Gecmis olsun. Tabiki farkedilirsin farketmeyene emojilerin yerini bulamiyomSlm kizlar
Bugun cok yogundum gelemedim ama kacamak yapmadim. Hemen menu yazayim.
Sabah muzlu yulaf lapasi
Ogle 1 tabak haslama ( 1 baget biraz patates biraz havuc)
Ara sade nescafe
Aksam bezelye yemegi ve yogurt
Neredeyse 10 kg verdim. Yarin hastaneye gitcem bakalim arkadaslarim fark edeceklermi cok heyecanliyim. Yrn tepkilerini yazarim.
Tam yattimeryeme kalktim. Son 1 saattir meryemle ugrasiyorum burnu tikanmis yedirdim uyuyamiyor gittim burun damlasiyla aspiratoru aldim bi guzel temizledim burnunu simdi kucagimda salliyorum ama gozleri hala acik.
Coklu alinti bende ekleyemedim.Amine Busra baharnaz Bonus cok sukur kizlar bugun daha iyiyim. Ev toparladim, yemek yaptim, cocuklari yikadim bugun. Bir de sabah dra gidecegim icin kv geldi. Ara odada 1 kanepe utulenecek esya vardi o gelmeden biraz onlari utuledim kaldirdim. Telefonu elime alsam oturup kalcam su sayfaya bakayim bu sayfaya bakayim diye ondan hic elime almadim telefonu
Bu arada meryem gozunu yumdu cok sukur
İyi olmana sevindim. 3 çocukla hasta olmak bile zor olsa gerek. 10 kg kadar verdiysen hissedilmesi lazim tabi hele 15 20 kg olsunda o zaman gelsin ince beden. O aldigin elbiseyi yaza giyersin inşallahSlm kizlar
Bugun cok yogundum gelemedim ama kacamak yapmadim. Hemen menu yazayim.
Sabah muzlu yulaf lapasi
Ogle 1 tabak haslama ( 1 baget biraz patates biraz havuc)
Ara sade nescafe
Aksam bezelye yemegi ve yogurt
Neredeyse 10 kg verdim. Yarin hastaneye gitcem bakalim arkadaslarim fark edeceklermi cok heyecanliyim. Yrn tepkilerini yazarim.
Tam yattimeryeme kalktim. Son 1 saattir meryemle ugrasiyorum burnu tikanmis yedirdim uyuyamiyor gittim burun damlasiyla aspiratoru aldim bi guzel temizledim burnunu simdi kucagimda salliyorum ama gozleri hala acik.
Coklu alinti bende ekleyemedim.Amine Busra baharnaz Bonus cok sukur kizlar bugun daha iyiyim. Ev toparladim, yemek yaptim, cocuklari yikadim bugun. Bir de sabah dra gidecegim icin kv geldi. Ara odada 1 kanepe utulenecek esya vardi o gelmeden biraz onlari utuledim kaldirdim. Telefonu elime alsam oturup kalcam su sayfaya bakayim bu sayfaya bakayim diye ondan hic elime almadim telefonu
Bu arada meryem gozunu yumdu cok sukur
Selam kızlar uyumadan bi bakaym size.haftasonları kendimi diyet konusunda biraz serbest. Burakyrm.yoksa bıkkınlık geliyo yapamyrm.birax böyle deneyeyeyim aylk sonuca göre degisiklik yaparm.bugünün muhtesem kalorili menüsünü yazaym.
Kah. Zeytin cok az peynir tahin pekmez kıymalı yumurta cilek receli dim sal.bur sürü ekmek :)köz biber yogurt
Ara cok az cikolatlekmek 1 muz 1 lokum
Ara bikac kuru kaysi
Aksam.1tavuk durum turşu
Cayla biraz pat.mısır halka tatlı
1portakal 2d kivi
Kizikn kalan yarm kase yesil mercmk çorbası
Aklima gelenler bunlar.elimden geldigince yediklerimin miktarını azaltmaya calisyrm.biraz midem küçülür ins
No | +90 Güzelleri | Başlangıç kilo | 1.Hafta | 1.Hafta (Fark) | 2.Hafta | 2.Hafta (Fark) | 3.Hafta | 3.Hafta (Fark) | 4.Hafta | 4.Hafta (Fark) | Aylık Sonuç |
1 | 60kiloyum | 84 | 80.8 | sabit | |||||||
2 |
| 103 | 85.3 | -0.7 | |||||||
3 |
| 93,5 | bildirmedi | . | |||||||
4 |
| 123 | 86.6 | +0.6 | |||||||
5 | y.o.l.c.u | 115 | izinli | . | |||||||
6 |
| 90 | 90.4 | +0.9 | |||||||
7 |
| 104 | 89 | -1 | |||||||
8 |
| 123 | bildirmedi | . | |||||||
9 | Hergaf | 121 | 98.5 | -0.5 | |||||||
10 |
| 100.8 | 102 | +0.4 | |||||||
11 | E eboe | 109 | 103.5 | -1 | |||||||
12 |
| 109 | 105.8 | sabit | |||||||
13 |
| 107 | 98.5 | -1.2 | |||||||
14 |
| 109 | 105.5 | -0.5 | |||||||
15 |
| 122,7 | 119 | . | |||||||
16 |
| 101 | 75 | -1.5 | |||||||
17 |
| 103 | 76.9 | . | |||||||
18 |
| ? | 99.7 | . | |||||||
19 |
| ? | 92.3 | . | |||||||
20 |
| 136 | 119.8 | . |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?