Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kazenin mesaji

Eski temayı isteyenler için şu anda renkleri değiştiriyorum.

temanızı değiştirmek için sitenin en altına inip, sol alanda yer alan temalar içinde Kadınlar Kulübü'nü seçmeniz yeterlidir.

çalışma yeni başladı bu sebepler renklerin hepsi tamamlanamadı !

başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Başınız sagolsun.Allah sabır versin canm
başınız sağolsun canim
başınız sağolsun cnm Allah sabır versin
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah
y.o.l.c.u basiniz sagolsun cnm

Bulamiyorum bisey cikmamasina sevindim cnm gozun aydin

@eboe ellerine saglik cnm

Gecmisi ayrintili okuyamadim atladigim varsa kusura bakmayin
Hastalara sifa dertlilere deva insallah :))

Amin Allah razı olsun hepinizden...

Başıniz sagolsun canım
Oh farkedilmek ne güzel ben nedense kilo alinca vermekle verince de almakla itham ediliyorum

Basınız saolsun canım, Allah rahmet eylesin

slm kızlar
sabahtan bu saate kadar hastane, okul, sağlık ocağı, market işlerini hallettim. anca gelebildim.

öncelikle dünkü menümü vereyim
sabah: yok (dr gideceğim için yemedim)
öğle: sade et döner, cerry domates, yoğurt
ara: sade nescafe
akşam: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası
ara: kiraz saplı form çayı

kendimi ödüllendirmek için dün marketten kiraz saplı form çayı alıp hediye ettim kendime . hep yeşil çay ve kayısılı form çayı içiyordum değişik olsun dedim.

inşallah cnm. spora başlayabilsem bacaklarda gidecekte bu seferde hastalıklar izin vermiyor malesef.

y.o.l.c.u basiniz sagolsun cnm

Bulamiyorum bisey cikmamasina sevindim cnm gozun aydin

@eboe ellerine saglik cnm

Gecmisi ayrintili okuyamadim atladigim varsa kusura bakmayin
Hastalara sifa dertlilere deva insallah :))

teşekkür ederim cnm

Başıniz sagolsun canım

Oh farkedilmek ne güzel ben nedense kilo alinca vermekle verince de almakla itham ediliyorum

evet benimde çok hoşuma gitti

Bulamiyorum farkedilmesine çok sevindim bende içimden diyordum Hasibe yakında -10 kg olucak yaşasın :) bana kimse bişey dememisti, bir on kilo daha verince ama herkes farkedicek tam gaz devam

en çokta yazın inşallah buluşabilirsek YENA ve senin vereceği tepkiyi merak ediyorum

Bulamiyorum geçmiş olsun canım. çok şükür.

teşekkür ederim cnm

Ay bugünü kendime bakima ayirdım cilt maskesi sac maskesi oh mis.Kendimi iyi hissettiriyor boyle seyler.Sizler yapiyormusunuz boyle seyler kizlar.

bende bimden 3lü maske aldım bugün. iyileşince bir ara yapabilirim inşallah

Basini sağolsun canim
Geçmiş olsun canim

Iyi aksamlar nasilsiniz ben daha ev isi yapacagim ayagim agriyo dedim tembellik ettim de esim gelmeye mis gibi yaomam lazim evi
Ablamlar komsulariyla diyetisyene basladilar bir hafta da 4 kilo verdi sende benimkini yap diyo tutuyolar kendilerini bana misafir geldi azcik cozuttum gene silkelenip bismillah diyip duzeliyim insallah öptüm hepinizi ben ise baslar

Ay bugünü kendime bakima ayirdım cilt maskesi sac maskesi oh mis.Kendimi iyi hissettiriyor boyle seyler.Sizler yapiyormusunuz boyle seyler kizlar.

Hemde nasıl saç maskesi yüz tırnaklar için bir ton şey ayak ne ararsan hoşuma gidiyor ya kendime geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…