- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Kızlar yardımınıza ihtiyacim var!!!
Ben merdivenleri yikarken erva saçlarına 1 kutu vazelin sürmüş..yıkadım ama nafile..Hala yağlı yağlı duruyor..ağlıcam sinirimden..ne yapsam bilemedim
Afiyet olsun cnmBelirli bi tadi yok cnm kineo gibi tadsiz :)) ben bol sebzeli acili yapinca spagetti hissi verdi :)
cumaya eksiye gecersin insAllah cnm
Neyseki zararli bisey degilmis cnmKızlar yardımınıza ihtiyacim var!!!
Ben merdivenleri yikarken erva saçlarına 1 kutu vazelin sürmüş..yıkadım ama nafile..Hala yağlı yağlı duruyor..ağlıcam sinirimden..ne yapsam bilemedim
Bisey gelmiyor aklimaKızlar yardımınıza ihtiyacim var!!!
Neyse ki zarar verecek birşey değilmiş canım geçmiş olsun geçer insAllah bi tavsiyem yok maalesefKızlar yardımınıza ihtiyacim var!!!
Tesekkurler bilgi icin.yakın zamanda ailem umreden geldibenim 20 günlük bir diyetisyen maceram oldu... diyetisyen 21 gün boyunca hiç şekerli şeyler tüketmek yok dedi.... ilk 5 gün baş ağrım oldu vs ama sonra atlattım ... 2 şubattan bu zamana kadar şeker orucunu yapıyorum sadece bir dilim ev yapımı kek yedim tek kaçamağım bu oldu oda regli fena çarptı beni .....
diyetisyen eğer canın çok şeker isterse ara öğün olarak hurma önermişti ama sadece 3 adet... 3 adet hurma 1 meyveye eşitmiş canım haberin olsun....
kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?