- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
afiyet olsun canım Allah kabul etsin
30 dk sabah yuruyusunden merhabaa
Maydanoz dereotunu bu sekilde yavan yiyemiyorum. Ya salata icinde olcak ya da yogurtlu dereotu olcak meselaGunayyddiiinnnn
Bugun kendimi cok enerjik hissediyorum hava guzel ondan herhalde.
Bugun oruc tutmadim esim evde beraber yer iceriz diye
Sabah kahvaltim: 1.5 yumurta ve yesil soganli omlet (3yumurtayla yapip esimle paylastik) 2 yk lor, 7 zeytin, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu
Eki Görüntüle 2246701
Sanada afiyet olsun cnmBulamiyorum kahvaltimiz benziyod afiyet olsun :)
10.30
1.5 haslama yumurta
2 orta boy domates
Kiprit kutusu kadar kasar peynir
2 dilim beyaz peynir
8 yesil 1 siyah zeytin
1 tk tahin pekmez
2 dilim ekmek siyez unlu
3 bardak 'sekersiz' cay :)))
Beyaz peyniri catalla ezip icine dereotu ya da maydanoz karistirabilirsin hatta bir de corek otu atarsan ohhhh tadindan yenmezMaydanoz dereotunu bu sekilde yavan yiyemiyorum. Ya salata icinde olcak ya da yogurtlu dereotu olcak mesela
Tesekkur ederim denicem :)Sanada afiyet olsun cnm
Beyaz peyniri catalla ezip icine dereotu ya da maydanoz karistirabilirsin hatta bir de corek otu atarsan ohhhh tadindan yenmez
Hoşgeldin canım..tanıt kendini boyun kilon kaç..kac yaşındasın cocuk falan ??Bende katılmak istiyorum zayıflamak istiyorum kaç kere iç hastalıkları dr sine gitdim ve insülin direnci başlangıcı tesihisi koyuldu bi bende adet düzensizliği olunca zayıflıyamıyorum nedense geçen gün hem arkadaş hem komşumuzla itdaya girdik zayıflıyana 100 verilicek ama benden 1 gr ilerleme yok destek ve önerilerinizi bekliyorum
Bu çıtır ben mi oluyorum
Bu hafta ne guzel vermisin cnm dikkatli olursan yine verirsin
Bak detoksda yapmicam
Gunaydinnnn mutlu pazarlar
baharnaz senindemi dogum gunundu cnm mesajindan oyle anladim :))
Oyleyse kutlu mutlu olsun
Tesekkur ederim cnm Allah razi olsun
Hosgeldin cnm aramiza. Duzenli menu bildirirsen birbirimizi gaz getirmemiz daha kolay olur. Paylasimlarini bekliyoruz.
Merhabaaa
baharnaz kuzum senin dogum gunun gozumuzden kacmis galiba ozur dilerim. Yeni yasin bolluklar bereketler getirsin. Kilolarindan kurtulup yeni yasina incecik gir insallah
Hosgeldin cnm Zühal bendeMerhaba cnm hoşbulduk40 yaşındayım 1.65 boyundayım 93 kg dayım evli değilim bekarım çoçuk yok
Guzelim inan uzuluyorum ama seni nasil motive edebiliriz bilmiyorumMerhabalar,gününüz hayırlı ve bereketli gecsin
Ne diyeyim bilmiyorum,Bonus sen soyle,dun iyiydim bugün yine kötüyüm tabiki artan kilo yuzunden bir süre tartiya cikmayim diyorum,ya da cikip yüzleseyim mi hergün, şaşırdım kaldim.
Bonus , baharnaz dogum gününüz kutlu olsun, ömrünüz, sağlıklı ve uzun olsun ins
YENA seni gormek okumak ne güzel huzur veriyor insana, hep gelsen de huzur bulsak her daim,guzel insan
Tabiki kucuk hedflerle baslamak iyi olur cnmMemnun oldum hedef kaç herkes kendini hedindemi ilerliyo yolun başında oldugum için kendimi bezdirmemek için küçük hedeflerle başlamak istiyorum sizce nasıl olur
afiyet olsun canımGunayyddiiinnnn
Bugun kendimi cok enerjik hissediyorum hava guzel ondan herhalde.
Bugun oruc tutmadim esim evde beraber yer iceriz diye
Sabah kahvaltim: 1.5 yumurta ve yesil soganli omlet (3yumurtayla yapip esimle paylastik) 2 yk lor, 7 zeytin, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu
Eki Görüntüle 2246701
afiyet olsun canımBulamiyorum kahvaltimiz benziyod afiyet olsun :)
10.30
1.5 haslama yumurta
2 orta boy domates
Kiprit kutusu kadar kasar peynir
2 dilim beyaz peynir
8 yesil 1 siyah zeytin
1 tk tahin pekmez
2 dilim ekmek siyez unlu
3 bardak 'sekersiz' cay :)))
hg cnmBende katılmak istiyorum zayıflamak istiyorum kaç kere iç hastalıkları dr sine gitdim ve insülin direnci başlangıcı tesihisi koyuldu bi bende adet düzensizliği olunca zayıflıyamıyorum nedense geçen gün hem arkadaş hem komşumuzla itdaya girdik zayıflıyana 100 verilicek ama benden 1 gr ilerleme yok destek ve önerilerinizi bekliyorum
hg abla o halde aramiza insAllah azimle kilolarimizdan kurtulcazMerhaba cnm hoşbulduk40 yaşındayım 1.65 boyundayım 93 kg dayım evli değilim bekarım çoçuk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?