Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnnnn

Bulamiyorum
Hasibe emek verince nasil oluyorun resmini koymusun cnm

Cok sevindim hayirli olsun 9 lar
Insallah kisa surede ondanda kurtulursun

Tesekkur ederim cnm insallah

wayyysss inşallah en güzelinden bi foto görürüz inşallah

Insallah cnm. Acaba kilo verince bikah tazelesekte sana gelip foto mu cekilsek. Muhtesem cekimler yapiyorsunuz.

Hg hsb ne ula o kadar mı üşendiniz yazmaya

Usengec oldugumuzdan obez olduk zaten bonusum

Boyle saglikli beslenmeye devam et cnm. Insallah sikintisiz bir ebelik gecirip sagsaglim kavusursunuz bebene. Cinsiyeti ne bu arada (saglikli olsun o yeter ama merak iste) isim dusundunuz mu.

Inşallah canım tek istgm sağlıklı olması göstermedi geçen hafta 1 ay sonra kontrl dedi bekliycem kız olursa Alessia erkek olursa Leon olacak 5 yıl önceden eşimle karar vermstk

cok demedim ama cocugu hergun birakacak insan aramak zor. birde haftasonu kurs icin zaten birakiyorum ya, haftalik 150 baslangic icin iyi bence

cok demedim ama cocugu hergun birakacak insan aramak zor. birde haftasonu kurs icin zaten birakiyorum ya, haftalik 150 baslangic icin iyi bence

Kız ben takıldım sana güler dedim okuyunca :)
Çocuğu bırakmadan evde yapmayıda dene olurmu? Çocuk meselesini iyi bilirim.

Bi gün dışarı çıkıyosan bi gün evde yap bende öyle yapıcam inş.

Dışarda asfaltta yürümek dize daha çok baskı yapıyormuş yürüyüş parkurunda yürünmüyorsa eğer.
Ben hep diyorum evde 1 saat lesli yapsam tabanlarım ağrımaz dışarda yarım saat yürüyim ertesi güm ayaklarım acıyo.
Bilimsel gerçekliğini okuyunca hak verdim kendime.

evet ama evde hep bir erteleme oluyor iste olmasa. dun kac dk yurudum bakmamisim hastaneye yuruyerek gittim. sonuc gostermeye giderken dk tutcam

Hangimizin ki iyi zaten bozma daha moralini sorunumuzu kabul edelim çözelim napcaz başka

Sen hepimizden güzel sonuç alırsın daha tazesin bizden
vucudumda ki degisik zamanlar da gordugum morarmalar icin gittim dra. ve sonuclar boyle cikinca gerildim. hayirli haberler alirim insallah

kinoayi biliyorum pisirip yiyorumda ama ezmesi nasil oluyor hic duymadim. Dun de dikkatimi cekti aksam 2 kasik tahin yiyorsun barsak problemi icin mi? Acaba onu oglen menune mi alsan. Direkt yag aliyorsun cunku yatana kadar onu yakamayabilirsin
nutsil markasının kinoa ezmesi. yulaf ezmesi gibi.
tahini açlık hissetmeyeyim diye yiyorum. ertesi gün öğlene kadar tutuyor beni. çifte kavrulmuş kepekli tahin benimkisi.

Fulya sabah kaynar sicak suya 1 limon sikip cay gibi ic cnm faydasi oluyor
bugün acele olarak magnezyum sülfat aldım canım. sabah onu içeceğim. korktum artık. miyomlarda büyüdü ya benim. acaba bağırsağa aşırı baskı yaptı tıkadı mı dedim. moralim çok bozuktu bugün. inan sebze salata da yiyorum tık yok nasıl birşey anlamadım.
inşallah magnezyum sülfatın faydasını görürüm.

iyi akşamlar kızlar

sabah
1 kupa yeşil çay
sade Türk kahvesi

öğlen 13.15
3 adet pankek (içinde 1 yumurta, hellim peyniri, 1 yk kinoa ezmesi, maydanoz)
1,5 kk keçi peyniri
domates, yeşil biber, yeşillik
7 zeytin

aralarda
1 kupa yeşil çay
sade Türk kahvesi

akşam 19.15
fırında 5 köfte
fırında 1/2 patates
cibes salatası

yatana kadar 2,5 lt su
şimdi 1 kupa kabuk tarçın çayı

30+20=50 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…