Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İştahım cok fazla kendimi biseyler yemeden durduramıyorum sanki fazla ac kalmış hissiyati oluyor snrm simdilik boyle başladım insAllah eksileri gormeye baslarsam cok daha dikkat edicem haklsn aslinda bklm yavas yavas taniycam iyice vücudumu bi de su fazla içemiyorum icebilsem daha dolu hissedicem kendimi
Yok alınmıyorum ben aksind eksiklerimin soylenmesi guzel benj daha motive ediyor

Canim vala eksileri gormeden bile spor olayi insani cok bi motive ediyor bana gore yürüyüş yaotiktan sonra fazla kalorili seyleri yemeye daha cok uzak kaliyorum o kadar yürüyüş bosa mi die bi yerde başlamak gerekiyor insAllah olacak

Bence menun bugun dahada guzel olmus cnm
Tesekkur ederim cnm

Geçti iyiyim şükür yarının yemeklerini hazırlıyodum aklım dağılsın diye ne ironi ama :))
Doğradım sabah ocağa koyarım.
Aklıma sen geldin hasibe :)

Neler dogradin ne var yrn menude.
Benimde bugunden biraz bamyam kaldi yanina ne yapsam diye dusunuyorum. Firina karisik sebze mi yapsam. Bugun pazardan mantarda alsirdim onlar kararmadan onlari mi yapsam.

Kosu bandini ilk aldigimda o kadar yuruyup yoruluyorum yaktigim kalori 250 - 300. O zamanlar marketten bir sey alacagim zaman kalorisine bakip ne kadar yurumem gerektigini dusunuyordum sonra almaktan vazgeciyordum.

Kosu bandini ilk aldigimda o kadar yuruyup yoruluyorum yaktigim kalori 250 - 300. O zamanlar marketten bir sey alacagim zaman kalorisine bakip ne kadar yurumem gerektigini dusunuyordum sonra almaktan vazgeciyordum.
Bi de bak hatrlattign da iyu oldu sincik ben bi video izleyerek yapiorum tek Yürüyüşle 300 Kalori Yakıyoruz başlıklı adim sayar uygulaması yukledkm telefonda da 300 kalori yakmis gözüküyor adima gore dogru mu ki bi gun icin yeterli mi ki bi de hic spor salonh vs gitmedim ben.... Kosu bandinda varmis ne guzel kiz basla hemen

Kosu bandim var ama bozuk hata veriyor. Esim yapmaya calisiyor (elektronikci olur kendisi) bir parca siparis etmis persembe gelir herhalde dedi. Beklemedeyim bakalim. O da olursa kacacak yerim kalmaz. Kizlari yatirinca en az yarim saat yururum. Insallah.

Oh daha ne olsun gülüm zaten menülerin maşallah çok iyi gidiyor sporda eklendiğinde süper olacak

Alta ses gitmez mi kuzu?

Yemeği sormuşsun kendime kereviz yapıyorum 3 gün yiyeceğim inş ben yiyorum sadece.

Kuru fasulye var bide :) ben ikisinden de yiyebilirim.
Mantarıda çok severim ❤

Hadi insAllah canım ne güzel sen orucunu da tutuyorsun bende başlayim diyorum artık haftaya insAllah
Fit mutlu anne seni çok hatırlamadım ama adında yabancı değil :)
:) ben seni hatırladım o zmn da konuşmuştuk seninle

Gunaydinnn kizlar
Sabah 4 te 4.17 de 4.48de 5.12de kalkip meryem hanima baktigim icin 5.40ta sahura kalkamadim.
Esimin alarmiyla uyandim ne oldugunu anlamadan ezan sesini duydum. Dedim gitti oruc.
Meryeme mama yediriyorum simdi birazdanda emineyi kaldircam okul icin. Insallah kizlar uyurda bendr emineyi servise bindirdikten sonra biraz daha uyuyabilirim.

Alta ses gitmez mi kuzu?

Yemeği sormuşsun kendime kereviz yapıyorum 3 gün yiyeceğim inş ben yiyorum sadece.

Mantarıda çok severim ❤

Afiyet olsun cnm

Ben de diyebektim tam sevgilerini aldim bonus ben de seni seviyorum hop diger sayfada etiketlemissin beni olsun ben her halukarda seviyorum seni
Ğþ
Hadi insAllah canım ne güzel sen orucunu da tutuyorsun bende başlayim diyorum artık haftaya insAllah

:) ben seni hatırladım o zmn da konuşmuştuk seninle

Bir yerden baslamak lazimdi cnm cocuklardan 90 gunum var oncekilerden bahsetmiyorum bile

Alta ses gitmez mi kuzu?

Mantarıda çok severim ❤

Yok cnm cok ses yapmiyor yani bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…