- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Oo maşllah fişi atmayayım diye aklımdan geçiyordu ama çocuklarla uğraşırken ne yaptığımı bile hatırlamıyorum iade alırlar mı acabaFisini atmadin insallah. Olmazsa iade edersin.
Benim cok sukur iyi gidiyor cnm. Direncim bu hafta kirildi 2.6 kg verdim.
Ben alirken sordum calismama durumunda idadr edebilir miyiz diye cunku posetle sarilmisti acip bakamiyordun deneyemiyordun. Fisinizi atmazsaniz sikinti olmaz dedi kasadaki gorevli.Oo maşllah fişi atmayayım diye aklımdan geçiyordu ama çocuklarla uğraşırken ne yaptığımı bile hatırlamıyorum iade alırlar mı acaba
BEn de sordum da kasadaki çok maldı kem kum etti neyse düElmeZse gidip çingenelik yapayım belki olur çalışıyor sonuçtaBen alirken sordum calismama durumunda idadr edebilir miyiz diye cunku posetle sarilmisti acip bakamiyordun deneyemiyordun. Fisinizi atmazsaniz sikinti olmaz dedi kasadaki gorevli.
Gecmis olsun bu senede sizin aile hic atlatamadi gribiokuldan bulasiyodur kuzulara
Tamam cnm. Elimden geldigince paylascam insallah.
Pazar gunu bitiyormus cnm
Gecmis olsun cnm
Gecmis olsun cnm
himm görmedim cnm
tebrikler cnm
Gecmis olsun
Olur insallah istikrarli olursak onumuzdeki hafta olmasa bile diger hafta 8 lerdeyiz
Hepinize çok teşekkür ederim, kızım bronşit olmuş bende grip sanıp evde tedaviye uğraşıyordum bir haftadır , Dr. İğne verdi inşallah çabuk toparlar banada grip geçti tabi haliyleGünaydın arkadaşlar
Mutlu hafta sonları olsun hepimize
Geçen hafta fazla bi kacamagim olmadı (bulgur pilavi yemistim onu es gecmeyelim) neden fazla çıktım anlamadım. 87' ye inmeyi düşünürken 90 ciktim tartımin da kafası gidik bozulmustur bekli deyip Bulamiyorum nin aldığı tartidan aldim. Bence tartı bozuk
Yolcunun uyguladığı programa kimler basliycak arkadaşlar. Ben de başlamayı dusunuyorum lakin okulda haşlanmış yumurta da yenmez ki fena kokuyor. Bunun yerine peynir olabilir mi acep? Kestane kebap bilenler cevap lütfen
ISILDURU gecmis olsun tatlım.
Geçmiş olsun canım benim.Hepinize çok teşekkür ederim, kızım bronşit olmuş bende grip sanıp evde tedaviye uğraşıyordum bir haftadır , Dr. İğne verdi inşallah çabuk toparlar banada grip geçti tabi haliyle
ISILDURU Rabbim sifa versin kizina ve sana
Teşekkürler canlar, imoji koyamiyorum niye ki ?hepinizi öperim öpücük imojisi :)) iyi gecelerGeçmiş olsun canım benim.
Canım sen emzir miyor musunIyi geceler kizlar
Ogle 14.00te 10 cig badem ve 5 hurmayla ara yaptim.
Eki Görüntüle 2249636
Sonra mutfakta yemek kokulari kizlarada minnacik cupcakeler yaptim onlarin kokulari karnimi aciktirdi. Kacamak yapmayayim diye oturdum yemek yedim. Bu yuzden aksam yemegi biraz erken oldu.
Eki Görüntüle 2249634
16.30 1 kase yogurt, yarim kase tane fasulye, 1 tabak et haslama (ne o kadar kocaman porsiyon demeyin tabagin %80i kemik)
Eki Görüntüle 2249633
19.00 sade turk kahvesi
Simdide forumdan cikinca leslie burn body fat 3 mile yapcam insallah
Belki yatmadan oncede yesil cay icerim. Zencefilli naneli suyum bitmek uzere. Onu bitirip bir kac bardak daha icerim.
Acaba birim degerleri mi farkli. Ayarlara gitim birimleri kontrol etsene cm ve kg olsun. Eger oyleyse uygulamayi kaldirip tekrar yukle klasik turk yontemi
Canım sen emzir miyor musun
Tebrik ederim cnm masallahMrb kizlar ikindi gibi misafirlige gittigimiz icin yazamadim menümu
Kahvaltı 10.30
1 dilim tbe
1 kk beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
Açık çay
Öğle 15:00
Bi büyük kase salata (kizimla berabrr yedik)
Bi küçük kase yoğurt
1 kaşık soğanlı ıspanak kavurması dünden kalmıştı
Akşam 19:00
Yarım dilim ekmek büyüklüğünde haşlanmış tavuk
Bi kase salata
Saat 00:00 da
Bi kupa 5li form çayı
Su az oldu bugün 1.5 lt anca
Spor
63 dk tempolu yürüyüş
189 puan
Akşam misafirlikte kurabiyeler, börekler, çiğ köfteler, baklavalar daha neler vardı ben de kendimi tutamadım yedimdemiycem tabiki kırıntı bile ağzıma koymadım su an öyle mutluyum ki anlatamam ayrica herkes de cok zayıflamışsın dedikce daha bi hosuma gitti
Kizlar ben 2017 aralıktan bu yana kilo vermeyr çalışıyorum kah yiyorum kah dikkat ediyorum ama ilk basladgmda uclu rakamlara bi kilo kalmıştı 99dum su an cok sukur net 11 kilo gitti kendimle gurur duyuyorum ama yoluma devam edicem uzun vadede olsa da sağlıklı olsun benim olsun kalıcı vereyim tek derdim
Cok yorgun hissediyorum k.bgeriye dönük alinti yapamiycam bugun daha sonrsa okurum insAllah
saol cnm45 dk leslie ve 15 dk bolgesel hareket yaptim (kol ve alt bacak yapayim dedim bugunluk)
Hayir cnm emzirmiyorum. 2.5 ay emzirebildim malesef...
Tebrik ederim cnm masallah
Afiyet olsun canımCumartesi menüsü
Kacamak yok ama biraz dengesiz oldu sabah
12.30
2 ks. Yulaf
1 bar sut
1 tk kakao
3 hurmayla puding
Ustune 2-3ceviz
Esim gelince cnm kahvalti istedi puding doyurmadi beni
13.30
1 yumurta omlet
4-5zeytin
Domates
Salatalik
3/4 tb sandwich ekm
17.30
3-4ks.kiymali patlican
2 dil firinda karnibahar
3 kş quark
1/2 tb sandwich ekm
Su 2 ltden fazladir
Günaydın canım 11 de kahvaltımı yaptımGunaydın kahvaltılar yapıldı mıı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?