- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Bonus can yeni yaşın uğur getirsin❤❤
Bonusum yeni yaşın da rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin canım benim..iyi ki dogmusssun..
Günaydın
Mutlu haftasonları ❤
Peynir mayasiyla yapilan yogurdumsu bisey cnm tr de de varafiyet olsun canım quark ne sorması ayıp
Amin insAllah cnmSlm kizlar gunaydin
Umarim hepimiz icin kacamaksiz haftasonu olur.
Sahura saat kurdum ama uyuyakalmisim imsaga 5 dk kala uyandim. Aksam yemedigim bulgurlu yaprak sarmasindan 5 tane attim agzima hemen uzerine su ictim sahuru yapmis oldum
Ben en azindan 3 yas kucugum sendenbak bendende kucukler varmis. Hatta Fit mutlu anne 25 yasindaymis. En citirimiz kim bu grupta
Ben olabilir miyim acaba 24.5Slm kizlar gunaydin
Umarim hepimiz icin kacamaksiz haftasonu olur.
Sahura saat kurdum ama uyuyakalmisim imsaga 5 dk kala uyandim. Aksam yemedigim bulgurlu yaprak sarmasindan 5 tane attim agzima hemen uzerine su ictim sahuru yapmis oldum
Ben en azindan 3 yas kucugum sendenbak bendende kucukler varmis. Hatta Fit mutlu anne 25 yasindaymis. En citirimiz kim bu grupta
Kaçlısın cnm 94 lü müBen olabilir miyim acaba 24.5
Dimi ama
Ay o kapasiteden bende de var ama benimki tek seferde 2 oldu eşantiyon yani
Aynen canim bazen sinirlerime hakim olamiyorum bagiriyorum sonrada uzuluyorumAllah hayırlı ömür versin ama hayattan soğutuyolar bazen
Evet mayıs ta 25 bitecek nasipseKaçlısın cnm 94 lü mü
Ay farkıyla büyüğüm senden bende 94luyum 1 martta bitti 25Evet mayıs ta 25 bitecek nasipse
En güççükler biziz o zamanAy farkıyla büyüğüm senden bende 94luyum 1 martta bitti 25
Yok ben de öyle düşünüyorum.Burada olmadığım dönemde hep aklımdaydıniz ..acaba ne yapıyorlar diye düşünmediğim bir günüm yok inan.Ama gelemedim işte.Nasip bu zamanaymışİyiyim yelizcim sen nasılsın
Hoşgeldin yeniden . Çok iyi yaptın gelmekle..
Zaten neden gelmezsiniz anlamıyorum ki...
Burası ortak haberleşme alanimiz biz kemik kadro için. İnsan merak ediyor ..
Salt kilo olayı değil ..
Benmi yanlış düşünüyorum çokmu mana yüklüyorum
88liyim cnm ben agustosun sonunda 31 olcam insallahAmin insAllah cnm
Sen kac yaşındasın cnm
Bonus yeni yaşın hayırlı olsun cnm sevdiklerinle beraber nice güzel yilllarin olsun saglikla insAllah
24.5u geceli cok olmus o zamanEvet mayıs ta 25 bitecek nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?