 zeytin
2 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı nutella

15:00
3 çatal güllaç

18:00
1 kase mercimek çorbası
15 fırın hamsi
Salata

Spor yok
Su 1 lt ancadır

İlk günün günahı olmaz. Günahıyla sevabıyla menüm bu.
Yarın daha iyi olacak inşallah

Sabah
Iki dilim tbe
Küçük kase yogurt
Malesef bi orta boy patates kızartması

Oglen
Sebzeli bulgur pilavi ve yogurt

Bi kupa 5li form çayı

Aksam
Bi kase çorba
3-4 kaşık karnabahar haşlama
Bi kase yağsız salata

Boğazım ağrıyor fazla su icemedim 1 lt icmisimdir uyumadan en azından 2 lt tamamlamaya caliscam

3 mil leslie yaptım yatmadan tekrar squat leslie yapıcam insAllah

Son düzenleme:
sabah
1 kupa yeşil çay

öğlen 13.30
2 yk zeytinyağlı enginar
5-6 dilim füme et
4 yk az yağlı bol yeşillikli kısır
2 ceviz

aralarda
2 kupa oolong çayı
sade Türk kahvesi

akşam 19.15
1,5 kepçe etli nohutlu bulgurlu çorba
3 yk soğanlı sarımsaklı yumurtalı mantar (ama yumurtası tuzlu olmuş ayıkladım)
salata
2 tk tahin

yatana kadar 2 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı

30+20=50 dk tempolu yürüyüş

dün bi arkadaşımı ziyaret ettim 27 kilo vermiş nasıl verdin diye sordum 6 ay önce mide botoksu yaptırdım dedi ve bende araştırmaya başladım eşim biraz tehlikeli yok mok desede araştırıyorum, o arkadaşım 15 bin e yaptırmış nefsimin önüne geçemiyorum, psikolğa da gitmeyi düşünüyorum

Slm kizlarr
Menu vereyim
Sahur; taze sogani kavurdum uzerine 2 yumurta kirdim, beyaz peynir, 5 cerry domates, 7 zeytin
Iftar; (evde kalan yemekleri isittim) 1 kase yogurtlu bugday corbasi, 1kase ispanak, 1/2 kase taze fasulye, 1 kase yogurt
22.00 Cocuklari yatirinca sade nescafe yaptim icine azicik sut akittim. 1 tanede kakaolu muz yedim ( normalde aksam meyve yememeye calisiyorum ama 2 gundur baldirlarima kramp giriyor ondan muz yiyeyim dedim)

Olsun sen menu vermeye basladin ya emin ol yarin menulerinde daha da dikkatli olacaksin

Sabah 11.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 portakal

Ara 17.00 1 gün kurusu içine 5 badem koyup yedim

Akşam 18.30
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak et sote
Salata

Su 2.5 lt
Spor 1 mil Leslie

Kizartma olmasa iyi bir menu
Yarin biraz daha dikkatli olalim

Masallah cnm bende daha spora adapte olamadim. Kosu bandini yatak odasindan ara odaya gecirdik bu aksam. Cocuklari yatirinca en azindan yarim saat yururum sonra yavas yavas sureyi arttiririm. Insallah tamir edebilir bir parcasini soktu is yerine gorurup bakacak.

Kizlaaarrrr masallah menu verenlerimiz cogaliyor. Lutfen bu cuma listemiz hep yesil olsun. Yesil guzeldir, yesil candir, yesil sagliktir
Yesil ne oluyor cnm tam hakim olamadim henüz
İnşALLAH

Canım sen hamileydin bebeğin oldu lohusalık vs kendine kızma boşuna sut verdin o kadar ben 103 olmuştum emzirirken sen 8 li rakamlardasin daha ne olucakti yaza kadar biraz daha hafiflersin insallah
Insaallah biraz verebilirim.rakibeme yetismem lazm.gercekten emzirmek baya iatah açıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…