Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın bonus normalde bu kadar abartmiyorm.bundan sonra daha dikkatli olacam ins

Selamün Aleyküm
Perşembe sabahı kp kaybettik...bikaç gündür evde değildim bu sebeple...bugün itibariyle döndüm...bu süreçte herhangi bir kaçamağım zaiyatım yok ama hem üzüntü stres hem wc sıkıntısı hemde regl gelicek ondan olsa gerek birbuçuk kilo artım var...yarın tekrar menü vermeye başlıcam bir aksilik olmazsa... E eboe eline sağlık kuzum...izin içinde teşekkürler... Sitenin yeni halini henüz inceliyemedim ama iyi olmuş sanki...

başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Başınız sagolsun.Allah sabır versin canm

başınız sağolsun canim

başınız sağolsun cnm Allah sabır versin

Slm kizlar

Gittim geldim hastaneye. Ultrason cekildim ultrasonda bir sey cikmadi cok sukur. Dr yanina dondum gosterdim. Dedim ama kitle gibiydi setti hatta esimede sordum sence burda bir sey var mi ben mi evham yapiyorum diye gerci dun baktim sertligi biraz azalmis ama yine orda duruyordu dedim. O da dediki kendi meme dokunu hissetmissindir bazen oyle olabiliyor. Adetimin yogun gununde hissetmistim hormonlardan sanirim diye tahmin ediyorum artik cunku daha ince hic boyle bir sey hissetmemistim.

Gelelim diger meseleye. Hastanede her goren beni aaaa hasibe ne kadar suzulmussun ust tarafin iyice gitmis dediler. Bu motivasyon bana 3 ay gider.

Yarin aksamda gun oturmamiz var. Bakalim oradaki diger arkadaslarim ne diyecekler.

Çok sevindim canım hadi gözün aydın..
zayıflama konusuna gelince onun için ayrıca sevindim..

Gecmis olsun. Tabiki farkedilirsin farketmeyene emojilerin yerini bulamiyom

ettiler valla çok hoşuma gitti

Gunaydin 4.30dan beri ayaktayiz. Bu gece de uyumadik cok sukur

benimkide dün gece 4 te uyudu

İyi olmana sevindim. 3 çocukla hasta olmak bile zor olsa gerek. 10 kg kadar verdiysen hissedilmesi lazim tabi hele 15 20 kg olsunda o zaman gelsin ince beden. O aldigin elbiseyi yaza giyersin inşallah

inşallah cnm. farkedildi çok şükür çok hoşuma gitti çok motive oldum. hastane işim var diye kv geldi dün akşam o hiçbirşey demedi ama zayıflamışsın vs diye bi 10 kilo daha vereyim bakalım hala susacak mı

ayyy ne çok kilo vermişim ben maşallah bana

Bulamiyorum hasibe sen bizim herşeyimizsin net

yaaaaaaaaa ne güzel her yerde ben vardım neden düzelttin

kızlar 3 saatlik uykuyla duruyorum. dün gece 2 de yattım meryem uyandı burnu tıkalıymış 4 te uyutabilmiştim. bugünde burnu çeşme gibi akıyor öksürüyor hapşuruyor. grip oldu yani o da. yrn onuda bi dr götürcem sabahtan. aşısı vardı büyük ihtimalle yaptırma der. 11 de eminenin okulda bilim fuarı var. her hafta öğrendikleri konularla ilgili deney yapıyorlar ve ay sonunda bunları sergileyip sunuyorlar. öğleden önce giremem büyük ihtimalle. şimdi çok uykum var yatıyorum. bugünkü menüyü yrn yazarım inşallah.
iyi geceler

Çok sevindim canım hadi gözün aydın..
zayıflama konusuna gelince onun için ayrıca sevindim..

tesekkür ederim cnm

Menü vereyim ben kızlarr

Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
3 zeytin
Yarım domates
2 dilim hindi salam

Öğlen
Küçük şerbet(halamın kızı doğum yaptı orda verdiler zorla elime)
3 çatal kekimsi bişey yedim

Atıştırma 1
Yeşil elma

Atıştırma 2
3 adet haşlanmış kestane

Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
1 tabak Barbunya
3 kaşık yogurtlu kereviz salatası

3 litre su(damacana şeklinde su aldım sürekli yanımda )
5.000 adım 50 puancık

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah

Iyi aksamlar kizlar
Bende cumadan beri alismaya calisiyorum
Yeniliklere hic acik olmayan biri olarak :)))
Cuma gunu zaten tam bi kaostu
Siteye cogu kisi giremedi
Gireni atti
Listemizi zar zor tamamlayip paylasabildik

Ben gecen hafta izine ayrilmistim
Tabiki artilar oldu hemde fazlasiyla
Cumaya indirebildigim kadar indirip tekrar bildirimlere baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…