Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol bonusum inşallah öyle olur. inan 79 u ucundan bile olsa görecektim bu hafta. olmadı ona üzüldüm. bağırsak ne kadar önemli bir organ. wc olmayınca resmen vücut tıkandı.

Kiz devlet sirrimi :)) niye bildirim yapmiyon
Hepimiz geri aldik iste
Benim gibi 20 kusur kilo almamisindir

Yok kiz 93.50 yani 6 kilo aldim ama sanki 16 kilo almis gibi hissediyorum

Neden baharcim nooldu ?
Keyifsiz gibisinde aynı zamanda ..

Anlatmak istersen buradayız
Ayrıca seni çok seviyorum bil bunu

Kilolu halim canim ya

Ayy hadi insallah sağlıkla gelsin bebeği

diyetistene trip atan bahar

Yok daha yarin atmiycam insallah bonusum

baharnaz hamilemiymiş ayyy ayyy

Kiz yok ben degil cydnz

saol bonusum inşallah öyle olur. inan 79 u ucundan bile olsa görecektim bu hafta. olmadı ona üzüldüm. bağırsak ne kadar önemli bir organ. wc olmayınca resmen vücut tıkandı.
Sivi kurallarinida uyuyormusun cnm

Bide bakliyat unlari dahil hepsi yasakmis ya
Yulaf ezmesi vs. Bunlara dahil degilmi

Sabah 12.00
2 yağda yumurta
1 çay tabağının ortası kadar poğaça
1 kurabiye ( dayanamadım Karataya hiç uygun değil)
Peynir zeytin
Domate1 dilim elma

Ara 17.00
1 fincan kahve

Akşam 18.45
Izgara tabağı ( 1 pirzola 3 köfte 1 köfte büyüklüğünde tavuk )
Salata

Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş

İyi akşamlar
Kilo bildirimini unuttum,yedim ictim aklima geldi. Yarın ac bir haldeyken yazayim şoka girmemek icin
Ne güzel motive olmuş arkadaşlar var gıptayla takip ediyorum onları,ben ise iştahımı dizginlemek icin çok zorlaniyorum. Her gün baslayıp her gün bozuyorum, tartıya bile cikmak aklima gelmiyor, diyet motivasyonu gerek bana,bir yerlerden çıkıp gelse ya,bahar da geliyor,canlanma(k)m lazım

öğlene kadar rahat duruyorum canım. hatta dün akşam sadece sebze yememe rağmen bugün 14.30 da yedim ilk yemeğimi. tahini yiyip yememem sorun olmuyor.

Sivi kurallarinida uyuyormusun cnm

Bide bakliyat unlari dahil hepsi yasakmis ya
Yulaf ezmesi vs. Bunlara dahil degilmi

Mefkurem sivi kurallarina uyuyormusun dediginde caktim geliba. 60kiloyum sen de mi yitik sifanin seviyelerini yapiyorsun. Kacirmisim ben onu galiba. Bende beslenme sistemini anlamaya calisiyorum.

Aynen böyleyim
suan canim yataktan çıkıp atıştırmak istiyo
Ama çikmiycam koca göbeğimi kaldıramıyorum

Mefkurem sivi kurallarina uyuyormusun dediginde caktim geliba. 60kiloyum sen de mi yitik sifanin seviyelerini yapiyorsun. Kacirmisim ben onu galiba. Bende beslenme sistemini anlamaya calisiyorum.
Gecen konusu gecince ben yaptigini dusundum :))

Günaydın
Kilo bildireyim üzülerek
Gecen hafta 98.5
Bu hafta 99
Fark +500
E eboe
Bonus şarkı icin tesekkürler canım

Ablacımm üzülme sakın o 99 yeniden iner 94 lere ordan da 89 lara inşallah yeter ki sen iyi ol umudunu sakla kaybetme

Kendi üstüne gitme hepimizin böyle dönemi oluyo çırpındıkça batıyor gibi hissediyoruz hatta aynen öyle oluyoruz.
Ne yapalım bizim zayıflığımız da bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…