6.5 te yürüyorum ve her 5 dakikada bir seviye 9 da 1 dakikalık kosuyorum.Kuzum yarım saatte 233 kalori mi son hız mı koştun naptın sen öyle
hmm..sen iyi ol yeter ki..spor da pazartesiye kalsin hadi bakalımTgcervanne0133 akşam biraz moralim bozuktu yapamadım spor sende coşmuşsun maşallah
hmm..sen iyi ol yeter ki..spor da pazartesiye kalsin hadi bakalım
6.5 te yürüyorum ve her 5 dakikada bir seviye 9 da 1 dakikalık kosuyorum.
6.5 te yürüyorum ve her 5 dakikada bir seviye 9 da 1 dakikalık kosuyorum.
kuaföre gittim kaşlarım için,baktım gelin vardı uzun sürecek eve geldim kendim alırım dedim..daha öncede almıştım.. sonuç ne peki benim frida kahlo kaşlar oldu sana adile nasit
dikkate alacağım...sende öyle gıdıgıni gerdanini sallandirma..rakibiz ama seni seviyorum iyi ol..sporuda yaparız diyeti de.Ne kadar iyisin6.5 bant için fazla dizlere yük biniyor hız yükseldikçe aman dikkat et....bir dost
gül anam vallahi aynaya baktıkça bende gülmüyor degilimgülmek caizdir
kaç kiloydun canım senHe bende 6da yürüyorum ondan sordum kuzum benim yarım saatte 100 filan oluyor koşmama rağmen
92.2 galiba kuzu bakmadım en son ben spor salonunda yapıyorum ondan sordum bizim az oluyor yarım saatte fazla geldi ondankaç kiloydun canım sen
doğru olan o canım şuan..Ben 101 kiloyken almıştım banti o sayede başladım zaten :)9
92.2 galiba kuzu bakmadım en son ben spor salonunda yapıyorum ondan sordum bizim az oluyor yarım saatte fazla geldi ondan
doğru olan o canım şuan..Ben 101 kiloyken almıştım banti o sayede başladım zaten :)
15 dk zor yürüyordum seviye 3 te birde..nefes nefese kalıyordum..
hafifledikce hızlanırsın sende..
hemen kamu spotunu yapistiriyorum o zman "Sigara nefes darlığına neden olur"Kız benim bacaklar kısa sanki 6da yürüyorum onda sıkıntı yok hatta 6.8e bile alıyorum ama 9 da koşuyorum en fazla 1 dakika oda sigara var nefes alamıyorum koşarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?