Günaydın demeyi unutmuşum yoğun kutlamalar esnasında
Mutlu haftasonları
@YENA sabahtan beri tekrara bağladım dinliyorum güzel gerçekten
niye artı çıktın canım kimerhaba kızlar. bugün dışarı çıktım gezdim azcık. numaraları kırılmış denk geldi çok ucuza harika bir pantolon aldım. rengi ve deseni de çok hoş. almak istesem denk getiremezdim valla. mutlu oldum.
azcık bir gezme bile yoruyor beni. geldim dinleniyorum. Allahın izniyle haftasonu kafayı ve bedeni toplayacağım artık.
bu arada sabah tartıldım kilom 83
cuma 81.6
bugün 83
fark +1.4 @Wydra @moni
afiyet olsun canım Allah kabul etsinSlm kizlar
Bir yandan iftar yapip bir yandan sizi okuyordum
Girmisken menude vereyim
Kiymali karnibahar, yogurt ve yesil elma(ne alaka demeyin bugun cnm cektiara ogune koymak istemedim gec olur diye)
Eki Görüntüle 2246527
88liyim cnm ben agustosun sonunda 31 olcam insallah
24.5u geceli cok olmus o zaman
afiyet olsun canımiyi akşamlar menü gelsin
kahvaltı 11.00
yağsız kızartılmış peynirli 2 yumurta
Yeşillik
ceviz 4 tane
14.00
1 portakal
16.00
3 parca fırında tavuk
19.00
1 bardak süt
yeşilçay içildi,spor yok
afiyet olsun canımSabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
2 eril domates
2 taze biber
Ara 17.99
Küçük kase yoğurt
4 ceviz
Akşam 19.39
Mercimekli tın balıklı salata
Doğum gününde 3-5 kuruyemiş yedim çay ile
Su 2.5 lt
Spor özellikle birşey yapamadım ama hiç oturmadım misafir gelecek koşturmasından ikram falan
Afiyet olsun canım güne akşam mi gittin gündüz mu anlamdımFazla kaçan cumartesi menusu
Sabah 10.30dan sonra
2 yumurtayla omlet kizimla yedik
8 zeytin
1 domates
Kasar peynir
13.40 turk kahvesi
15.30dan sonra saati tam bilmiyorum
3 kayisi 8 badem
17.00
Kefir
19.00
Tavuk corbasi
3 yk pilav
3 yk fasulye(nohut degil fasulye yapmis annem)
Asil mevzu bundan sonra malesef
Güne gittim
1 dilim tatli
Kisir
1 parca cok kucuk borek.
Ama kucuk mucuk demekle olmaz yarin kesin bugunden arti gelirim. Yarina kendime ceza vericem
Aksam gittim. Haftasonu gunduzleri kursa gidiyorumniye artı çıktın canım ki
afiyet olsun canım Allah kabul etsin
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güne akşam mi gittin gündüz mu anlamdım
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz.
Bende katılmak istiyorum zayıflamak istiyorum kaç kere iç hastalıkları dr sine gitdim ve insülin direnci başlangıcı tesihisi koyuldu bi bende adet düzensizliği olunca zayıflıyamıyorum nedense geçen gün hem arkadaş hem komşumuzla itdaya girdik zayıflıyana 100 verilicek ama benden 1 gr ilerleme yok destek ve önerilerinizi bekliyorum
Himm akşam olmasaymış daha iyi olurmuş sanki ama her zmn olan birsey degilse tabiki olabilirAksam gittim. Haftasonu gunduzleri kursa gidiyorum
Alismaya calisiyorum canim. Onumuzdeki ay günler bitiyor. Normalde tabagimi bitirip silip supuruyordumHimm akşam olmasaymış daha iyi olurmuş sanki ama her zmn olan birsey degilse tabiki olabilir
Alışırsın kafanda bitrdgnde yiyemiyorsun zaten fazlasınıAlismaya calisiyorum canim. Onumuzdeki ay günler bitiyor. Normalde tabagimi bitirip silip supuruyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?