- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Benim de troit var.az yiyince gidiyi gercekten.bi ara sporla ayda 4 kilo verdigimi bilirim.ki troit ilk ilac baslasgmda 14 çıkmıştı .simdi ilacla dengeleniyo.dikkat edince biraz inatci da olsa gidiyo.başkası 10 kilo gerecegi spor diyetle ven 4,.5 kilo veriyorudrdiyetisyenini mi değiştirsen ??? çünkü benim yıllar önce gittiğim doktor demişti kilo veremem diye korkma sakın. senin hiçbir hastalığın yok. buraya ne kadar insülin direnci, hipoglisemi, şeker ve tiroid hastaları geliyor hepsinin diyeti farklı. hepsi kilo veriyor diye.
senin menülerin hep güzel. millet ne kadar ekmekli menülerle, fındık fıstıklı menülerle kilo veriyor. sen de tık yok ya da 100 grambence birşeyler değişmeli. bir görüş istersen uzmanla.
@Bonus sağop canım benim öpuyorum çok
Hayırlı geceler
Kilom 80.1
enson bildirimim kaçtı hatırlamıyorum....spor yok ama bol hareketli ve koşturmacalı bir haftaydı....
Canım benim tiroid 25.58 idi çok yüksek idi o zamanda hep diyet modunda olduğum için insülin direnci çıkmadı bende şükür 2 çıktı değer zaten hiç kilo veremiyorum tiroidler düzelince gitmeye başladıAk kelebek yazim gozukmedi ya. Tiroidin kaç acaba? Benimde 4 kusur cikti. İnsulin direnci de 5 civari. Dahiliye ikiside sinirda dedi endokrine sevk etti. Pazartesi gidicem
Kuzum 2 diyetisyene gittim ikisi de ekmekli menü verdi hatta haftada 1 öğün tam İskender ye arkasına tatlını da ye dedi kilon fazla o yüzden gider dedi ben bu şekilde kilo ancak veriyorum o şekilde hiç verememdiyetisyenini mi değiştirsen ??? çünkü benim yıllar önce gittiğim doktor demişti kilo veremem diye korkma sakın. senin hiçbir hastalığın yok. buraya ne kadar insülin direnci, hipoglisemi, şeker ve tiroid hastaları geliyor hepsinin diyeti farklı. hepsi kilo veriyor diye.
senin menülerin hep güzel. millet ne kadar ekmekli menülerle, fındık fıstıklı menülerle kilo veriyor. sen de tık yok ya da 100 grambence birşeyler değişmeli. bir görüş istersen uzmanla.
Keşke kendin hap kullanmasaydin. Benim hamile kaldigim ay resmen kirmizi kanamam olmuştu regle 3 gun varken. Temizlik yapmistim. Sonra regl gunu devami gelmeyince testle ogrendim. Bende de pco var. Bence git doktora belki kistlerdendirEvet kuzum ya damla damla geldi 2 gün arkası gelmedi
Bende tarlusal aldım yine getirmedi bugün 12.gün tarlusal biteli
Az önce yine damla damla geldi
Devam etmezse pazartesi test yaptircam
Haftaya pazartesi de kendi doktorumdan randevu almıştım yine gelmezse ona gidicem
Pco var bende ama tarlusal verirdi tesir ederdi hemen bilemedim
Kimmiş o diyetisyen cok merak ettimKuzum 2 diyetisyene gittim ikisi de ekmekli menü verdi hatta haftada 1 öğün tam İskender ye arkasına tatlını da ye dedi kilon fazla o yüzden gider dedi ben bu şekilde kilo ancak veriyorum o şekilde hiç veremem
@mefkurem de söylemiş sporu aksatmamam lazım sonrasında yediklerimi de ölçülü
Yersem olacak inaşllah
Epey yuksekmis dr bana o yuzden sınırda dedi demekki. Gecmis olsun tekrardabCanım benim tiroid 25.58 idi çok yüksek idi o zamanda hep diyet modunda olduğum için insülin direnci çıkmadı bende şükür 2 çıktı değer zaten hiç kilo veremiyorum tiroidler düzelince gitmeye başladı
Ay ne bilim valla ya olabilir mi kiKeşke kendin hap kullanmasaydin. Benim hamile kaldigim ay resmen kirmizi kanamam olmuştu regle 3 gun varken. Temizlik yapmistim. Sonra regl gunu devami gelmeyince testle ogrendim. Bende de pco var. Bence git doktora belki kistlerdendir
Tam olarak gunun ne zamandı. Kac gun gecikmen varAy ne bilim valla ya olabilir mi ki
Ya isin kötü tarafı hep ilac kullanarak regl olduğum için hiç takip etmedimTam olarak gunun ne zamandı. Kac gun gecikmen var
İstanbul hisar hospital da diyetisyenKimmiş o diyetisyen cok merak ettim
Sağol canım çok teşekkür ederimEpey yuksekmis dr bana o yuzden sınırda dedi demekki. Gecmis olsun tekrardab
Sen mutlaka doktora git bence. Birde dr vrmedikce o tur ilaçlar kullanma. Bizde pco oldugu icin ohss acisindan cok riskli olabilirYa isin kötü tarafı hep ilac kullanarak regl olduğum için hiç takip etmedim
Ama ilk leke geldiğinde 23 günlük gibi hatirliyorum
Haptan bikac gün sonra regl olurdum oda 23 24 güne denk gelirdi
Yani hap içsem o gün regl olmam lazımdı ve damla damla oldu 2 gun
Yapmazdım da ne bilim bilgicligim tuttu işteSen mutlaka doktora git bence. Birde dr vrmedikce o tur ilaçlar kullanma. Bizde pco oldugu icin ohss acisindan cok riskli olabilir
Sen direkt cozume kavusmak istemissin ama once nedenini bulmak lazimdi. Hakkinda hayırlısı olsun. Bebek isteğin var mıYapmazdım da ne bilim bilgicligim tuttu işte
Nasılsa bunu verecek diye
Yapmazdım da ne bilim bilgicligim tuttu işte
Nasılsa bunu verecek diye
Yok kuzum yaSen direkt cozume kavusmak istemissin ama once nedenini bulmak lazimdi. Hakkinda hayırlısı olsun. Bebek isteğin var mı
Sanki regl devamı geliyor gibiTest alsaydın keşke aldırsaydın yada bende çok merak ettim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?