- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Gunaydinnnnn
Bulamiyorum
Hasibe emek verince nasil oluyorun resmini koymusun cnm
Cok sevindim hayirli olsun 9 lar
Insallah kisa surede ondanda kurtulursun
wayyysss inşallah en güzelinden bi foto görürüz inşallah
Hg hsb ne ula o kadar mı üşendiniz yazmaya
Canım arkadaşlarım nasilsiniz hepinizi cok özledim. 14. Haftaya geldim bebeğimle şükür. mide bulantısı ve 2 öğün 3 ara ogunle kilo almadm hatta şuan 81 kiloym hep organik faydalı yemekler pesindym. Inşallah en fazla 8 10 kilo alarak tamamlrm. Bana onernz olursa sevinirim şu icemeyrm bu arada;(
Inşallah canım tek istgm sağlıklı olması göstermedi geçen hafta 1 ay sonra kontrl dedi bekliycemTesekkur ederim cnm insallah
Insallah cnm. Acaba kilo verince bikah tazelesekte sana gelip foto mu cekilsek. Muhtesem cekimler yapiyorsunuz.
Usengec oldugumuzdan obez olduk zaten bonusum
Boyle saglikli beslenmeye devam et cnm. Insallah sikintisiz bir ebelik gecirip sagsaglim kavusursunuz bebene. Cinsiyeti ne bu arada (saglikli olsun o yeter ama merak iste) isim dusundunuz mu.
Ve harikasın gelmiş 2 li rakamlar
Inşallah canım tek istgm sağlıklı olması göstermedi geçen hafta 1 ay sonra kontrl dedi bekliycemkız olursa Alessia erkek olursa Leon olacak 5 yıl önceden eşimle karar vermstk
Tesekkur ederim cnmVe harikasın gelmiş 2 li rakamlar
Canım biz seninle 2019 bekle bizi grubndyz sanırım ordanAllah allah isimler bir yerden bildikgeliyor ama acaba nerden
Tesekkur ederim cnm
Aslnda bulantdan yiyemyrm da 2 öğün de mümkün oldukça dogal yiyrm ki şifa olsun kuzuma teyzesiPiaLeon hoşgeldin ❤
Sağlıkla doğur inş çok kasma doğal yiycem diye :)
cok demedim ama cocugu hergun birakacak insan aramak zor. birde haftasonu kurs icin zaten birakiyorum ya, haftalik 150 baslangic icin iyi benceAmine Busra takılma rakamlara genç sen zaten dr kontrolünde olucaksın bi dahaki tahlilde nasıl inicek o yüksek olanlar bak gör.
Spor konusuda 150 dk çok değil bebem sen bizden gençsin bi alıştın mı daha duramazsın.
Her gün yarım saatten 6 gün 180 dk zaten.
1 günde off oluruz.
Ha beni kesmez her gün 45 dk yaparım diyosan 6 gün için 270 yapar.
Daha 24 yaşındayım 1 saat yaparım dersen 60×6= 360 dk yapar.
Şu an bi aydınlanma geldi dimi?
Gelmediyse aşağıda gelir.
Aslnda bulantdan yiyemyrm da 2 öğün de mümkün oldukça dogal yiyrm ki şifa olsun kuzuma teyzesinasip olursa ilk olck ya ondan belki de
cok demedim ama cocugu hergun birakacak insan aramak zor. birde haftasonu kurs icin zaten birakiyorum ya, haftalik 150 baslangic icin iyi bence
morallerim bernat. sabah 102.3 gordum. tahlillerime baktim felaket
Kız ben takıldım sana güler dedim okuyunca :)
Çocuğu bırakmadan evde yapmayıda dene olurmu? Çocuk meselesini iyi bilirim.
Bi gün dışarı çıkıyosan bi gün evde yap bende öyle yapıcam inş.
Dışarda asfaltta yürümek dize daha çok baskı yapıyormuş yürüyüş parkurunda yürünmüyorsa eğer.
Ben hep diyorum evde 1 saat lesli yapsam tabanlarım ağrımaz dışarda yarım saat yürüyim ertesi güm ayaklarım acıyo.
Bilimsel gerçekliğini okuyunca hak verdim kendime.
vucudumda ki degisik zamanlar da gordugum morarmalar icin gittim dra. ve sonuclar boyle cikinca gerildim. hayirli haberler alirim insallah
Hangimizin ki iyi zaten bozma daha moralini sorunumuzu kabul edelim çözelim napcaz başka
Sen hepimizden güzel sonuç alırsın daha tazesin bizden
vucudumda ki degisik zamanlar da gordugum morarmalar icin gittim dra. ve sonuclar boyle cikinca gerildim. hayirli haberler alirim insallah
nutsil markasının kinoa ezmesi. yulaf ezmesi gibi.kinoayi biliyorum pisirip yiyorumda ama ezmesi nasil oluyor hic duymadim. Dun de dikkatimi cekti aksam 2 kasik tahin yiyorsun barsak problemi icin mi? Acaba onu oglen menune mi alsan. Direkt yag aliyorsun cunku yatana kadar onu yakamayabilirsin
bugün acele olarak magnezyum sülfat aldım canım. sabah onu içeceğim. korktum artık. miyomlarda büyüdü ya benim. acaba bağırsağa aşırı baskı yaptı tıkadı mı dedim. moralim çok bozuktu bugün. inan sebze salata da yiyorum tık yok nasıl birşey anlamadım.Fulya sabah kaynar sicak suya 1 limon sikip cay gibi ic cnm faydasi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?