Sporumu yazayim boşa gitmesin:))
Yaptigim siraya gore yazayim
100 hoplama
3 mil leslie
100 hoplama
15 dk bolgesel( agirlik plates cemberi vs)
100 hoplama
10 dk mola
3 mil leslie
Iyi geceler
Evet balım sonra uyudum
Evet cnm :))Gunaydiinnnn
Hepimizin iyi haftasonu gecirmemizi diloyorum
Eski canli mi canli topigimizi ozluyorum
Bunlarin hepsini bu gece mi yaptin
istiyorum aslında ama bu sıra pek vakit olmuyo olduğunda gelip anca okuyorum...daha sık gelemez misin buraya?
selam kızlar iki haftadır bildirim yapamıyorum nisa ile zor günler geçiriyorum ....okula gitmek istemiyor evde bana her dediğini yaptırıyor cunki öğretmenle aramız açıldı size yapıyor sınıfta sorun yok diyor uğraşmak istemiyorum diyor...nasıl ugrasamazsın
Allah yardımcın olsun canım. ama siz yine de çocuğun eline iplerinizi vermeyin. sonra baş edemezsiniz....rehber öğretmene çıktım o bana hak veriyor bir anne olarak....şu anda psikolokla aile danışmanlığına basladik...bizimle görüşecekmiş nisa ile değil...bakalim artik degistirebilecekmiyiz disiplin uygulayabilirmiyim bilmiyorum aman üzülmesin hastalanmasın diye her dediğini yapıyorum cunki...
Sporumu yazayim boşa gitmesin:))
Yaptigim siraya gore yazayim
100 hoplama
3 mil leslie
100 hoplama
15 dk bolgesel( agirlik plates cemberi vs)
100 hoplama
10 dk mola
3 mil leslie
Iyi geceler
Hepsi o sayfadami cikiyor
moderatörün rapor açtığı mesajların hepsinin altında seviyelerin linki var. oradan ulaşabilirsin. seviyeler çok önce yayınlanmış çünkü. gelenler çabuk bulsun diye murat bey her mesajında yayınlıyor. yarıca başka özel linkleri de yayınlıyor. ben onları kaydettim. bilgisayara da kaydet.Seviyeler falan
Sanki baska sayfalarda vardi
Maşallah canım sana, çok seviniyorum senin adına ,nasılda hafifledin gözümüzün önünde bu kez oldu bravo sanaSelamün Aleyküm
hayırlı cumalar
Kilom
Geçen hafta 84.6
Bu hafta 82.5
Fark 2.1
Spor yok bigün olucak inş...
Çantada keklik görüp kötü davranmış edepsizlik etmiş şimdide aklınca kendine yediremiyor sal ipini gitsin diycem sana çünkü böyle daha mutlusunDün erva min babası ve onun ailesi eline çiçek tatlı almış çıkıp geldiler..ben olsam içeri almazdım ama babam buyur etti..içeri girdiğinde söyle yüzüne baktım da 4 yıldır aynı yastiga bas koydugum adama nasil bu kadar buz kesmiştim..barışmak istiyormuş,pişmanmıs,eve sığmıyormuş bilmem neler neler...yüzük kutusu koydu ortaya yeniden başlayalım falan,erva ortada rezil oluyora geldi duygu sömürüsü yapacak ya..ben pek konuşmadım son olarak ben seni 3 kere aldatsam yeniden kapıyı kapatıp için rahat işe gidebilirmiydin dedim,seni keserdim zaten ilkinde dedi,bende zaten affettigim için 3.'yu de yaptın dedim.. sanki benim ki namus,onun ki değil.. nisan ayında mahkememiz O zman görüşürüz dedim odama geçtim,arkamdan bağırdı ayrilmiyacam diye..kendi bilir uzar gider..bu arada bana hic çiçek almamıştı evliliğimiz boyunca,illa böylemi olmaliydi alması için.. neyim eksikti,neden aldatildim,bunu nasıl bana yaptı,bu sorular hic gitmiyor kafamdan..
Maşallah canım sana, çok seviniyorum senin adına ,nasılda hafifledin gözümüzün önünde bu kez oldu bravo sana
Çantada keklik görüp kötü davranmış edepsizlik etmiş şimdide aklınca kendine yediremiyor sal ipini gitsin diycem sana çünkü böyle daha mutlusun
sabah-öğlen 12.10
2 küçük yumurtadan sucuklu mozzarellalı kuşkonmazlı omlet
domates, yeşil biber
2 ceviz
ara
2 kupa yeşil çay
akşam 19.10
1,5 servis kaşığı zeytinyağlı pırasa
2 kepçe nohutlu köfte gibi birşey (1 yk nohuttu gerisi köftecikler. suyundan da 3 yk içtim o kadar)
1 yk soğanlı domatesli acı biber kavurması
2 tk tahin
yatana kadar 2 lt den fazla su
şimdi 1 kupa yeşil çay
1 saat normal yürüyüş
Masallah cnmGunaydinnnn mutlu haftasonlari
Evet cnm :))
Gunduz hic vaktim olmayinca hepsi aksama kaldi
Dun gece baktim bende hatta gece 3 bucukta yattim seviyeleri okucam diye. Okurken hayrete dustum insanlar bunlari nasil yapabiliyor diye. Gercekten yapabilene helal olsun. Sen karaciger yemizligini yapabildin mi? Zeytin yag ve limon 15 dk arayla icilecek diyir ve kusmamak gerekiyormus. Cok zor gorundu gozume. Dun gece bunlari arastirdim, bugun gittigim misafirlikte gercek tip kitabini gordum biraz kurcaladim okudum ordada.istiyorum aslında ama bu sıra pek vakit olmuyo olduğunda gelip anca okuyorum...
selam kızlar iki haftadır bildirim yapamıyorum nisa ile zor günler geçiriyorum ....okula gitmek istemiyor evde bana her dediğini yaptırıyor cunki öğretmenle aramız açıldı size yapıyor sınıfta sorun yok diyor uğraşmak istemiyorum diyor...nasıl ugrasamazs
sin ...rehber öğretmene çıktım o bana hak veriyor bir anne olarak....şu anda psikolokla aile danışmanlığına basladik...bizimle görüşecekmiş nisa ile değil...bakalim artik degistirebilecekmiyiz disiplin uygulayabilirmiyim bilmiyorum aman üzülmesin hastalanmasın diye her dediğini yapıyorum cunki...
Masallah cnm
Dun gece baktim bende hatta gece 3 bucukta yattim seviyeleri okucam diye. Okurken hayrete dustum insanlar bunlari nasil yapabiliyor diye. Gercekten yapabilene helal olsun. Sen karaciger yemizligini yapabildin mi? Zeytin yag ve limon 15 dk arayla icilecek diyir ve kusmamak gerekiyormus. Cok zor gorundu gozume. Dun gece bunlari arastirdim, bugun gittigim misafirlikte gercek tip kitabini gordum biraz kurcaladim okudum ordada.
Allah yardimciniz olsun cnm
Valla tebrik ederim cnm seni.sandığın kadar zor değil canım ama üç günlük açlıklar baya halsiz bırakıyo...karaciğer temizliğini haftaya bugun yapıcam inş.limon yağ karışımıda haklısın okuyunca nasıl ya dedirtiyo ama salatanın suyu gibi düşün ben bayılırdım ekmek banmaya..bide bir ara günlük bir limon ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı karışımı içiyodum zor değil yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?