Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oo maşllah fişi atmayayım diye aklımdan geçiyordu ama çocuklarla uğraşırken ne yaptığımı bile hatırlamıyorum iade alırlar mı acaba
Ben alirken sordum calismama durumunda idadr edebilir miyiz diye cunku posetle sarilmisti acip bakamiyordun deneyemiyordun. Fisinizi atmazsaniz sikinti olmaz dedi kasadaki gorevli.

Ben alirken sordum calismama durumunda idadr edebilir miyiz diye cunku posetle sarilmisti acip bakamiyordun deneyemiyordun. Fisinizi atmazsaniz sikinti olmaz dedi kasadaki gorevli.
BEn de sordum da kasadaki çok maldı kem kum etti neyse düElmeZse gidip çingenelik yapayım belki olur çalışıyor sonuçta

Gecmis olsun bu senede sizin aile hic atlatamadi gribi okuldan bulasiyodur kuzulara
Tamam cnm. Elimden geldigince paylascam insallah.

Pazar gunu bitiyormus cnm

Gecmis olsun cnm
Gecmis olsun cnm
himm görmedim cnm
tebrikler cnm
Gecmis olsun

Olur insallah istikrarli olursak onumuzdeki hafta olmasa bile diger hafta 8 lerdeyiz
Hepinize çok teşekkür ederim, kızım bronşit olmuş bende grip sanıp evde tedaviye uğraşıyordum bir haftadır , Dr. İğne verdi inşallah çabuk toparlar banada grip geçti tabi haliyle

Canım sen emzir miyor musun

Mrb kizlar ikindi gibi misafirlige gittigimiz icin yazamadim menümu

Kahvaltı 10.30

1 dilim tbe

1 kk beyaz peynir

Yarım haşlanmış yumurta

Açık çay

Öğle 15:00

Bi büyük kase salata (kizimla berabrr yedik)

Bi küçük kase yoğurt

1 kaşık soğanlı ıspanak kavurması dünden kalmıştı

Akşam 19:00

Yarım dilim ekmek büyüklüğünde haşlanmış tavuk

Bi kase salata

Saat 00:00 da

Bi kupa 5li form çayı

Su az oldu bugün 1.5 lt anca

Spor

63 dk tempolu yürüyüş

189 puan

Akşam misafirlikte kurabiyeler, börekler, çiğ köfteler, baklavalar daha neler vardı ben de kendimi tutamadım yedim demiycem tabiki kırıntı bile ağzıma koymadım su an öyle mutluyum ki anlatamam ayrica herkes de cok zayıflamışsın dedikce daha bi hosuma gitti

Kizlar ben 2017 aralıktan bu yana kilo vermeyr çalışıyorum kah yiyorum kah dikkat ediyorum ama ilk basladgmda uclu rakamlara bi kilo kalmıştı 99dum su an cok sukur net 11 kilo gitti kendimle gurur duyuyorum ama yoluma devam edicem uzun vadede olsa da sağlıklı olsun benim olsun kalıcı vereyim tek derdim
Cok yorgun hissediyorum k.bgeriye dönük alinti yapamiycam bugun daha sonrsa okurum insAllah

45 dk leslie ve 15 dk bolgesel hareket yaptim (kol ve alt bacak yapayim dedim bugunluk)

Canım sen emzir miyor musun

Hayir cnm emzirmiyorum. 2.5 ay emzirebildim malesef...

Tebrik ederim cnm masallah

Cumartesi menüsü

Kacamak yok ama biraz dengesiz oldu sabah

12.30
2 ks. Yulaf
1 bar sut
1 tk kakao
3 hurmayla puding
Ustune 2-3ceviz

Esim gelince cnm kahvalti istedi puding doyurmadi beni

13.30
1 yumurta omlet
4-5zeytin
Domates
Salatalik
3/4 tb sandwich ekm

17.30
3-4ks.kiymali patlican
2 dil firinda karnibahar
3 kş quark
1/2 tb sandwich ekm

Su 2 ltden fazladir

45 dk leslie ve 15 dk bolgesel hareket yaptim (kol ve alt bacak yapayim dedim bugunluk)

Hayir cnm emzirmiyorum. 2.5 ay emzirebildim malesef...

Tebrik ederim cnm masallah
saol cnm
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…