Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Liste için iki hafta düzenli bildirim yapman gerekiyor canım,sonra ekleyecektir
Anldm tamam cnm
Hb bu sefer temelli geldim insAllah bu kiloları vericem istedgm kıyafetleri almak giymek istiyorum
Tatlim onceden dedigim gibi kondisyonun yeterliyse 3 mil yapabilirsin
Zorlanirsan daha az dan basla
Anladm tmm cnm saol o zmn bnm icin su an 3 mil zorlamadi devam edebilirim sonra yükselterek gidiyim insAllah

Amine Busra takılma rakamlara genç sen zaten dr kontrolünde olucaksın bi dahaki tahlilde nasıl inicek o yüksek olanlar bak gör.

Spor konusuda 150 dk çok değil bebem sen bizden gençsin bi alıştın mı daha duramazsın.

Her gün yarım saatten 6 gün 180 dk zaten.
1 günde off oluruz.

Ha beni kesmez her gün 45 dk yaparım diyosan 6 gün için 270 yapar.

Daha 24 yaşındayım 1 saat yaparım dersen 60×6= 360 dk yapar.

Şu an bi aydınlanma geldi dimi?

Gelmediyse aşağıda gelir.

Bastan cok fazla yapmasaydin ya cnm
Yavas yavas artir birden yuklenme

1 saat içinde yarım saat katıldım sadece.

Ya ders var ben ayrı bi yerde nasıl takılayım sonuçta farklı kaslar çalıştı olur illaki ağrı.
Evde oturduğum yerde zaten ağrılarım var en azından bunun bi amacı var :))

Dizim ağrıyodu bu aralar en çok ona dikkat etmem lazım ne zamanlama ama resmen imtihan.
Geçen senede belim tutulmuştu spora başladığım zaman.

Nickin yabanci gelmedi cnm onceden takimlarda yarismismiydin
Daha önce bu topige sözde katılmıştım ama uzun vadede aktif olmamistkm yaklaşık bi senedir kilo verme adina kah cabaliyorim kah bırakıyorum ikinci cocuk isyiyoruz henuz olmadi bende o sureye kadar ne kadar versem kar dedim simdi yeniden ataga geçtim insAllah
Haaa bende anlamamistim haftalik toplamda 150 dk mi diorsunz siz bende gunde sandim
Bende katılabilirim o zmn bende her gun en az 50 60 dk yürümeyi hedef koyuyorum kendime insAllah 300 360 dk olur haftada :)

Tesekkur ederim cnm hep beraber insallah

Sabah ekmek, 2 arada galeta, aksam hem patates hem bulgur bana biraz fazla gibi geldi. Arada galetalari cikarip aksamda patatesi cikarirsak bence daha iyi olurdu. (Yanlis anlama sakin cnm bunlar benim fikirlerim sen kendi vucudunu metobolizmani daha iyi tanirsin sadece farkli bir bakis acisiyla degerlendirmek istedim.) 50 dk yurumussun zaten 3 mile de yaptiysan tafindan yenmez. Masallah. Ben bu ara spora adapte olamiyorum. Bu arada kizlari yatirinca ben de orgu ordum.

kinoayi biliyorum pisirip yiyorumda ama ezmesi nasil oluyor hic duymadim. Dun de dikkatimi cekti aksam 2 kasik tahin yiyorsun barsak problemi icin mi? Acaba onu oglen menune mi alsan. Direkt yag aliyorsun cunku yatana kadar onu yakamayabilirsin.

Yavas yavas basladigin icin bir sey demiyorum ama okuldaki ogunlerini iyilestirmenin yollarini aradtirabiliriz. Pratik hazirlanan soguk tuketilebilecek saglikli bir ogun ve ara ogunler

Çok istikrarlı ilerliyorsunuz hanımlar,imrenerek takip ediyorum sizleri

Tesekkur ederim cnm

Kızlar leslieye baslarken 1 den mi başlamak gerekirdi ben direk 3 ten başladım

Sen baslada neyle baslarsan basla farketmez onu yapamayanlarda var. (Ben)

Ozellikle cubuk kraker tercih etmenin bir sebebi var mi acaba merak ettim. Onun yerine 1 avuc karisik badem findik ceviz kaju falan olsa ya da kayisi, hurma fena olmaz miydi.

Kizlar insallah alinip gucenmemissinizdir. Motivasyonumuz artsin diye nacizane yorumlarda bulundum. Lutfen benim hatalarimi da soyleyin ki su andaki en buyuk eksikligimin sporsuzluk oldugunun farkindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…