Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın

60kiloyum fulya sana özendim heralde iğrenç bir regl başlangıcı yaşadım pazartesi akşam sızmışım yatakta.
Ondanmış doymamalar...
Dünde boyuna yattım spor ağrısıyla birleşti acıdım kendime okula gidip geldim akşam daha iyiydim şükür.
Öncesinde olan gerginliğin dışında böyle olmazdım bu neydi böyle bilmiyorum.

Püskevit ve pide kaçırdım

Gecmis olsun cnm

Günaydın mutlu carsambalar olsun gri bir İzmir sabahindan, böyle havalarda en güzeli PTT ve bir kahve buyrun kahveler geldiiiii
Ben daha yeni kahvalti yapiyorum hanim kahve faslina bile gecmis

günaydın.. hic kaçamaksiz ve hergun spora rağmen + çıktim bugün.. sanki 75 in altına inemiyorum vücut 75 e sabitlendi..ne yapacam sastim
Elbet o direnc kirilacak cnm sakin moralini bozma aynen devam

Gel Umutdeniz4 gel ben burayada yaziyom
Selâm buraya misafir olarak gelip eski sayfaları okuyorum iyi geliyor bana burası, kendimi sıcacık bir ortamda buluveriyorum yeni üye oldum ilk senin sayfanda başladım yazmaya ilk göz ağrım denir ya işte öyle.

hemmmmm hımmm ooffff

sabah 500 ml sirkeli limonlu su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta - 4 zeytin - 1 salatalık - 2 dilim kepekli ekmek
ara öğün 1 kurabiye
öğlen 1 kase tarhana corbası , 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 kup sütlü kahve - 1 kurabiye
akşam
pilav ve patlıcan musakka 1 tabah 1 dilim ekmek

akşamları ne yaptımsa olmuyor
shek olayına girecem galiba

Selâm buraya misafir olarak gelip eski sayfaları okuyorum iyi geliyor bana burası, kendimi sıcacık bir ortamda buluveriyorum yeni üye oldum ilk senin sayfanda başladım yazmaya ilk göz ağrım denir ya işte öyle.

Canimsin ben de 2014te ilk buraya yazabilmek icin uye olmustum siteye

Az once izledimde senin oglan ne guzel nar yiyor oyle. Benim hatunlar ayiklanmis istoyorlar kasikla yiyorlar

Az once izledimde senin oglan ne guzel nar yiyor oyle. Benim hatunlar ayiklanmis istoyorlar kasikla yiyorlar

ben ayıklayıp tabağa koyarsam yemiyor
elime ver ben kendim yerim diyor
ama annem ayıklayıp tabağa koyarsa kaşıkla yiyor
anlamadım gitti

60kiloyum r... döneminde enerjisiz olman normal değil mi. Bütün vücut calisiyo
bende miyom var canım. kanamam çok oluyor. normal r....dönemi gibi olmuyor.
geçmiş olsun canım. ben de kaç gündür tatlı niyetine dut pestili ve cevizli sucuk yiyorum bu akşam da ev yapımı katmer kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…