Gecmis olsun cnmGünaydın
60kiloyum fulya sana özendim heralde iğrenç bir regl başlangıcı yaşadım pazartesi akşam sızmışım yatakta.
Ondanmış doymamalar...
Dünde boyuna yattım spor ağrısıyla birleşti acıdım kendimeokula gidip geldim akşam daha iyiydim şükür.
Öncesinde olan gerginliğin dışında böyle olmazdım bu neydi böyle bilmiyorum.
Püskevit ve pide kaçırdım
Ben daha yeni kahvalti yapiyorum hanim kahve faslina bile gecmisGünaydın mutlu carsambalar olsun gri bir İzmir sabahindan, böyle havalarda en güzeli PTT ve bir kahve buyrun kahveler geldiiiii
Elbet o direnc kirilacak cnm sakin moralini bozma aynen devamgünaydın.. hic kaçamaksiz ve hergun spora rağmen + çıktim bugün.. sanki 75 in altına inemiyorum vücut 75 e sabitlendi..ne yapacam sastim
Selâm buraya misafir olarak gelip eski sayfaları okuyorum iyi geliyor bana burası, kendimi sıcacık bir ortamda buluveriyorum yeni üye oldum ilk senin sayfanda başladım yazmaya ilk göz ağrım denir ya işte öyle.
MerhabaUmutdeniz4 merhaba
Sizlere de selâm arkadaşlar bende kilo verme yolculuğuna çıktım 1 ay olacak ,tabi daha önceki denemelerimi saymazsam.
Selâm buraya misafir olarak gelip eski sayfaları okuyorum iyi geliyor bana burası, kendimi sıcacık bir ortamda buluveriyorum yeni üye oldum ilk senin sayfanda başladım yazmaya ilk göz ağrım denir ya işte öyle.
hemmmmm hımmm ooffff
sabah 500 ml sirkeli limonlu su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta - 4 zeytin - 1 salatalık - 2 dilim kepekli ekmek
ara öğün 1 kurabiye
öğlen 1 kase tarhana corbası , 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 kup sütlü kahve - 1 kurabiye
akşam
pilav ve patlıcan musakka 1 tabah 1 dilim ekmek
akşamları ne yaptımsa olmuyor
shek olayına girecem galiba
Az once izledimde senin oglan ne guzel nar yiyor oyle. Benim hatunlar ayiklanmis istoyorlar kasikla yiyorlar
Anneanneye nazlaniyor deseneben ayıklayıp tabağa koyarsam yemiyor
elime ver ben kendim yerim diyor
ama annem ayıklayıp tabağa koyarsa kaşıkla yiyor
anlamadım gitti
bende miyom var canım. kanamam çok oluyor. normal r....dönemi gibi olmuyor.60kiloyum r... döneminde enerjisiz olman normal değil mi. Bütün vücut calisiyo
geçmiş olsun canım. ben de kaç gündür tatlı niyetine dut pestili ve cevizli sucuk yiyorumGünaydın
60kiloyum fulya sana özendim heralde iğrenç bir regl başlangıcı yaşadım pazartesi akşam sızmışım yatakta.
Ondanmış doymamalar...
Dünde boyuna yattım spor ağrısıyla birleşti acıdım kendimeokula gidip geldim akşam daha iyiydim şükür.
Öncesinde olan gerginliğin dışında böyle olmazdım bu neydi böyle bilmiyorum.
Püskevit ve pide kaçırdım
Hosgeldiniz azminiz daim olsunSizlere de selâm arkadaşlar bende kilo verme yolculuğuna çıktım 1 ay olacak ,tabi daha önceki denemelerimi saymazsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?