Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar yardımınıza ihtiyacim var!!!
Ben merdivenleri yikarken erva saçlarına 1 kutu vazelin sürmüş..yıkadım ama nafile..Hala yağlı yağlı duruyor..ağlıcam sinirimden..ne yapsam bilemedim
Ben bilemedim naparsın ama Allah yardımcın olsun

Ben merdivenleri yikarken erva saçlarına 1 kutu vazelin sürmüş..yıkadım ama nafile..Hala yağlı yağlı duruyor..ağlıcam sinirimden..ne yapsam bilemedim
Neyseki zararli bisey degilmis cnm
Yikadikca cikacaktir
Aksam bidaha yika
Baska bisey yapamazsinki cocugun sacina :))

Neyse ki zarar verecek birşey değilmiş canım geçmiş olsun geçer insAllah bi tavsiyem yok maalesef

Sahur 05:05
6 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
Bi ortq boy domates
Terayaginda iki yumurta(1 tatlı kaşığı kadar tereyağı) bol pul biberli
Yarım su bardağı ev yapımı yogurt
2 fındık
2 kayısı
Marul

İftar 19:00
Bi kase yoğurt çorbası (asurelik buğdaylı)
2 adet tavuk köfte (ızgara)
2 tane yaprak sarması
Bol salata (marul, lahana, domates, havuc)

Simdilik sahur-iftar dahil 1lt su yatana kadar 2 litre olur en kötü
Spor yok

Birazdan çay yaninda (2 kayısı, 2 fındık) yerim

Bence eksi eksidir ödem de olsa.. Ödemin gitmesi için de üstüne yememek ve dikkat etmek gerekiyor neticede.. Ben haftalık değerlendirmeden yanayım ödem şişlik vs olsa bile.. haksızlık gibi bir durum da olur mu, bence olmaz, takım değilizki başkalarını etkileyelim.. tabi bunlar benim fikrim, çoğunluğun kararı neyse onu uygularız

Menüüüü

Sabah

1 domates
2 yumurta
2 dilim ekmek
1 salatalık
1 Havuç
6 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim turp

Öğlen

Kahve
1 adet eti gong acılı(kardeşim almış 1 adet yedim sadece)

Akşam

2 tabak et haşlama

Şimdi
Yeşil çay içiyorum

Su 2 litre olur inşallah az kaldı

Spor

Squat(4*25)
Leg ext
Abb
Add
Leg crul
Lunge
Glute kickback
3*20 set

10 dakika eliptik
25 dakika yatay bisiklet
3.000 adım
Bölgesel haraket

Iyi aksamlar E eboe liste icin tesekkurler.brnimde 200 dk ya yakin sporum vardi yazmayi unutmustm sanrm.neyse grcti artk.
Bugünün menüs7
Kah 2.5 gas yumurta 9 zeytin domates çökelekbi d peynir. Birer lokma tahin+ pekmez baltereyagi
Oglen bi ciger dürüm ekmegin tamanini yemedim ayran( 1sarma bi isirik poacs)(okulda gep aynı ogrencilerin ikra mini reddedince. Üzülüyorlar )2cubuk kraker

Ajsam yarm tabak pirinc pilavi
Yarm kase kurufasulye tavuk sofrada kola da vardı icmedim
1d tatlı yarm cay b cekirdegk

Misafirlikte olunca ayıp olmasin diye yedim.yemessm yanlis anlaşılacaktı.uzu. süredir gorusmedgm gorumcrmdeydm.

Tesekkurler bilgi icin.yakın zamanda ailem umreden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…