Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
Cuma 82
Bugün 80.8
Fark -1.2

Çok diyorum tabiki ama yine mutsuzum cuma 82 ydim. Geçen hafta da yazmıştım daha aşağı olmam gerek diye. Bu hafta da öyle oldu. Cuma 82 pazar sabahı 80.6 ydim. Pazartesi 81.2 çıktım. 1 haftadır wc yok. Çok moralim bozuktu. Vücudumu çok zora soktu. O günden sonra hep artı çıktım. Kilo vermem durdu. Dün magnezyum sülfat içtim. O bile tam olarak istediğim sonucu vermedi. Bugün yeniden içtim. Bugün ancak 80.8 i gördüm

Haftalık sonucuna odaklan fulya kabızlığın çok zor biliyorum inş geçer ama bak dikkat ettin mi gidiyor.

Haftaya 80 altındasın garanti.
Son zamanlarda ki fulya 2 gün yapıp bırakıyodu şimdiki fulya kontrollü dikkatli ve bırakmıyor.
Bu herşeyden önemli.

Yeni geldim eve simdi cocuklari yedirdim once sonra meryemi yedirip uyuttum. Kayinvalidemin dedigi gibi civ civli tavuk ac kalirmis anca sira bana geldi.

Bildirimlerden alinti yapamadim sabah saglik ocagina gitcem diye hemen bakip ciktim guzel kilolar verilmis tebrik ederim kizlar sizi. Iste sonunda topigimiz canlandi.
Beni tebrik eden arkadaslarimada cok tesekkur ederim. Insallah hep beraber vercez bu kilolari.
Simdi gidip bir seyler hazirlayayim kendime cok aciktim. Hatta cay da demleyeyim

Hayirli cumalar arkadaşlar

Geçen hafta 90.7
Bu hafta 90.0
Spor 90 dk

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum @HasibeG doksanlari görmene çok sevindim

Mefkurem yine yetisemedin banaa
Zaten 2 haftadir kotu gidiyorum

Biraz normal beslenip metobolizmami duzelteyim
2-3hafta sonra gecerim:)))

Hayirli cumalar arkadaşlar

Geçen hafta 90.7
Bu hafta 90.0
Spor 90 dk

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum @HasibeG doksanlari görmene çok sevindim

Mefkurem yine yetisemedin banaa

Tesekkur ederim cnm. Insallah bir daha 3 haneleri gormem.

Zaten 2 haftadir kotu gidiyorum

Biraz normal beslenip metobolizmami duzelteyim
2-3hafta sonra gecerim:)))

Wuuuhuuuuu rekabete kapismaya gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…