- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Oy bonusum bugün daha bir net anladimbki birakinca ipin ucuda kaciyor,insallah aksam itibariyle basliyacam tekrar
Ablacımm üzülme sakın o 99 yeniden iner 94 lere ordan da 89 lara inşallah yeter ki sen iyi ol umudunu sakla kaybetme
Kendi üstüne gitme hepimizin böyle dönemi oluyo çırpındıkça batıyor gibi hissediyoruz hatta aynen öyle oluyoruz.
Ne yapalım bizim zayıflığımız da bu
Keske spor yapsak,yedim ictim yine bolca
Insan verip geri alinca daha kotu hissediyorKendimi bir ton hissediyorum, hareketlerim kısıtlandı,giysilerim beni sıkıyor , acil dur demem lazım.
Sagol cnm hepimizin azmi daim olsun insallahOy bonusum bugün daha bir net anladimbki birakinca ipin ucuda kaciyor,insallah aksam itibariyle basliyacam tekrar
Keske spor yapsak,yedim ictim yine bolcaherkes senin gibi azimli degil, maşallah vsana
wayy güzel olmuş bu liste...eline sağlık bonusum...peki belli bi süre belirledinmi....❤ SEZENLER ❤
1-Bonus % 0
2-y.o.l.c.u % 0
3- @huzurunmeraklisi % 0
4- @Hepfitim % 0
5- @nisan34 % 0
6-60kiloyum % 0
7-bengisu022 % 0
8- @bi prenses annesi % 0
❤ YILDIZLAR ❤
1- @eboe % 0
2-Bulamiyorum % 0
3-Mefkurem % 0
4- @baharnaz % 0
5-hergaf % 0
6-Tgcervanne0133 % 0
7- @Muhfamus % 0
8-Ak kelebek % 0
ÖHÖÖ ÖHÖÖM !
Şu dk dan itibaren iki gruba ayrılarak yarışımız başlamıştır.
İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da yaza kadar sussun.
Herkes çok dikkat etmeli birimiz yerken birimiz aç durursa olmaz gönül bağımız var kul hakkına da giremeyiz zaten.
Sonuçtan da önemlisi bizim elimizden geleni yapmamız.
Yaparız niye yapmayalım şişman insan için yaz ayları ne kadar zor oluyor biliyoruz....
Bulamiyorum yıldızlara transfer oldun eboe çok para saydı sana
Zeynoyla sen aynı grupta olmazdı şuursuzca veriyosunuz ikinizde maşallah.
@bi prenses annesi
@Gulbe seker size sormadan ekledim ama isteyeceğinizi düşündüğüm için
@Muhfamus kuzum sende bi silkelen plynna ol yeniden.
Hepimizin küçük çocuğu var bi yere bırakmak mümkün değilse evde yapıcaksın sporunu.
Sivi kurallarinida uyuyormusun cnm
sıvı kurallarına uyuyorum zühalcim. onda sorun yok.Bide bakliyat unlari dahil hepsi yasakmis ya
Yulaf ezmesi vs. Bunlara dahil degilmi
evet canım seviyelere başladım Allahın izniyle.Mefkurem sivi kurallarina uyuyormusun dediginde caktim geliba.60kiloyum sen de mi yitik sifanin seviyelerini yapiyorsun. Kacirmisim ben onu galiba. Bende beslenme sistemini anlamaya calisiyorum.
sıvı kurallarına uyuyorum zühalcim. onda sorun yok.
un yemedim. yulaf ezmesi de yemedim. kinoa ezmesi benimki. o seviyelerde tam tane önemli. hazırlayan kişi bulgur deyip geçmiş. bulgur hem tam tane hem de glisemik indeksi düşük. ama tabi pirinç gibi tam tane olup glisemik indeksi yüksek karbonhidratlar olmaz.
ben tam tane haşlanmış kinoa yedim birşeyin içinde az miktarda. kinoa ezmesi de tam tanenin ezilmiş hali. yani un gibi küçük parçalara ayrılmamış. dolayısıyla glisemik indeksi yükselmemiş. yumurtayı öğle iş yerinde doğrudan yiyemiyorum her zaman. omlet yapamadığım için. ben de kinoa ezmesiyle pankek yapıyorum. arada yiyorum.
o kişinin 1. seviyede yapmak istediği şey glisemik indeksi düşük ve de katkısız yiyecekler. tamamen karboyu kesmiyor. bulgur demiş geçmiş. insanlar onu bunu yemesinler diye. bulgur yeter diyor yani size. ben zaten tam tane olmak şartıyla bulgur, kinoa ve karabuğday olabileceğini düşünüyorum. maksat kan şekeri yükselmesin.
evet canım seviyelere başladım Allahın izniyle.
inşallah canım. Allah büyük.Allah yardimcin olsun cnm insallah basarabilirsin
Evet bonus can+0.7 dimi gülbiş
Eline sağlık canım❤ SEZENLER ❤
1-Bonus % 0
2-y.o.l.c.u % 0
3- @huzurunmeraklisi % 0
4- @Hepfitim % 0
5- @nisan34 % 0
6-60kiloyum % 0
7-bengisu022 % 0
8- @bi prenses annesi % 0
❤ YILDIZLAR ❤
1- @eboe % 0
2-Bulamiyorum % 0
3-Mefkurem % 0
4- @baharnaz % 0
5-hergaf % 0
6-Tgcervanne0133 % 0
7- @Muhfamus % 0
8-Ak kelebek % 0
ÖHÖÖ ÖHÖÖM !
Şu dk dan itibaren iki gruba ayrılarak yarışımız başlamıştır.
İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da yaza kadar sussun.
Herkes çok dikkat etmeli birimiz yerken birimiz aç durursa olmaz gönül bağımız var kul hakkına da giremeyiz zaten.
Sonuçtan da önemlisi bizim elimizden geleni yapmamız.
Yaparız niye yapmayalım şişman insan için yaz ayları ne kadar zor oluyor biliyoruz....
Bulamiyorum yıldızlara transfer oldun eboe çok para saydı sana
Zeynoyla sen aynı grupta olmazdı şuursuzca veriyosunuz ikinizde maşallah.
@bi prenses annesi
@Gulbe seker size sormadan ekledim ama isteyeceğinizi düşündüğüm için
@Muhfamus kuzum sende bi silkelen plynna ol yeniden.
Hepimizin küçük çocuğu var bi yere bırakmak mümkün değilse evde yapıcaksın sporunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?