Canım ben evden bi gun ayri kalsam sislik oluyor odem bi de wc sikintisi derken oluyor baya fark dikkat etsen hemen duser benceOn gün once 83 ile cikmistm evden.simdk 88 gördüm tartida.nasıl bu kadar fark olabilir.tamam o zaman bos mide simdi tokluk vw yol odemi de var ama 5 kilo yine de fazla
Hadi hayrlısı cnm insAllah girdginz yolda basarili olursnzHayırlı aksamlar
Geri sayim basladi bizim icin,insallah 27 martta Allah'tan bir engel cikmazsa,niyetimide saglam yaparsam seviyeli beslenmeye basliyacagim,60kiloyum ,@nisan34 siz de baslarsaniz birbirimize destek olalim,@y.o.l.c.u da kocumuz olsun burda:)
O güne kadar abartmadan istediklerimi yemek istiyorum, bizim icin hayirliysa insallah basarili olurruz bu sefer
Mefkurem destegini hic esrgemiyorsun tesekkür ederim, sıkı yapmazsam basaramiyorum bende,ilk seviye karataya benziyor ,cok zorlamiyor
Bulamiyorum fırtina gibisin masallah, hedefine cabuk ulasacaksin insallah
@eboe nerelerdesin
gecmis olsun canm.cabucak iyilesin.Hepinize çok teşekkür ederim, kızım bronşit olmuş bende grip sanıp evde tedaviye uğraşıyordum bir haftadır , Dr. İğne verdi inşallah çabuk toparlar banada grip geçti tabi haliyle
Canım çoğu ödemdir zaten başla hemen iner tartı
Insaalah odemdir zar zor 85 altına düşmüştüm tejrar gaslasigim yere döndüm.yılbaşında 88 7 idim hedefm nusanda 80 olmakti ama ulasamadm.biraz cava göstereyim belki fark olu.neyse önümüze bakalm.ilk hedef 79 sonra 75O halde seni seviyorum :)
Hacamatin sifa olsun
Odemdir tekrar gider kisa sürede canim
hadi bakalım Allahın izniyle bismillah deyip başlayacağız. modum da düşük bu aralar ama başlayacağım. birbirimize destek oluruz.Hayırlı aksamlar
Geri sayim basladi bizim icin,insallah 27 martta Allah'tan bir engel cikmazsa,niyetimide saglam yaparsam seviyeli beslenmeye basliyacagim,60kiloyum ,@nisan34 siz de baslarsaniz birbirimize destek olalim,@y.o.l.c.u da kocumuz olsun burda:)
O güne kadar abartmadan istediklerimi yemek istiyorum, bizim icin hayirliysa insallah basarili olurruz bu sefer
Mefkurem destegini hic esrgemiyorsun tesekkür ederim, sıkı yapmazsam basaramiyorum bende,ilk seviye karataya benziyor ,cok zorlamiyor
@eboe nerelerdesin
İnşallah canim, bizleri destekler,sevklendirirseniz seviniriz. Reeldeki cevremiz felaket senaryolari yaziyor, o yüzden cok dillendirmeyecegim,başarabilirsem tabiiCanım ben evden bi gun ayri kalsam sislik oluyor odem bi de wc sikintisi derken oluyor baya fark dikkat etsen hemen duser bence
Hadi hayrlısı cnm insAllah girdginz yolda basarili olursnz
Sen de güzel gidiyorsun,emzirme isi bitene kadar bayagi yol alirsin bu sekilde.hergaf canIm hadi hayırlı olsun bende kitabı var emzirme olmasa bende yapardım
Ödemdir canim kafaya takma,yolculuk bana da cok odem yapar,devam et hedefine odaklan.gecmis olsun canm.cabucak iyilesin.
Insaalah odemdir zar zor 85 altına düşmüştüm tejrar gaslasigim yere döndüm.yılbaşında 88 7 idim hedefm nusanda 80 olmakti ama ulasamadm.biraz cava göstereyim belki fark olu.neyse önümüze bakalm.ilk hedef 79 sonra 75
Benim de düşük ama saglam bir niyetle düzeltiriz inş merak etmehadi bakalım Allahın izniyle bismillah deyip başlayacağız. modum da düşük bu aralar ama başlayacağım. birbirimize destek oluruz.
destekcinizim ve takibinizdeyimhadi bakalım Allahın izniyle bismillah deyip başlayacağız. modum da düşük bu aralar ama başlayacağım. birbirimize destek oluruz.
benim geçen r.... döneminden bu yana böyle. halsizlik.... haftaya yine başlıyorBenim de düşük ama saglam bir niyetle düzeltiriz inş merak etme
amin canım inşallah. saolasındestekcinizim ve takibinizdeyim
Biz kadınız istersek herşey olur,rabbim de yardımcınız olsun..en kısa zamanda isteginize ulaşın inşallah..
tebrikler cnmIndirdigim uygulamanin egzersizi tamamdır
Ama bende bende değilim o derece
insAllah basaricaksnz cnm tabi ki ne demek burda birbirimize destek olmak icin cabaliyoruzİnşallah canim, bizleri destekler,sevklendirirseniz seviniriz. Reeldeki cevremiz felaket senaryolari yaziyor, o yüzden cok dillendirmeyecegim,başarabilirsem tabii
Sen de güzel gidiyorsun,emzirme isi bitene kadar bayagi yol alirsin bu sekilde.
Ödemdir canim kafaya takma,yolculuk bana da cok odem yapar,devam et hedefine odaklan.
Yok cnm sutun kesildi. Diger ikisindede oyle olmustu. Yapi meselesi sanirim. Ben sonuna kadar getirmeye calistim yapmadigim sey kalmadi ama nasip iste. Elimden gelen her seyi yaptigim icin icim rahatNiye öyle oldu ki kuzu mu istemedi emmeyi
Sağol bonus can bu sabah da hazırladım ama veletler izin vermedi çekmeye
Hayırlı aksamlar
@eboe nerelerdesin
Hadi inşallah destek olalim birbirimize
Gecmis olsun canim,Allah sifa versin
Sporada basladiysan kimse tutamaz seni masallah
Afiyet olsun canım güzel olmuşSlm kizlar
Eve gelince kizlar telefon istediler butun gun oynayamayinca verdim yarim saat. O arada kiraz sapli form cayi yaptim kendime. Meryemi uykuya hazirladim babasi yatirdi. Kizlarin suresi bitince onlari yatirdim. Sonra spor yaptim.
Isinma hareketleri, plates aletleri (top ve cember) ve kol sikilastirma hareketleri yaptim toplam 30 dk surdu. Simdide sade kahvemi iciyorum.
Bugun kayinvalidemde oldugum icin resim cekemedim ama kacamak yapmadim.
Sabah, 5 yk musli, sut, 2 kuru incir
Ogle, tarhana corbasi, yogurt, tane fasulye, salata
Ara, 4 gunkurusu kayisi 10-15 cig badem (tam sayisini bilmiyorum parmaklarimla bir miktar toplayip avucuma koyup yedim)
Aksam, tarhana corbasi, salata, tane fasulye
Ara, kiraz sapli form cayi
Ara, sade nescafe
Yok cnm sutun kesildi. Diger ikisindede oyle olmustu. Yapi meselesi sanirim. Ben sonuna kadar getirmeye calistim yapmadigim sey kalmadi ama nasip iste. Elimden gelen her seyi yaptigim icin icim rahat
Insallah cnm. Insallah siz de yeni programda sifa bulur ideal kilonuza ulasirsiniz.
Tesekkur ederim cnm. Insallah kurtuluruz kilolarimizdan yeter artik
AFİYET OLSUN CANIM GÜNDÜZ NE YEDİN HATIRLAMIYORUM BEN YANLIZAksam menusu
Kelle paca corbasi
Az kurufasulye
Yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?