Yok hamileymisAtladım yazamadim bonusta yazmis bebeğimi olmus benmi yanlis anladim
Ama bu sefer diyetisyene kusmeden devam et :)))
2 gundur aksamlari tahin yemiyorsun. Oglene kadar aclik durumun nasil oluyor? Tahinsiz alisabildi mi vucudun?
Haftalık sonucuna odaklan fulya kabızlığın çok zor biliyorum inş geçer ama bak dikkat ettin mi gidiyor.
Haftaya 80 altındasın garanti.
Son zamanlarda ki fulya 2 gün yapıp bırakıyodu şimdiki fulya kontrollü dikkatli ve bırakmıyor.
Bu herşeyden önemli.
Kiz devlet sirrimi :)) niye bildirim yapmiyon
Hepimiz geri aldik iste
Benim gibi 20 kusur kilo almamisindir
Neden baharcim nooldu ?
Keyifsiz gibisinde aynı zamanda ..
Anlatmak istersen buradayız
Ayrıca seni çok seviyorum bil bunu
Yok hamileymis
diyetistene trip atan bahar
baharnaz hamilemiymiş ayyy ayyy
uzulecek kadar fazla degilmis cnmYok kiz 93.50 yani 6 kilo aldim ama sanki 16 kilo almis gibi hissediyorum
Sivi kurallarinida uyuyormusun cnmsaol bonusum inşallah öyle olur. inan 79 u ucundan bile olsa görecektim bu hafta. olmadı ona üzüldüm. bağırsak ne kadar önemli bir organ. wc olmayınca resmen vücut tıkandı.
öğlene kadar rahat duruyorum canım. hatta dün akşam sadece sebze yememe rağmen bugün 14.30 da yedim ilk yemeğimi. tahini yiyip yememem sorun olmuyor.
Sivi kurallarinida uyuyormusun cnm
Bide bakliyat unlari dahil hepsi yasakmis ya
Yulaf ezmesi vs. Bunlara dahil degilmi
İyi akşamlar
Kilo bildirimini unuttum,yedim ictim aklima geldi. Yarın ac bir haldeyken yazayim şoka girmemek icin
Ne güzel motive olmuş arkadaşlar var gıptayla takip ediyorum onları,ben ise iştahımı dizginlemek icin çok zorlaniyorum. Her gün baslayıp her gün bozuyorum, tartıya bile cikmak aklima gelmiyor, diyet motivasyonu gerek bana,bir yerlerden çıkıp gelse ya,bahar da geliyor,canlanma(k)m lazım
Gecen konusu gecince ben yaptigini dusundum :))Mefkurem sivi kurallarina uyuyormusun dediginde caktim geliba.60kiloyum sen de mi yitik sifanin seviyelerini yapiyorsun. Kacirmisim ben onu galiba. Bende beslenme sistemini anlamaya calisiyorum.
Geçen hafta 105.3
Bu hafta 106
Fark -700
Yüzde %-0.66
Niye artıdayım bilmiyorum bu hafta bir türlü eksiye geçemedim yağ hücrelerim su tutmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?