Hafta sonu ipleri bi türlü toparlayamıyorum yaa
Hafta sonu ipleri bi türlü toparlayamıyorum yaa
Zayıflığımız bu zaten kahvaltıyı kaçırdıysan bu mutsuzluğunu sadece onu telafi ederek geçirebilirsin.
Bende aynı durumdayım hasibelere yenilemeyiz lan ilk haftadan
Masallah cnm ins. Basarirsin
Bencede bugdayda sikinti olmaz
❤ SEZENLER ❤
1-Bonus % 0
2-y.o.l.c.u % 0
3- @huzurunmeraklisi % 0
4- @Hepfitim % 0
5- @nisan34 % 0
6-60kiloyum % 0
7-bengisu022 % 0
8- @bi prenses annesi % 0
❤ YILDIZLAR ❤
1- E eboe % 0
2-Bulamiyorum % 0
3- @aijoo % 0
4-baharnaz % 0
5-hergaf % 0
6-Tgcervanne0133 % 0
7- @Muhfamus % 0
8-Ak kelebek % 0
Selamün Aleyküm
Hayırlı sabahlar...
Ben bugün itibariyle 79.9 kilo ile kt yi tamamlamış bulunuyorum...daha yolum var ve önümüzdeki süreçtede desteklerinizi bekliyorum...
mefkurem yok mu?
Sabah 11.45
Kıymalı yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
2 dilim Ayva
Akşam 19.30 dışardan geldik
1 kepçe yoğurt çorbası
6 çiğ köfte (bunda sıkıntı yok bulgur hakkım olarak )
İşte vuruş 1 tane çiğ köfte lavaşı yedim
Su 2.5 lt
Spor yapamadım
Hayırlı geceler
Annemle babam ufak bi tatile gitmişlerdi abimlerin yanına tekirdağ bursa falan. Geldiler bendelerdi haftasonu giremedim pek. Çok kaçamağım olmasa da iyi değildi, artı olarak yansıdı bu sabaha. Yine toparlayacağım inşallah. Bursadan kestane şekeri getirmişler çok severim yedim ben de napim.
Bugün kızım biraz dengesiz uyudu, hala ayakta hiç uyku yok gündeminde. Ben de yorgunum, uykusuzum bakalım kaçta uyur.
Yeni gruplarımız hayırlı olur inşallah..
y.o.l.c.u kuzum çok seviniyorum senin adına maşallah sana..
hergaf baharnaz karamsar olmayın, düştüysek kalkarız
Yıldızların kaptanıBulamiyorum olmalı bence. Kabul edenler, etmeyenler, kabul edilmiştir
Masallah canm.tebrik ediyorum süper verdin.bu defa kacla başladın ne kadar sürede verdin?gercekten azmini kutluyorum.
Canim maşallah,butün süreci ayrıntılı dinlemek isterim senden,on hazirlik olsun diye dikkat ediyorum grupla basliyacam ins bende,beni cesaretlendir emi,yapan birinden duymak motive eder beni,zira cevremizdekiler hep felaket tellalligi yapiyor,destegini esirgeme lutfen
Tunaydiinn
Masallah cnm kt yide atlatmissin. Tebrik ederim seni
y.o.l.c.u masallah canım ya 7 leride gördün ya artık tamamsin çok sevindim senin adına
teşekkürler canımcanım hayırlı olsun. çok sevindim
Hayırlı geceler
Annemle babam ufak bi tatile gitmişlerdi abimlerin yanına tekirdağ bursa falan. Geldiler bendelerdi haftasonu giremedim pek. Çok kaçamağım olmasa da iyi değildi, artı olarak yansıdı bu sabaha. Yine toparlayacağım inşallah. Bursadan kestane şekeri getirmişler çok severim yedim ben de napim.
Bugün kızım biraz dengesiz uyudu, hala ayakta hiç uyku yok gündeminde. Ben de yorgunum, uykusuzum bakalım kaçta uyur.
Yeni gruplarımız hayırlı olur inşallah..
y.o.l.c.u kuzum çok seviniyorum senin adına maşallah sana..
hergaf baharnaz karamsar olmayın, düştüysek kalkarız
Yıldızların kaptanıBulamiyorum olmalı bence. Kabul edenler, etmeyenler, kabul edilmiştir
Cok tebrikler cnm masallahin varSelamün Aleyküm
Hayırlı sabahlar...
Ben bugün itibariyle 79.9 kilo ile kt yi tamamlamış bulunuyorum...daha yolum var ve önümüzdeki süreçtede desteklerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?