Tiroidin kaç acaba? Benim 4 kusurlerde cikti. İnsulin direncimde 5 cikti. Dahiliye endokrine yonlendirdi pazartesi oraya gidicem. Dahiliye dru sınırda ikiside dedi ama bence ilac verseler daha iyi iştahım çok fazla açık
Bilmiyorum ki canım aslında düzelmişti ama bilemedim şimdi bu hafta fındık kadar bile kaçamak yapmadan gideyim ne olacak bakalım
Mefkurecim bence diyetinde herşeyden ye.. ve lütfen detoks yapma. Neden ona alistiyirsun kendini ..Yok cnm aksine hic hamurisi yemedim
Cogunlukla aksama kadar bisey yemeyip gec vakit ekmek peynir tahin yedim
Aylardir hic bakliyat bulgur yemiyodum
Bu hafta 2 gun onlar vardi
Bi kere gecen cuma 1 tane pudingli pasta 1 paket cukulata yemistim
Gunaydin herkeseMefkurecim bence diyetinde herşeyden ye.. ve lütfen detoks yapma. Neden ona alistiyirsun kendini ..
Bakliyatı tartıya iki gün kala yeme sadece ..
Sen de biliyorsun bunları ama listede olunca gözün dönüyor
Diyetisyen listelerinde ekmekli falan gayet güzel kilo gidiyor..
İnstada takip ettiğim biri vardı diyetisyen kontrolünde 130 kilodan 70 lere düşmüştü her öğün ekmek yiyordu yemeğinde resimliyordu hatta izmirde devlet Hastanesi'nde yapılıyordu takibi sonra TRT de bir programa çıkmıştı diyetisyeniyle ama şimdi yok artık silmiş uyeligini
Gunaydin herkese
Yenacim artiyim diye detoks falan yapmicam cnm nomal beslenmeyle devam ediyorum
Al benden de o kadar..kaçamaksiz ve sporla artı çıktim.. resmen vücut 75 e sabitlendi inmek istemiyor..Ben mücadele ettikçe 65 e inmek için tik yok.Günaydın canlar kızları anneme sepetledim kahvaltıya gittiler ,bende rahatça kahvaltımı ettim kahvemi içiyorum ,pazara gidicem sonrada kızları spora goturucem ,5 gündür kaçamak yapmadığım halde kilo gitmiyor bende bir anlam veremedim hayrolsun
Yok cnm aksine hic hamurisi yemedim
Cogunlukla aksama kadar bisey yemeyip gec vakit ekmek peynir tahin yedim
Aylardir hic bakliyat bulgur yemiyodum
Bu hafta 2 gun onlar vardi
Bi kere gecen cuma 1 tane pudingli pasta 1 paket cukulata yemistim
diyetisyenini mi değiştirsen ??? çünkü benim yıllar önce gittiğim doktor demişti kilo veremem diye korkma sakın. senin hiçbir hastalığın yok. buraya ne kadar insülin direnci, hipoglisemi, şeker ve tiroid hastaları geliyor hepsinin diyeti farklı. hepsi kilo veriyor diye.Bilmiyorum ki canım aslında düzelmişti ama bilemedim şimdi bu hafta fındık kadar bile kaçamak yapmadan gideyim ne olacak bakalım
cok gecmis olsun cnmTünaydınmutlu haftasonları
Eşimle ilgileniyorum gelemiyorum bazen.
Mefkurem kuzum dün çok yoğunduk hastanedeydik bildirim yapamıycaktım sabit kabul etmiş kaptanım.
Pazartesinden beri tartımı bilmiyodum buraya akşam tartılıp yazdım.
Kabul edilirse düzeltme olabilirmi bilmiyorum.
Sabahları çok şiştiğim için gözümde çok bi farkı yok şimdilik açlık ve tokluğun.
Şişman şişman bahaneler işte.
Son zamanlarda guzel veriyodu gulbe cnm sadece bu hafta takilma oldudiyetisyenini mi değiştirsen ??? çünkü benim yıllar önce gittiğim doktor demişti kilo veremem diye korkma sakın. senin hiçbir hastalığın yok. buraya ne kadar insülin direnci, hipoglisemi, şeker ve tiroid hastaları geliyor hepsinin diyeti farklı. hepsi kilo veriyor diye.
senin menülerin hep güzel. millet ne kadar ekmekli menülerle, fındık fıstıklı menülerle kilo veriyor. sen de tık yok ya da 100 grambence birşeyler değişmeli. bir görüş istersen uzmanla.
Evet cnm gec vakit yenen sey oldugu gibi depo ediliyorhııımmm aslında 4 kiloluk bir artışa sebep değil bunlar1 pasta 1 çikolata da değil. o zaman geç vakit yenen ekmek tahin yakılmamış vücutta. neyse sen verirsin
Fur oni :)))Evet cnm gec vakit yenen sey oldugu gibi depo ediliyor
Ayni seyleri gunduz yiyip aksam yemeseydim boyle olmazdi
Benimde icimdeki canavvaar gece cikiyor ortaya :)) neyse vurdum kafasina zaten
Evet kuzum ya damla damla geldi 2 gün arkası gelmediHepfitim test yaptın mı gecikme mi var?
Evet kuzum ya damla damla geldi 2 gün arkası gelmedi
Bende tarlusal aldım yine getirmedi bugün 12.gün tarlusal biteli
Az önce yine damla damla geldi
Devam etmezse pazartesi test yaptircam
Haftaya pazartesi de kendi doktorumdan randevu almıştım yine gelmezse ona gidicem
Pco var bende ama tarlusal verirdi tesir ederdi hemen bilemedim
Herkesler nerede yahu yaz geldi diye gezmelerdemisiniz
Yogsam kacamakmi yapıyorsunuz piknigemi gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?