Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutlu pazarlar kızlarrr
haftasonu hepimiz kahvaltıyı da öğlen yemeğini de akşam yemeğini de özenerek yiyoruz yıllardır. tabi miktar ve çeşit kaçıyor. diyet kapsamında bu orantıyı ayarlayabilmek ama aynı zamanda da zevkle yemek için sağlıklı malzemelerle biraz özenerek güzel seçenekler ortaya çıkarabiliriz. inanın isteyince oluyor
mesela ben bugün sabah-öğle öğünüme şahane bir omlet hazırladım. içeriği çok güzeldi. başka birşey aramadım.

İyi akşamlar
Bugünlük yeme işini tamamladim
Bugün
Saat 9.00
İki bardak su ve ilaclarin alimi
10.00 da bkir türk kahvesi ve bir hurma
Saat 12.00
Bir iki ceviz
Peynir,zeytin,kasarli tereyagli mantar,3 kofte,bir kepce mercimek corbasi( biraz karisik bir kahvalti ooldu)

Aralarda bitki caylari ve kahve

Akşam 18.00
Bir tabak ispanak,bir kepçe corba,2 kofte,bir avuç cekirdek,yarim dilim ekmek

Su 2 litre bitti
Spor yok
İlk gün bu kadar becerebildim,olmus mu sizce

Sabah: omlet (2 yumurta, maydanoz, dereotu, 2 yk lor, 1.5 kapya biber), 5 cerry domates, 7 zeytin, cay

Ogle: 5yk musli, 1 sb sut

Ara: filtrekahve

Aksam: 1 kase havuc corbasi, 1 tabak ispanak yemegi, 1 kase yogurt(yarisini yiyemedim)

Ara: kayisili form cayi (su an iciyorum)

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-24-19-56-20.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2019-02-24-16-48-52.webp
    16 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2019-02-24-14-56-51.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2019-02-24-12-06-14.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 18
iyi akşamlar kızlarrr

sabah
1 kupa yeşil çay

öğlen 12.45
2 küçük yumurtadan omlet (içinde istiridye mantarı, kara lahana, mıhlama peyniri, acı pul biber)
birkaç dilim domates ve yeşil biber

aralarda
2 kupa yeşil çay

akşam 19.15
tavuk
zeytinyağlı pırasa
brokoli salatası

yatana kadar 2 lt ye yakın su

2 mil leslie

Sabah 11.45
Kıymalı yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
2 dilim Ayva

Akşam 19.30 dışardan geldik
1 kepçe yoğurt çorbası
6 çiğ köfte (bunda sıkıntı yok bulgur hakkım olarak )
İşte vuruş 1 tane çiğ köfte lavaşı yedim

Su 2.5 lt
Spor yapamadım

Hayırlı geceler
Annemle babam ufak bi tatile gitmişlerdi abimlerin yanına tekirdağ bursa falan. Geldiler bendelerdi haftasonu giremedim pek. Çok kaçamağım olmasa da iyi değildi, artı olarak yansıdı bu sabaha. Yine toparlayacağım inşallah. Bursadan kestane şekeri getirmişler çok severim yedim ben de napim.

Bugün kızım biraz dengesiz uyudu, hala ayakta hiç uyku yok gündeminde. Ben de yorgunum, uykusuzum bakalım kaçta uyur.

Yeni gruplarımız hayırlı olur inşallah..

y.o.l.c.u kuzum çok seviniyorum senin adına maşallah sana..

hergaf baharnaz karamsar olmayın, düştüysek kalkarız

Yıldızların kaptanı Bulamiyorum olmalı bence. Kabul edenler, etmeyenler, kabul edilmiştir

Ben senin kaptanligindan memnundum cnm. Hem boylece kendinde daha hirsli olursun.

Iyi geceler gec olsa da bugünün menüsünü yazaym
Kah (saat9.30)2h.yumurta sal.15zeytin biraz da kızımın kalan yumurtası yogurt yarm elma

(12de)bikac catal yumurta zeytin yarm köz biber yogurt(misafirm vardı kah hazırlayınca yiyormus gibi yaptm)

Saat15) 5 corba kasgi bulgur pilavi tavuk ayran 1tbk köz patlican

Saat 19. Kv de deydm yarm kase kurufasulye. 6 7 sarma 3.4 küçük dolma (hepsi bi tabak kadardi)salata tursu
Ayran

Bugün 1.5 litreye yakın su ictim.3 mile leslieyaptm.hesapta yokkken iki ogün bulgur yedim.yarın aksama sebze yiyerek dengelemem lazm.dolapta kalan yufkami da sarıp buzluga attm.tehlikleli şeyler gözümün onunde olmasin demi??yarına daha iyi olur ins

Masallah canm.tebrik ediyorum süper verdin.bu defa kacla başladın ne kadar sürede verdin?gercekten azmini kutluyorum.

sağol canım..110la başladım.5.5 ayda 30 kilo gitti..

neyi nasıl anlatayım çokta bilemedim şuan ama en önemlisi başta ettipim sağlam niyet sonra olmazsa olmaz bikaç kuralı uygulamak gerisi çorap söküğü gibi geldi...ilk haftam zor oldu çünkü nerdeyse çiğnemeden yutmaya ve yemek esnasında aşırı su tüketmeye çok alışmışım meğer o hafta anladım...nezaman uzun çiğnemeye başladım daha az yemekle doydum...bide o hafta çiko krizlerim falan oldu sonra atlattım...ama 2buçuk ayda en çok meyve yemeyi özledim onada 4.seviyede başladık ozamana kadarda hurma vardı o kurtardı durumu...beni çok yoran sağlık sıkıntılarım vardı oyüzden özellikle sağlıktı niyetim ikincş olarak kilo her ikisindede faydasını gördüm seviyelerin...bana asıl diyet şimdi başlıyo...grupla kesinlikle başlamalısın eminim bu sefer sonuna kadar gidebilirsin...birde sen çalışıyosun sabah erken kalkıyosundur kahvaltı saatini kendine uyarla 12.30 olmak zorunda değil 11 12 arası olsun yada 10 11 gibi...erken kalkınca öğleyi beklemek eziyet olur vede erken bıktırır bence...gündüz vakit bulamadım bu saattede çok konuştum şuan aklıma başka bişey gelmiyo sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum inş....

Tunaydiinn

Masallah cnm kt yide atlatmissin. Tebrik ederim seni

Sağol canım

y.o.l.c.u masallah canım ya 7 leride gördün ya artık tamamsin çok sevindim senin adına

Sağol canım biraz daha yolum var ve en önemlisi koruyabilmek inş onuda başarabilirim...

canım hayırlı olsun. çok sevindim
teşekkürler canım

sağol tatlım bende çok mutluyum ama böyle eksik hissediyorum artık beraber eksilelim lütfen...

Selamün Aleyküm
Hayırlı sabahlar...
Ben bugün itibariyle 79.9 kilo ile kt yi tamamlamış bulunuyorum...daha yolum var ve önümüzdeki süreçtede desteklerinizi bekliyorum...
Cok tebrikler cnm masallahin var

Hedefin kacti
Bundan sonra ayni sekildemi devam edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…