Kizlar coklu alinti problemi herkesde var
Duzeltirlermi bilmiyorum
Playstordan operayi indirin ordan google girin
Reklamlari kapatabiliyosunuz
O zaman alintilar eklenebiliyor
Bahar ben aldim matcha cayini
Başın sağolsun canımSelamün Aleyküm
Perşembe sabahı kp kaybettik...bikaç gündür evde değildim bu sebeple...bugün itibariyle döndüm...bu süreçte herhangi bir kaçamağım zaiyatım yok ama hem üzüntü stres hem wc sıkıntısı hemde regl gelicek ondan olsa gerek birbuçuk kilo artım var...yarın tekrar menü vermeye başlıcam bir aksilik olmazsa... @eboe eline sağlık kuzum...izin içinde teşekkürler... Sitenin yeni halini henüz inceliyemedim ama iyi olmuş sanki...
Basini sağolsun canim
Geçmiş olsun canim
İyi aksamlar
Haftasonu yorgunlugu,uykusuzlugu ve ayaküstü atistirmalar bana +1,5 kg mal oldu. Ama haksizlik almak kolay vermek cok zor:) insanin şevki kiriliyor boylede
y.o.l.c.u basiniz sagolsun canim,Allah rahmet eylesin
baharnaz çaylardan gına geldi,hele bunun gorüntüsü daha kötü,kına gibi,yeşilçaya devam:)
Bulamiyorum gozün aydin, artik kimse tutamaz seni
YENA
Bu hallerini seviyorum bahar ya
baharnaz havuz hayırlı olsun hasta da olsan git bu sefer artık adamı hasta etme
Kim var kim yok topikte görünüyor güzel olmuş bu,
Birazdan büyük kizim özel dersten gelir evin işini bitirip kızları jimanstike goturucem sonra görüşürüz :)
6.5 te yürüyorum ve her 5 dakikada bir seviye 9 da 1 dakikalık kosuyorum.
Ne kadar iyisin6.5 bant için fazla dizlere yük biniyor hız yükseldikçe aman dikkat et....bir dost
Dizim ağriyi benimde bahar ve de dirseğim
Tahtada bişey keserken sızlıyo dirseğim.
İkisinide bir göstereyim dr bakim ne diycek spor konusunda da danışmış olurum dizim içün.
Benimki baya amele menüsü senin yanında.
Hani ekmek arası çok yerler ya o açıdan benzedim
Temizliğe başlamıştım ufaktan eşim biraz rahatsızdı oda kaldı ortada öyle. Kafamı dağıtacaktım sözde.
Yarın sabah erken başlamam lazım sporda var.
Sabah 11.00
5 dilim sucuk ile 2 yumurta
Peynir zeytin
Taze biber domates
2 dilim ayva
10 çiğ badem 10 çiğ fındık
Ara 17.00 kahve
Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak saç kavurma
Salata
Soda
Su 2.5 lt
Spor 25 dk yürüyüş
Hasibe yoksun bugün kötü olmadın inş
yaz gelse de bezelye,fasulye,patlıcan falan yesek..yumurta yemekden resmen cücük cikartacam
baharnaz zeze_84 @simeranya7
Mart güzelleri yoksa şubatmıydınızsizede günaydın
Eki Görüntüle 2241464
1 MART KİLO TABLOSU
NO KULLANICI BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 60kiloyum 84 80.8 sabit 2 @bengisu022 103 85.3 -0.7 3 huzurunmeraklisi 93,5 bildirmedi . 4 @Hepfitim 123 86.6 +0.6 5 y.o.l.c.u 115 izinli . 6 @Muhfamus 90 90.4 +0.9 7 @nisan34 104 89 -1 8 @mefkurem 123 bildirmedi . 9 hergaf 121 98.5 -0.5 10 @aijoo 100.8 102 +0.4 11 @eboe 109 103.5 -1 12 @Bonus 109 105.8 sabit 13 Bulamiyorum 107 98.5 -1.2 14 @Gulbe seker 109 105.5 -0.5 15 @syns 122,7 119 . 16 Tgcervanne0133 101 75 -1.5 17 @ISILDURU 103 76.9 . 18 zeze_84 ? 99.7 . 19 M Minikpanda1107 ? 92.3 . 20 74FRIDA 136 119.8 . 21 baharnaz ? 93.5 .
Yaa. Alalim mi ? belki bu bir isarettir,zayiflatir bizi bu cay
Selamün Aleyküm
Perşembe sabahı kp kaybettik...bikaç gündür evde değildim bu sebeple...bugün itibariyle döndüm...bu süreçte herhangi bir kaçamağım zaiyatım yok ama hem üzüntü stres hem wc sıkıntısı hemde regl gelicek ondan olsa gerek birbuçuk kilo artım var...yarın tekrar menü vermeye başlıcam bir aksilik olmazsa... @eboe eline sağlık kuzum...izin içinde teşekkürler... Sitenin yeni halini henüz inceliyemedim ama iyi olmuş sanki...
Slm kizlar
Gittim geldim hastaneye. Ultrason cekildim ultrasonda bir sey cikmadi cok sukur. Dr yanina dondum gosterdim. Dedim ama kitle gibiydi setti hatta esimede sordum sence burda bir sey var mi ben mi evham yapiyorum diye gerci dun baktim sertligi biraz azalmis ama yine orda duruyordu dedim. O da dediki kendi meme dokunu hissetmissindir bazen oyle olabiliyor. Adetimin yogun gununde hissetmistim hormonlardan sanirim diye tahmin ediyorum artik cunku daha ince hic boyle bir sey hissetmemistim.
Gelelim diger meseleye. Hastanede her goren beni aaaa hasibe ne kadar suzulmussun ust tarafin iyice gitmis dediler. Bu motivasyon bana 3 ay gider.
Yarin aksamda gun oturmamiz var. Bakalim oradaki diger arkadaslarim ne diyecekler.
Selamlar. Diyetisyen randevuluya dönmüş taa 25 marta randevu aldim ya
İyi aksamlar
Haftasonu yorgunlugu,uykusuzlugu ve ayaküstü atistirmalar bana +1,5 kg mal oldu. Ama haksizlik almak kolay vermek cok zor:) insanin şevki kiriliyor boylede
y.o.l.c.u basiniz sagolsun canim,Allah rahmet eylesin
baharnaz çaylardan gına geldi,hele bunun gorüntüsü daha kötü,kına gibi,yeşilçaya devam:)
Bulamiyorum gozün aydin, artik kimse tutamaz seni
YENA
bu r....benim bütün enerjimi alıyor. şu an pert durumdayım daha ikinci günden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?