baharnaz sen buraya gelirmiydin hacı
Vucudum çok zorlanıyo resmen eror veriyo tam gaz başlamışken.
Ama yılmıycam herkesten büyük görünmekten usandım.
Herkes şahlanmışken grup yapayım mı yeniden?
Sezenleri ve Yıldızları yarıştıralım mı?
Baştan söylim etiket yaparken unutacağım kişiye sevgilerimi gönderiyorum
@eboe
@hergaf
@ISILDURU
baharnaz
@bengisu022
@nisan34
@aijoo
Tgcervanne0133
@Hepfitim
@Derin
@y.o.l.c.u
@60kiloyum
@74FRIDA
@Gulbe seker
huzurunmeraklisi
@maralgozlu
@Muhfamus
Valla yok gibii unuttuğum
@maralgozlu seni merak ediyorum nerelerdesin acaba?
sabah sirkeli suyum ile diyetime gercek motivasyonum ile başladım
devamı güzel gelir inşallah
Varmış baya bence de başlamak bitirmenin yarısı :)Gunaydinnn kizlar
Sabah 4 te 4.17 de 4.48de 5.12de kalkip meryem hanima baktigim icin 5.40ta sahura kalkamadim.
Esimin alarmiyla uyandim ne oldugunu anlamadan ezan sesini duydum. Dedim gitti oruc.
Meryeme mama yediriyorum simdi birazdanda emineyi kaldircam okul icin. Insallah kizlar uyurda bendr emineyi servise bindirdikten sonra biraz daha uyuyabilirim.
Afiyet olsun cnm
Ben de diyebektim tam sevgilerini aldim bonus ben de seni seviyorum hop diger sayfada etiketlemissin beniolsun ben her halukarda seviyorum seni
Ğþ
Bir yerden baslamak lazimdi cnm cocuklardan 90 gunum var oncekilerden bahsetmiyorum bile
Gün içinde telafi et sporunu yap canım vazgeçme hedefimize ulascaz insAllahBuraya menü yazmayınca cidden ipi kaçıyor,sabah kalktım masanın üzerinde islak kek var hoooppp attım ağzima bi nefeste..ya niye böyle oluyor,hedefe bu kadar yaklaşmışken aynı olmak istemiyorum...
Şipşak
Çekesin kendine şöyle avalı bir pozüncesi sunrası yaparsın
Hg bol eksili kilo vermiş olarak farkı ortaya koyacaksın insAllahwalla sabah giydim eski bi gömlek aha gabanmayiiii ya dedim
bi de foto çektim dedim yapacam o
bafore - after
bi de abiye modeli seçtim alacağım seni dedim
Hg bol eksili kilo vermiş olarak farkı ortaya koyacaksın insAllah
Tesekkur ederimhelal olsun sana kız..
sabah sirkeli suyum ile diyetime gercek motivasyonum ile başladım
devamı güzel gelir inşallah
Varmış baya bence de başlamak bitirmenin yarısı :)
Kaçtın kaç oldun kız tartini gördüm
Gün içinde telafi et sporunu yap canım vazgeçme hedefimize ulascaz insAllah
walla sabah giydim eski bi gömlek aha gabanmayiiii ya dedim
bi de foto çektim dedim yapacam o
bafore - after
bi de abiye modeli seçtim alacağım seni dedim
Ay masAllah bende bi 80 li rakamlara dussem insAllah bol bol eksilerler devam edersin ederiz insAllah cnmTesekkur ederim
Hadi bakalim insallah
107ydim cnm uzun zamandir 100un ustundeydim. Cok sukur ikili hanelere dustum. Darisi 80lerin basina insallah
Ben de oncesi sonrasi yapabilmek icin 2 kere farkli kiyafetle foto cekildim. Bir de ev kiyafetiyle ( pijamalarimla) cekilmek istiyorum. Insallah o gomlegin bol geldigi zamanlari gorursun cnm. Bu arada ben kendime elbise aldim 46 beden. Ilk hedefim onu giyebilmek.
Eki Görüntüle 2237480
Olsun vala bende 2 3 ayda 3 4kilo ekleyivermisim insAllah tekrar fazlasiyla vericrzhsb
ayy inşallaaahhh
güncel kısmına +4 eklemen lazım o da benim trajedim
Amin cnm insallahAy masAllah bende bi 80 li rakamlara dussem insAllah bol bol eksilerler devam edersin ederiz insAllah cnm
Olsun vala bende 2 3 ayda 3 4kilo ekleyivermisim insAllah tekrar fazlasiyla vericrz
Tesekkur ederim
Hadi bakalim insallah
107ydim cnm uzun zamandir 100un ustundeydim. Cok sukur ikili hanelere dustum. Darisi 80lerin basina insallah
Ben de oncesi sonrasi yapabilmek icin 2 kere farkli kiyafetle foto cekildim. Bir de ev kiyafetiyle ( pijamalarimla) cekilmek istiyorum. Insallah o gomlegin bol geldigi zamanlari gorursun cnm. Bu arada ben kendime elbise aldim 46 beden. Ilk hedefim onu giyebilmek.
Eki Görüntüle 2237480
Ay masAllah bende bi 80 li rakamlara dussem insAllah bol bol eksilerler devam edersin ederiz insAllah cnm
Olsun vala bende 2 3 ayda 3 4kilo ekleyivermisim insAllah tekrar fazlasiyla vericrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?