Hepfitim bende seni beğeniyorum
Kramp gibi oldu sanki bekliyorum geçicek zaten
Bence menun bugun dahada guzel olmus cnmIyi geceler kizlar
Sahurda izgara tavuk ve salata
Iftarda 1 kase yogurtlu bugday corbasi, 1 kase bamya, 1 kase kozlenmis patlican yogurtlamasi
Ara sade nescafe
Eki Görüntüle 2237409
Eki Görüntüle 2237408
Gecmis olsun kuzum.
Simdi nasil oldun?
İştahım cok fazla kendimi biseyler yemeden durduramıyorum sanki fazla ac kalmış hissiyati oluyor snrm simdilik boyle başladım insAllah eksileri gormeye baslarsam cok daha dikkat edicem haklsn aslinda bklm yavas yavas taniycam iyice vücudumu bi de su fazla içemiyorum icebilsem daha dolu hissedicem kendimiSabah ekmek, 2 arada galeta, aksam hem patates hem bulgur bana biraz fazla gibi geldi. Arada galetalari cikarip aksamda patatesi cikarirsak bence daha iyi olurdu. (Yanlis anlama sakin cnm bunlar benim fikirlerim sen kendi vucudunu metobolizmani daha iyi tanirsin sadece farkli bir bakis acisiyla degerlendirmek istedim.) 50 dk yurumussun zaten 3 mile de yaptiysan tafindan yenmez. Masallah. Ben bu ara spora adapte olamiyorum. Bu arada kizlari yatirinca ben de orgu ordum.
Sen baslada neyle baslarsan basla farketmezonu yapamayanlarda var. (Ben)
Kizlar insallah alinip gucenmemissinizdir. Motivasyonumuz artsin diye nacizane yorumlarda bulundum. Lutfen benim hatalarimi da soyleyin ki su andaki en buyuk eksikligimin sporsuzluk oldugunun farkindayim
Tesekkur ederim cnmBence menun bugun dahada guzel olmus cnm
Geçti iyiyim şükür yarının yemeklerini hazırlıyodum aklım dağılsın diye ne ironi ama :))
Doğradım sabah ocağa koyarım.
Aklıma sen geldin hasibe :)
İştahım cok fazla kendimi biseyler yemeden durduramıyorum sanki fazla ac kalmış hissiyati oluyor snrm simdilik boyle başladım insAllah eksileri gormeye baslarsam cok daha dikkat edicem haklsn aslinda bklm yavas yavas taniycam iyice vücudumu bi de su fazla içemiyorum icebilsem daha dolu hissedicem kendimi
Yok alınmıyorum ben aksind eksiklerimin soylenmesi guzel benj daha motive ediyor
Canim vala eksileri gormeden bile spor olayi insani cok bi motive ediyor bana gore yürüyüş yaotiktan sonra fazla kalorili seyleri yemeye daha cok uzak kaliyorum o kadar yürüyüş bosa mi die bi yerde başlamak gerekiyor insAllah olacak
Bi de bak hatrlattign da iyu oldu sincik ben bi video izleyerek yapiorum tek Yürüyüşle 300 Kalori Yakıyoruz başlıklı adim sayar uygulaması yukledkm telefonda da 300 kalori yakmis gözüküyor adima gore dogru mu ki bi gun icin yeterli mi ki bi de hic spor salonh vs gitmedim ben.... Kosu bandinda varmis ne guzel kiz basla hemenKosu bandini ilk aldigimda o kadar yuruyup yoruluyorum yaktigim kalori 250 - 300. O zamanlar marketten bir sey alacagim zaman kalorisine bakip ne kadar yurumem gerektigini dusunuyordum sonra almaktan vazgeciyordum.
Bi de bak hatrlattign da iyu oldu sincik ben bi video izleyerek yapiorum tek Yürüyüşle 300 Kalori Yakıyoruz başlıklı adim sayar uygulaması yukledkm telefonda da 300 kalori yakmis gözüküyor adima gore dogru mu ki bi gun icin yeterli mi ki bi de hic spor salonh vs gitmedim ben.... Kosu bandinda varmis ne guzel kiz basla hemen
Oh daha ne olsun gülüm zaten menülerin maşallah çok iyi gidiyor sporda eklendiğinde süper olacakKosu bandim var ama bozuk hata veriyor. Esim yapmaya calisiyor (elektronikci olur kendisi) bir parca siparis etmis persembe gelir herhalde dedi. Beklemedeyim bakalim. O da olursa kacacak yerim kalmaz. Kizlari yatirinca en az yarim saat yururum. Insallah.
Oh daha ne olsun gülüm zaten menülerin maşallah çok iyi gidiyor sporda eklendiğinde süper olacak
Kosu bandim var ama bozuk hata veriyor. Esim yapmaya calisiyor (elektronikci olur kendisi) bir parca siparis etmis persembe gelir herhalde dedi. Beklemedeyim bakalim. O da olursa kacacak yerim kalmaz. Kizlari yatirinca en az yarim saat yururum. Insallah.
Hadi insAllah canım ne güzel sen orucunu da tutuyorsun bende başlayim diyorum artık haftaya insAllahKosu bandim var ama bozuk hata veriyor. Esim yapmaya calisiyor (elektronikci olur kendisi) bir parca siparis etmis persembe gelir herhalde dedi. Beklemedeyim bakalim. O da olursa kacacak yerim kalmaz. Kizlari yatirinca en az yarim saat yururum. Insallah.
:) ben seni hatırladım o zmn da konuşmuştuk seninleFit mutlu anne seni çok hatırlamadım ama adında yabancı değil :)
Olur bonuscan niye olmasınHerkes şahlanmışken grup yapayım mı yeniden?
Sezenleri ve Yıldızları yarıştıralım mı?
Baştan söylim etiket yaparken unutacağım kişiye sevgilerimi gönderiyorum
E eboe
hergaf
ISILDURU
baharnaz
bengisu022
nisan34
@aijoo
Tgcervanne0133
Hepfitim
Derin
y.o.l.c.u
60kiloyum
74FRIDA
Ak kelebek
huzurunmeraklisi
maralgozlu
M Muhfamus
Valla yok gibii unuttuğum
maralgozlu seni merak ediyorum nerelerdesin acaba?
Alta ses gitmez mi kuzu?
Yemeği sormuşsun kendime kereviz yapıyorum 3 gün yiyeceğim inş ben yiyorum sadece.
Kuru fasulye var bide :) ben ikisinden de yiyebilirim.
Mantarıda çok severim ❤
Herkes şahlanmışken grup yapayım mı yeniden?
Sezenleri ve Yıldızları yarıştıralım mı?
Baştan söylim etiket yaparken unutacağım kişiye sevgilerimi gönderiyorum
E eboe
hergaf
ISILDURU
baharnaz
bengisu022
nisan34
@aijoo
Tgcervanne0133
Hepfitim
Derin
y.o.l.c.u
60kiloyum
74FRIDA
Ak kelebek
huzurunmeraklisi
maralgozlu
M Muhfamus
Valla yok gibii unuttuğum
maralgozlu seni merak ediyorum nerelerdesin acaba?
Bulamiyorum of hasibe ya
Hadi insAllah canım ne güzel sen orucunu da tutuyorsun bende başlayim diyorum artık haftaya insAllah
:) ben seni hatırladım o zmn da konuşmuştuk seninle
Ben çok iyiyim canım benim teşekkür ederim,özlettin kendini..umarım sende de herşey yolundadır..he diyetimi sorarsan zıvanadan çıkmış durumdayım
Alta ses gitmez mi kuzu?
Yemeği sormuşsun kendime kereviz yapıyorum 3 gün yiyeceğim inş ben yiyorum sadece.
Kuru fasulye var bide :) ben ikisinden de yiyebilirim.
Mantarıda çok severim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?