Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah sirkeli suyum ile diyetime gercek motivasyonum ile başladım
devamı güzel gelir inşallah

Varmış baya bence de başlamak bitirmenin yarısı :)
Kaçtın kaç oldun kız tartini gördüm
Buraya menü yazmayınca cidden ipi kaçıyor,sabah kalktım masanın üzerinde islak kek var hoooppp attım ağzima bi nefeste..ya niye böyle oluyor,hedefe bu kadar yaklaşmışken aynı olmak istemiyorum...
Gün içinde telafi et sporunu yap canım vazgeçme hedefimize ulascaz insAllah

Şipşak

Çekesin kendine şöyle avalı bir poz üncesi sunrası yaparsın

walla sabah giydim eski bi gömlek aha gabanmayiiii ya dedim
bi de foto çektim dedim yapacam o
bafore - after
bi de abiye modeli seçtim alacağım seni dedim

helal olsun sana kız..
Tesekkur ederim

sabah sirkeli suyum ile diyetime gercek motivasyonum ile başladım
devamı güzel gelir inşallah

Hadi bakalim insallah

Varmış baya bence de başlamak bitirmenin yarısı :)
Kaçtın kaç oldun kız tartini gördüm

Gün içinde telafi et sporunu yap canım vazgeçme hedefimize ulascaz insAllah

107ydim cnm uzun zamandir 100un ustundeydim. Cok sukur ikili hanelere dustum. Darisi 80lerin basina insallah

walla sabah giydim eski bi gömlek aha gabanmayiiii ya dedim
bi de foto çektim dedim yapacam o
bafore - after
bi de abiye modeli seçtim alacağım seni dedim

Ben de oncesi sonrasi yapabilmek icin 2 kere farkli kiyafetle foto cekildim. Bir de ev kiyafetiyle ( pijamalarimla) cekilmek istiyorum. Insallah o gomlegin bol geldigi zamanlari gorursun cnm. Bu arada ben kendime elbise aldim 46 beden. Ilk hedefim onu giyebilmek.

Ay masAllah bende bi 80 li rakamlara dussem insAllah bol bol eksilerler devam edersin ederiz insAllah cnm
hsb
ayy inşallaaahhh
güncel kısmına +4 eklemen lazım o da benim trajedim
Olsun vala bende 2 3 ayda 3 4kilo ekleyivermisim insAllah tekrar fazlasiyla vericrz

wayyysss inşallah en güzelinden bi foto görürüz inşallah

Ay masAllah bende bi 80 li rakamlara dussem insAllah bol bol eksilerler devam edersin ederiz insAllah cnm

Olsun vala bende 2 3 ayda 3 4kilo ekleyivermisim insAllah tekrar fazlasiyla vericrz

Canım arkadaşlarım nasilsiniz hepinizi cok özledim. 14. Haftaya geldim bebeğimle şükür. mide bulantısı ve 2 öğün 3 ara ogunle kilo almadm hatta şuan 81 kiloym hep organik faydalı yemekler pesindym. Inşallah en fazla 8 10 kilo alarak tamamlrm. Bana onernz olursa sevinirim şu icemeyrm bu arada;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…