Hayir cnm kk da wp grubu olmazMerhaba gruba katılmak istiyprum whatsapp grubunuz var mı?
Valla tebrik ederim cnm seni.
Kitapta 3 gunluk aclik oruclarindan sonra 3 ayda 3 kere 10 gunluk aclik orucundan bahsediyordu onu da yapacak misiniz
domates falan mı?menün güzel canımda mevsimi olmayan sebzeleri yemesen daha hoş olur...
Bu hafta yaris yapiyoruz cnm onun icin oyle normalde bu kadar yapmamcanım güzel sporlar da kilona bu kadar spor ağır gelir. kalbi zorlarsın. bence bu kadar fazla.
Bu hafta yaris yapiyoruz cnm onun icin oyle normalde bu kadar yapmam
Ben basladigimdan beri az cok spor yapiyorum
Leslie asiri zorlamiyor beni
Fazla yapinca sona dogru sadece bacaklarim zor kalkiyor :) )
Dun 3mil *3 =9mil yaptim
500 de hoplama
Bu hafta yaris yapiyoruz cnm onun icin oyle normalde bu kadar yapmam
Ben basladigimdan beri az cok spor yapiyorum
Leslie asiri zorlamiyor beni
Fazla yapinca sona dogru sadece bacaklarim zor kalkiyor :) )
Dun 3mil *3 =9mil yaptim
500 de hoplama
Canım sen hamileydin bebeğin oldu lohusalık vs kendine kızma boşuna sut verdin o kadar ben 103 olmuştum emzirirken sen 8 li rakamlardasin daha ne olucakti yaza kadar biraz daha hafiflersin insallahIyi geceler Kızlar.bebisi uyuttum simdi leslie zamani.sporsuz kilo veremiyorum.hem spor yapınca abur cubur da yemiyorum.sıkıldm 80 lerden.gecen gün bi not defterimde gecen aralik ce ocakta 84kiloyum fiye not düştdüğümü gördüm.koca bir yıl da hic kilo verememisim.önümüzdeki aralkta en az 10 kilo fark görmek istiyorum.ins bu defa basarrm
günaydın güzel hatunlar.çok uzun zamandır gelemedim.eve gelen hastalıkla hepimiz hasta olduk.beta virüsü sardı ve çok çektik ben en kötüydüm çok şükür geçti geri döndüm 88 kilo ile.inşallah veririm yine azimle burayı takip ede ede.Yeter ki hasta olmayalım hepsi olur valla bu kiloları da veririz inşallah.Sizler ne alemdesiniz görüşmeyeli 7'li rakamları gören oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?