Arkadaşlarım ayrıca bizim gelin görümce bir instgram sayfamız var
Arkadaşlarım ayrıca bizim gelin görümce bir instgram sayfamız varel_emegi.igne_oyasi takip ederseniz sevinirim canlar şimdiden teşekkür ederim
Afiyet olsun sana arkadaşımBuyrun hanimlar kahve icelim
Eki Görüntüle 2246768
bende kursta moladayım, şekersiz neskafe hurma ve bademle devam ediyorum. şuan herkes fırında makarna ve kek yiyor ben sınıftayımBuyrun hanimlar kahve icelim
Eki Görüntüle 2246768
Burda reklam yapmak yasak cnmArkadaşlarım ayrıca bizim gelin görümce bir instgram sayfamız varel_emegi.igne_oyasi takip ederseniz sevinirim canlar şimdiden teşekkür ederim
Tstlim şikayetini yeni sürüme gectik topigine yazabilirsin mune bisey yapamazBu ana ekranmda cok fazla rejlam. Var.hicbisey göremiyorumMune
valla r.... döneminden sonra toplayamadım kendimi. yedim. tabi yine wc sıkıntısı da var. sonuç böyle oldu.niye artı çıktın canım ki
Bu ana ekranmda cok fazla rejlam. Var.hicbisey göremiyorumMune
Operayi indirip ordan girince reklam olmuyor cnmvalla aynen reklamlar sıktı. çok fazla. ekranı kapatıyor.
Operayi indirip ordan girince reklam olmuyor cnm
Telden girince reklamdan sayfsyi goremiyon
Bos ver sen onlar cissssssbende kursta moladayım, şekersiz neskafe hurma ve bademle devam ediyorum. şuan herkes fırında makarna ve kek yiyor ben sınıftayım
himmm anldm cnm wc sıkıntısı cok kötü ya ben de regliyim su an acayip şiş hissediyorim yavalla r.... döneminden sonra toplayamadım kendimi. yedim. tabi yine wc sıkıntısı da var. sonuç böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?