- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Afiyet olsun canımbugün kahvaltı günüydü diyebilirim..
sabah ve aksam kahvaltı yapıldı..
1 de yesil elma..
yürüyüş yapılacak 30 dakika.
Yaaaaaa
O kadar msj alıntim gitti :)))) aslinda gitmedide bi türlü ekleyemiyorum
Hergaf sen gibi oldum
Bonus bende seviyorum seni
Adile naşit resmine aynı ben diye cvp vermiştim
9 dk da 1 dk koşan tugcemiydi minikpandami bilmiyorum ama kosu bandında sakin koşma
Bonus bi dost diye imzalamıştı bende bonusa katılıyorum eklemlerine cok zarar veriyorsun koşma lütfen ama istersen fazla yuru
bugün kahvaltı günüydü diyebilirim..
sabah ve aksam kahvaltı yapıldı..
1 de yesil elma..
yürüyüş yapılacak 30 dakika.
yavrum biz kadınız yeter ki canımız iştesin herşeyi yaparız.. sende yarın temizligide yaparsın,sporunu da,yemeğini de,minnaklara bile vakit kalır.. bak ben seninle birlikte hareket edecez diye daha isteklendim hadi yarından itibaren başka bonus görmek istiyorumBenimki baya amele menüsü senin yanında.
Hani ekmek arası çok yerler ya o açıdan benzedim
Temizliğe başlamıştım ufaktan eşim biraz rahatsızdı oda kaldı ortada öyle. Kafamı dağıtacaktım sözde.
Yarın sabah erken başlamam lazım sporda var.
Yaaaaaa
O kadar msj alıntim gitti :)))) aslinda gitmedide bi türlü ekleyemiyorum
Hergaf sen gibi oldum
Bonus bende seviyorum seni
Adile naşit resmine aynı ben diye cvp vermiştim
9 dk da 1 dk koşan tugcemiydi minikpandami bilmiyorum ama kosu bandında sakin koşma
Bonus bi dost diye imzalamıştı bende bonusa katılıyorum eklemlerine cok zarar veriyorsun koşma lütfen ama istersen fazla yuru
yavrum biz kadınız yeter ki canımız iştesin herşeyi yaparız.. sende yarın temizligide yaparsın,sporunu da,yemeğini de,minnaklara bile vakit kalır.. bak ben seninle birlikte hareket edecez diye daha isteklendim hadi yarından itibaren başka bonus görmek istiyorum
Evet yaa. Patlican ozellikle cok severim. Bezelye taze fasulye de ozledimyaz gelse de bezelye,fasulye,patlıcan falan yesek..yumurta yemekden resmen cücük cikartacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?