Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunayyddiiinnnn
Bugun kendimi cok enerjik hissediyorum hava guzel ondan herhalde.
Bugun oruc tutmadim esim evde beraber yer iceriz diye

Sabah kahvaltim: 1.5 yumurta ve yesil soganli omlet (3yumurtayla yapip esimle paylastik) 2 yk lor, 7 zeytin, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu

afiyet olsun canım Allah kabul etsin

Tesekkur ederim cnm Allah razi olsun

Hosgeldin cnm aramiza. Duzenli menu bildirirsen birbirimizi gaz getirmemiz daha kolay olur. Paylasimlarini bekliyoruz.

30 dk sabah yuruyusunden merhabaa

Merhabaaa

baharnaz kuzum senin dogum gunun gozumuzden kacmis galiba ozur dilerim. Yeni yasin bolluklar bereketler getirsin. Kilolarindan kurtulup yeni yasina incecik gir insallah

Maydanoz dereotunu bu sekilde yavan yiyemiyorum. Ya salata icinde olcak ya da yogurtlu dereotu olcak mesela

Sanada afiyet olsun cnm

Maydanoz dereotunu bu sekilde yavan yiyemiyorum. Ya salata icinde olcak ya da yogurtlu dereotu olcak mesela
Beyaz peyniri catalla ezip icine dereotu ya da maydanoz karistirabilirsin hatta bir de corek otu atarsan ohhhh tadindan yenmez

Sanada afiyet olsun cnm

Beyaz peyniri catalla ezip icine dereotu ya da maydanoz karistirabilirsin hatta bir de corek otu atarsan ohhhh tadindan yenmez
Tesekkur ederim denicem :)
Bende birazdan turk kahvesi yaparim. Kursa gitmeden iceriz esimle. Kursta da yesilcay icerim

Bende katılmak istiyorum zayıflamak istiyorum kaç kere iç hastalıkları dr sine gitdim ve insülin direnci başlangıcı tesihisi koyuldu bi bende adet düzensizliği olunca zayıflıyamıyorum nedense geçen gün hem arkadaş hem komşumuzla itdaya girdik zayıflıyana 100 verilicek ama benden 1 gr ilerleme yok destek ve önerilerinizi bekliyorum

Hoşgeldin canım..tanıt kendini boyun kilon kaç..kac yaşındasın cocuk falan ??

Merhabalar,gününüz hayırlı ve bereketli gecsin
Ne diyeyim bilmiyorum, Bonus sen soyle,dun iyiydim bugün yine kötüyüm tabiki artan kilo yuzunden bir süre tartiya cikmayim diyorum,ya da cikip yüzleseyim mi hergün, şaşırdım kaldim.
Bonus , baharnaz dogum gününüz kutlu olsun, ömrünüz, sağlıklı ve uzun olsun ins
YENA seni gormek okumak ne güzel huzur veriyor insana, hep gelsen de huzur bulsak her daim,guzel insan

Bu çıtır ben mi oluyorum

Bu hafta ne guzel vermisin cnm dikkatli olursan yine verirsin
Bak detoksda yapmicam

Sen tabiki citir oluyosun :)
Gunaydinnnn mutlu pazarlar

baharnaz senindemi dogum gunundu cnm mesajindan oyle anladim :))
Oyleyse kutlu mutlu olsun

Evt cano yillarla beraber yuvarlanip gidiyoz

Canim benim tesekkurler. Insallah cok incecik olmasamda biraz hafiflesem yeter :)

Guzelim inan uzuluyorum ama seni nasil motive edebiliriz bilmiyorum
Simdeye kadar soylediklerimden farkli biseyde diyemicem
Anladigim GERÇEKTEN kararli degilsin
Ne istedigine bi karar ver once bence

Memnun oldum hedef kaç herkes kendini hedindemi ilerliyo yolun başında oldugum için kendimi bezdirmemek için küçük hedeflerle başlamak istiyorum sizce nasıl olur
Tabiki kucuk hedflerle baslamak iyi olur cnm
Burda herkes verebildigi kadar vermeye calisiyor :))

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
hg cnm
Merhaba cnm hoşbulduk 40 yaşındayım 1.65 boyundayım 93 kg dayım evli değilim bekarım çoçuk yok
hg abla o halde aramiza insAllah azimle kilolarimizdan kurtulcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…