:)))))Kizlar coklu alinti problemi herkesde var
Duzeltirlermi bilmiyorum
Playstordan operayi indirin ordan google girin
Reklamlari kapatabiliyosunuz
O zaman alintilar eklenebiliyor
Bahar ben aldim matcha cayini
başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Başınız sagolsun.Allah sabır versin canm
başınız sağolsun canim
başınız sağolsun cnm Allah sabır versin
Yine alıntıları aktaramadım
Hergaf sence niye böyle oluyo ama ben matcha çayını almiycam sınırımı bozuyo
Yolcu Allah rahmet eylesin.
Hasibe daha da vereceksin süpersin bu 3 ayda neler yaparsın neler ustunde incelir altinda incelir
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah
y.o.l.c.u basiniz sagolsun cnm
Bulamiyorum bisey cikmamasina sevindim cnm gozun aydin
@eboe ellerine saglik cnm
Gecmisi ayrintili okuyamadim atladigim varsa kusura bakmayin
Hastalara sifa dertlilere deva insallah :))
Başıniz sagolsun canımSelamün Aleyküm
Perşembe sabahı kp kaybettik...bikaç gündür evde değildim bu sebeple...bugün itibariyle döndüm...bu süreçte herhangi bir kaçamağım zaiyatım yok ama hem üzüntü stres hem wc sıkıntısı hemde regl gelicek ondan olsa gerek birbuçuk kilo artım var...yarın tekrar menü vermeye başlıcam bir aksilik olmazsa... @eboe eline sağlık kuzum...izin içinde teşekkürler... Sitenin yeni halini henüz inceliyemedim ama iyi olmuş sanki...
Oh farkedilmek ne güzel ben nedense kilo alinca vermekle verince de almakla itham ediliyorumSlm kizlar
Gittim geldim hastaneye. Ultrason cekildim ultrasonda bir sey cikmadi cok sukur. Dr yanina dondum gosterdim. Dedim ama kitle gibiydi setti hatta esimede sordum sence burda bir sey var mi ben mi evham yapiyorum diye gerci dun baktim sertligi biraz azalmis ama yine orda duruyordu dedim. O da dediki kendi meme dokunu hissetmissindir bazen oyle olabiliyor. Adetimin yogun gununde hissetmistim hormonlardan sanirim diye tahmin ediyorum artik cunku daha ince hic boyle bir sey hissetmemistim.
Gelelim diger meseleye. Hastanede her goren beni aaaa hasibe ne kadar suzulmussun ust tarafin iyice gitmis dediler. Bu motivasyon bana 3 ay gider.
Yarin aksamda gun oturmamiz var. Bakalim oradaki diger arkadaslarim ne diyecekler.
Basınız saolsun canım, Allah rahmet eylesinSelamün Aleyküm
Perşembe sabahı kp kaybettik...bikaç gündür evde değildim bu sebeple...bugün itibariyle döndüm...bu süreçte herhangi bir kaçamağım zaiyatım yok ama hem üzüntü stres hem wc sıkıntısı hemde regl gelicek ondan olsa gerek birbuçuk kilo artım var...yarın tekrar menü vermeye başlıcam bir aksilik olmazsa... @eboe eline sağlık kuzum...izin içinde teşekkürler... Sitenin yeni halini henüz inceliyemedim ama iyi olmuş sanki...
Yine alıntıları aktaramadım
Hergaf sence niye böyle oluyo ama ben matcha çayını almiycam sınırımı bozuyo
Yolcu Allah rahmet eylesin.
Hasibe daha da vereceksin süpersin bu 3 ayda neler yaparsın neler ustunde incelir altinda incelir
y.o.l.c.u basiniz sagolsun cnm
Bulamiyorum bisey cikmamasina sevindim cnm gozun aydin
@eboe ellerine saglik cnm
Gecmisi ayrintili okuyamadim atladigim varsa kusura bakmayin
Hastalara sifa dertlilere deva insallah :))
Başıniz sagolsun canım
Oh farkedilmek ne güzel ben nedense kilo alinca vermekle verince de almakla itham ediliyorum
Bulamiyorum farkedilmesine çok sevindim bende içimden diyordum Hasibe yakında -10 kg olucak yaşasın :) bana kimse bişey dememisti, bir on kilo daha verince ama herkes farkedicek tam gaz devam
Bulamiyorum geçmiş olsun canım. çok şükür.
Ay bugünü kendime bakima ayirdım cilt maskesi sac maskesi oh mis.Kendimi iyi hissettiriyor boyle seyler.Sizler yapiyormusunuz boyle seyler kizlar.
Basini sağolsun canimSelamün Aleyküm
Geçmiş olsun canimkızlar 3 saatlik uykuyla duruyorum. dün gece 2 de yattım meryem uyandı burnu tıkalıymış 4 te uyutabilmiştim. bugünde burnu çeşme gibi akıyor öksürüyor hapşuruyor. grip oldu yani o da. yrn onuda bi dr götürcem sabahtan. aşısı vardı büyük ihtimalle yaptırma der. 11 de eminenin okulda bilim fuarı var. her hafta öğrendikleri konularla ilgili deney yapıyorlar ve ay sonunda bunları sergileyip sunuyorlar. öğleden önce giremem büyük ihtimalle. şimdi çok uykum var yatıyorum. bugünkü menüyü yrn yazarım inşallah.
iyi geceler
tesekkür ederim cnm
Ay bugünü kendime bakima ayirdım cilt maskesi sac maskesi oh mis.Kendimi iyi hissettiriyor boyle seyler.Sizler yapiyormusunuz boyle seyler kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?