Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de troit var.az yiyince gidiyi gercekten.bi ara sporla ayda 4 kilo verdigimi bilirim.ki troit ilk ilac baslasgmda 14 çıkmıştı .simdi ilacla dengeleniyo.dikkat edince biraz inatci da olsa gidiyo.başkası 10 kilo gerecegi spor diyetle ven 4,.5 kilo veriyorudr

Ak kelebek yazim gozukmedi ya. Tiroidin kaç acaba? Benimde 4 kusur cikti. İnsulin direnci de 5 civari. Dahiliye ikiside sinirda dedi endokrine sevk etti. Pazartesi gidicem
Canım benim tiroid 25.58 idi çok yüksek idi o zamanda hep diyet modunda olduğum için insülin direnci çıkmadı bende şükür 2 çıktı değer zaten hiç kilo veremiyorum tiroidler düzelince gitmeye başladı

Kuzum 2 diyetisyene gittim ikisi de ekmekli menü verdi hatta haftada 1 öğün tam İskender ye arkasına tatlını da ye dedi kilon fazla o yüzden gider dedi ben bu şekilde kilo ancak veriyorum o şekilde hiç veremem

@mefkurem de söylemiş sporu aksatmamam lazım sonrasında yediklerimi de ölçülü
Yersem olacak inaşllah

Keşke kendin hap kullanmasaydin. Benim hamile kaldigim ay resmen kirmizi kanamam olmuştu regle 3 gun varken. Temizlik yapmistim. Sonra regl gunu devami gelmeyince testle ogrendim. Bende de pco var. Bence git doktora belki kistlerdendir

Kimmiş o diyetisyen cok merak ettim

Epey yuksekmis dr bana o yuzden sınırda dedi demekki. Gecmis olsun tekrardab

Keşke kendin hap kullanmasaydin. Benim hamile kaldigim ay resmen kirmizi kanamam olmuştu regle 3 gun varken. Temizlik yapmistim. Sonra regl gunu devami gelmeyince testle ogrendim. Bende de pco var. Bence git doktora belki kistlerdendir
Ay ne bilim valla ya olabilir mi ki

Tam olarak gunun ne zamandı. Kac gun gecikmen var
Ya isin kötü tarafı hep ilac kullanarak regl olduğum için hiç takip etmedim
Ama ilk leke geldiğinde 23 günlük gibi hatirliyorum
Haptan bikac gün sonra regl olurdum oda 23 24 güne denk gelirdi
Yani hap içsem o gün regl olmam lazımdı ve damla damla oldu 2 gun

Sen mutlaka doktora git bence. Birde dr vrmedikce o tur ilaçlar kullanma. Bizde pco oldugu icin ohss acisindan cok riskli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…