Şifa olsun cnm insAllah dün dünde kaldı bugunr bakmamiz laizm,Mutlu pazarlar
Hacamat yaptırdım onun halsizliği var üstümde ve modum düşük biraz bugün.
Ufak tefek bişeyler kaçırdım dün akşam tabiki onun etkisi var bakalım yarın artımı çıkıcam.
Müzik dinliyorum iyi hissedersem inş biraz dışarı çıkabilirim.
Tsk ederim cnmGülbe ve piremses ne güzel tabaklar onlar
Bonus en yuksek etkilesimlilerden birisin vayyyyyy yeni farkettim cok karistirmiyordum siteyi seni cokmu alintilamisiz mi ne
bende haftasonu kaçamak yapmadım ama fazla yememin bedeli artı çıkıyorum. akşamları sporumu yapıyorum gece birşey yemiyorum. bunlarda başarı benim için. artık herşeyin bilincindeyim. dün dünde kaldı önümüzde 6 koca gün varMutlu pazarlar
Ufak tefek bişeyler kaçırdım dün akşam tabiki onun etkisi var bakalım yarın artımı çıkıcam.
Afiyet olsun canımkursta yine yeme içme varmış bi doymadılarbende form büsküvi aldım bugün, nescafe ile yerim ara da.
kahvaltıda
1 büyük patatesi haşladım, dereotu maydanoz az tereyağla çevirdim. eşim kızım ben yedik. ben epey az yedim. 1,5 haşlama yumurta, 2 küp peynir, 1 dilim kaşar,1 dilim salam, domates, salata, zeytin 1-2 tane canım pek istemedi. 2 kupa çay şekersiz :)
Hem nefsi hem mideyi terbiyelemis oluyoruz ramazanada hazirlik. Bende niyetlenebilirim bu haftaKızlar Allah izin verirse ben pazartesi yine niyetlenmeyi düşünüyorum hem nefsimi terbiye ederrim borcumdan hafifler hem de hedefime yaklaştırır belki
Aynen öyle cnm vala ramazana kadar borçlarımı bitirsem iyi olur zor oluyor biriktikceHem nefsi hem mideyi terbiyelemis oluyoruz ramazanada hazirlik. Bende niyetlenebilirim bu hafta
Niye öyle oldu ki kuzu mu istemedi emmeyi45 dk leslie ve 15 dk bolgesel hareket yaptim (kol ve alt bacak yapayim dedim bugunluk)
Hayir cnm emzirmiyorum. 2.5 ay emzirebildim malesef...
Tebrik ederim cnm masallah
Sağol bonus can bu sabah da hazırladım ama veletler izin vermedi çekmeyeGülbe ve piremses ne güzel tabaklar onlar
Canım çoğu ödemdir zaten başla hemen iner tartıOn gün once 83 ile cikmistm evden.simdk 88 gördüm tartida.nasıl bu kadar fark olabilir.tamam o zaman bos mide simdi tokluk vw yol odemi de var ama 5 kilo yine de fazla
:)) beğeni sayısına göre o sıralama baharım nazım.
Yeni sitede etkileşim yazıyor işte
On gün once 83 ile cikmistm evden.simdk 88 gördüm tartida.nasıl bu kadar fark olabilir.tamam o zaman bos mide simdi tokluk vw yol odemi de var ama 5 kilo yine de fazla
Hadi inşallah destek olalim birbirimizeAllahın izniyle ben başlayacağım canım
Gecmis olsun canim,Allah sifa versinHepinize çok teşekkür ederim, kızım bronşit olmuş bende grip sanıp evde tedaviye uğraşıyordum bir haftadır , Dr. İğne verdi inşallah çabuk toparlar banada grip geçti tabi haliyle
[/QUOTE]45 dk leslie ve 15 dk bolgesel hareket yaptim (kol ve alt bacak yapayim dedim bugunluk)
Hayir cnm emzirmiyorum. 2.5 ay emzirebildim malesef...
Tebrik ederim cnm masallah
Küçükse kacirdiklarin sorun degil:) genelde pek kücük yapmiyoruz kacamaklari,bende bugün borek ve kek kacirdim:)Mutlu pazarlar
Hadi Allah kolaylik versin cnmHayırlı aksamlar
Geri sayim basladi bizim icin,insallah 27 martta Allah'tan bir engel cikmazsa,niyetimide saglam yaparsam seviyeli beslenmeye basliyacagim,60kiloyum , nisan34 siz de baslarsaniz birbirimize destek olalim, y.o.l.c.u da kocumuz olsun burda:)
O güne kadar abartmadan istediklerimi yemek istiyorum, bizim icin hayirliysa insallah basarili olurruz bu sefer
Mefkurem destegini hic esrgemiyorsun tesekkür ederim, sıkı yapmazsam basaramiyorum bende,ilk seviye karataya benziyor ,cok zorlamiyor
Bulamiyorum fırtina gibisin masallah, hedefine cabuk ulasacaksin insallah
E eboe nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?