Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaaaaa

O kadar msj alıntim gitti :)))) aslinda gitmedide bi türlü ekleyemiyorum

Hergaf sen gibi oldum

Bonus bende seviyorum seni

Adile naşit resmine aynı ben diye cvp vermiştim

9 dk da 1 dk koşan tugcemiydi minikpandami bilmiyorum ama kosu bandında sakin koşma
Bonus bi dost diye imzalamıştı bende bonusa katılıyorum eklemlerine cok zarar veriyorsun koşma lütfen ama istersen fazla yuru

Dizim ağriyi benimde bahar ve de dirseğim
Tahtada bişey keserken sızlıyo dirseğim.

İkisinide bir göstereyim dr bakim ne diycek spor konusunda da danışmış olurum dizim içün.

bugün kahvaltı günüydü diyebilirim..
sabah ve aksam kahvaltı yapıldı..
1 de yesil elma..
yürüyüş yapılacak 30 dakika.

Benimki baya amele menüsü senin yanında.
Hani ekmek arası çok yerler ya o açıdan benzedim

Temizliğe başlamıştım ufaktan eşim biraz rahatsızdı oda kaldı ortada öyle. Kafamı dağıtacaktım sözde.

Yarın sabah erken başlamam lazım sporda var.

Sabah 11.00
5 dilim sucuk ile 2 yumurta
Peynir zeytin
Taze biber domates
2 dilim ayva
10 çiğ badem 10 çiğ fındık

Ara 17.00 kahve

Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak saç kavurma
Salata
Soda

Su 2.5 lt
Spor 25 dk yürüyüş

yavrum biz kadınız yeter ki canımız iştesin herşeyi yaparız.. sende yarın temizligide yaparsın,sporunu da,yemeğini de,minnaklara bile vakit kalır.. bak ben seninle birlikte hareket edecez diye daha isteklendim hadi yarından itibaren başka bonus görmek istiyorum

M

Minnoşum zorlamadan koşuyordum zaten ama koşuyu kaldırdılar ağırlıklara geçtim zaten ama koşmak çok keyifli zor olsada ya

Canımsın ya

Yapıcam inş. Hafta içi 3 gün gidiyorum ders çok hafif değil baya çalıştırıyor hoca. Haftasonu mutlaka ek yapmam lazım.

Hareketleri yapabilsem bile dizlere yük biniyor tabi dr onu sorucam işte. Annem çekiyo hala dizinden gözümüz korktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…